kız senı beklıyorummmm huu
geldiiiiimmmmm :) yaşım 21 boyum 1.78 kilom 64 hedefim 60 :)
cnmcım senın boyunda uzunmus masallah kılonda cok yok hani
evet canım 75 kiloydum boyumdan dolayı göstermiyodum ama eşimle kısmetse bebek düşünüyoruz o yüzden kilo vermem şart :))
maşallah tatlımm hakkınızda hayırlısı olsun hedefin az 4 kilocuk :)
isim kilo yaş boy alya88 71.5 24 1.64 didemutku 85 25 1.70 şekerkız67 79 28 1.65 leyya88 70.03 25 1.60 pembenot 60.05 20 1.60 bp8 78.3 27 1.62 yeeshym 50 18 1.50 233423 68 22 1.64 baycan 64 21 1.78 cankiz 78.8 22 1.60 yemiyamu 76 28 1.64
aaaaaayyyy en uzun benim :))
merhaba,
ben de 27 yaşında,1.57 boyunda 63 kgyum. Evliyim ve 1.5 yaşında bir kızım var.57 kg ile evlendim 63 kg ile hamile kaldım 80 kg ile doğuma girdim.Şu 1.5 sene içinde anca hamile kaldığım kiloya döndüm ki ne diyet yaptım ne de düzenli spor,şu an 62.9 kgyum ve minyon olduğum için haliyle hiç hoş durmuyor benim 52 55 arası olmam gerekli ama motive olamaıyorum kendi kendime de yapamıyorum ancak sizlerden okuduklarımla gaza geliyorum işte:)
en şişmanda benım ya şuan sınır krızı geçircem valla ılerleyen zamanlarda lıstede en zayıf ben olacağım ınşallah....boyum uzun olduğundan pek kılolu durmuyorum fıkrınden kurtuldum artık hedef 65 ...20 kılo vermem lazımmmm gidermı bu kılolar
tatlım 20 olmasa da 15 ver bnımde 15-13 kılo vermem lazım muhakkak...insallah verırız ama off zor gıbı ama ımkansız deıl bebişş
hazırana kadar sabredersek olur bence.allah korusun bırde verdıklerımızdend aha fazla alırsak bunlarıda düşünelım valla.yılmak yok yola devammm
Kizlarrr lahana corbasi yapmayi düsünüyorumm aranizda yapipda kilo veren varmiii
ara öğünortakal öğlen atates haşlaması 5 kaşık yağsız makarna 150 basamak merdiven indim çıktım 100 kadarda ip atladım
Canim lahanin zaten yag yakma ozelligi falan cok bende yaptim cok doyurucuydu ve baya etkiliydi.Ben icine 1-2 avuc kadarda bulgur atiyorum bir kabak cok guzel oluyor.Ama duzenli yapmak zorundasin.Ben bir hafta boyunca denemistim esim kizmistiiKizlarrr lahana corbasi yapmayi düsünüyorumm aranizda yapipda kilo veren varmiii
Aynen yilmakk yokk didemmmm birbirmizee destekkkk ya dusunsene citir gibi olacagizzzzzz...hazırana kadar sabredersek olur bence.allah korusun bırde verdıklerımızdend aha fazla alırsak bunlarıda düşünelım valla.yılmak yok yola devammm
Valla bende cok gaza geliyorumm burda.Normalde arkadaslarimda kilolari var ama herkes kendiyle barisikmi yoksa disarimi belli etmiyolar anlamadim yaaa.Hani birbirimize hirs yada destekle kilo verelim dedigimde hicbiri girmiyor..merhaba,
ben de 27 yaşında,1.57 boyunda 63 kgyum. Evliyim ve 1.5 yaşında bir kızım var.57 kg ile evlendim 63 kg ile hamile kaldım 80 kg ile doğuma girdim.Şu 1.5 sene içinde anca hamile kaldığım kiloya döndüm ki ne diyet yaptım ne de düzenli spor,şu an 62.9 kgyum ve minyon olduğum için haliyle hiç hoş durmuyor benim 52 55 arası olmam gerekli ama motive olamaıyorum kendi kendime de yapamıyorum ancak sizlerden okuduklarımla gaza geliyorum işte:)
Canim oyle dusunmeee en kilolu falan bence herkes kendine gore kilolu.Ama bende inatim haa o listenin basini kimseye kaptirmak istemiyorummmmen şişmanda benım ya şuan sınır krızı geçircem valla ılerleyen zamanlarda lıstede en zayıf ben olacağım ınşallah....boyum uzun olduğundan pek kılolu durmuyorum fıkrınden kurtuldum artık hedef 65 ...20 kılo vermem lazımmmm gidermı bu kılolar