Ayyy deme kiz öyleee
utaniyorummm zatennn
( çok üzüldüm yemin ederimki
bunu senden beklemiyordum
hem kıyafet aldım içine sığmadım diyorsun
hem herkez kilo almışsın diyor diyorsun
birde diyeti bırakıyorsun
azmet kankim ya biliyorsun azimle .................... betonu deler die bir laf var..
sonu güzel olacak sen hergün tartılma benim gibi 15 günde bir tartıl
yine kilo veremiyorsun zaten bir sebebi vardır unutma bunu.
ama bırakmak yok cankızzzz beni de rejimide bırakmak yokkkkkkkkkkkkkkkkk
AYI OLMAK YOK
Bak birtanem arkadaşlarda söylesin. Gerçekler acıdır. Acılar acitir.
Sonradan üzülmek yok geleceğin böyle olacak benden söylemesi.
Eee evdekiler olmayınca eşofmanla gezersin artık nolsun . dimi
o koca popon nereye sığacak kimbilir(
bırak bitanem sen diyeti bırak yapıpta napcan.
yazık o kocana nasılda imreniyordur o incecik kadınlara(Eki Görüntüle 631244
Canimmm benimmm kiyamam sanaa verirsinn yaa üzülmeeeekeşke vermiş olsamda yalan konuşsam(
Tamammm len denicemmm son kezz ayii oldummm zatennn :)
gerçekler bebeğim hiç üzülme..
öyle olunca karşılacaksın böyle sözlerle..
hadi ben yalan söylüyorum.. yanlış biliyorum.. Sen mantığını kullan düşün neler olur diye
bırak anam sen diyeti niye yapcanki boşver. ben seni eşofmanlı kadın diye çaağırırımhehe
isimde yakıştı sana..
Kızlar yarın diyetisyene gitcem.
Diyetimide tam anlamıyla uygulayamadımÇok kızacak bana çok
Çok korkuyorum.
Birdaha böyle yapmayacağımmm size söz veriyorum
Eki Görüntüle 631251
Wallaaaa kizimmmm öldürcemmm seniiiii yaaaa :):)
Benimm kocamm yapmazz dicem ama böylee bi karisi olursa yaparrr
evett evetttt birakmicammmmm
Tamammm yaaa demee öyleee basladimm diyette
Hahahaha
Korkmaaaa canikk yaaa döverimm ben onuu :)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) cankızzzz buraya eller havaye :)))))))))))))))))))))))))))))
Evet böyle olunca herif bakacak güzelim .. Brovo seviyorum kız seni..
Telefondan girmeme eşim kızıyor girebilirsem gizli girer seni asla yalnız bırakmam ..
tamam mı güzelim..
seni seviyorum kankim yaa çok seviyorum.
sakın şu saatten itibaren bisey yiyip içme ..
Hemen biraz koşu yap olurmu güzelim
Muckkkkk Muckkkkk Muckkkkk Muckkkkk Muckkkkk Muckkkkk
canım arkadaşım sanada bu yakışır zatennn
helallllll
muck
Amaa yanlizzz birakmaaa beniiii tmm