Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

evet canım 75 kiloydum boyumdan dolayı göstermiyodum ama eşimle kısmetse bebek düşünüyoruz o yüzden kilo vermem şart :))

maşallah tatlımm hakkınızda hayırlısı olsun hedefin az 4 kilocuk :)

isimkiloyaşboy
alya8871.5241.64
didemutku85251.70
şekerkız6779 281.65
leyya8870.03251.60
pembenot60.05201.60
bp878.3271.62
yeeshym50181.50
23342368221.64
baycan64211.78
cankiz78.8221.60
yemiyamu76281.64

merhaba,
ben de 27 yaşında,1.57 boyunda 63 kgyum. Evliyim ve 1.5 yaşında bir kızım var.57 kg ile evlendim 63 kg ile hamile kaldım 80 kg ile doğuma girdim.Şu 1.5 sene içinde anca hamile kaldığım kiloya döndüm ki ne diyet yaptım ne de düzenli spor,şu an 62.9 kgyum ve minyon olduğum için haliyle hiç hoş durmuyor benim 52 55 arası olmam gerekli ama motive olamaıyorum kendi kendime de yapamıyorum ancak sizlerden okuduklarımla gaza geliyorum işte:)

en şişmanda benım ya şuan sınır krızı geçircem valla ılerleyen zamanlarda lıstede en zayıf ben olacağım ınşallah....boyum uzun olduğundan pek kılolu durmuyorum fıkrınden kurtuldum artık hedef 65 ...20 kılo vermem lazımmmm gidermı bu kılolar

aaaaaayyyy en uzun benim :))

evett masallah boyuna posunaaa hehe

slm canımcım h.g..yanlız listeye yazdığım arkadaşlarım her oğun ne yedıklerını yazacak 15 gun sonunda da yarısma yapıcaz kım ne kadar kılo verdı bakıcaz kabul edersen senı de lısteye eklerım..

tatlım 20 olmasa da 15 ver bnımde 15-13 kılo vermem lazım muhakkak...insallah verırız ama off zor gıbı ama ımkansız deıl bebişş

tatlım 20 olmasa da 15 ver bnımde 15-13 kılo vermem lazım muhakkak...insallah verırız ama off zor gıbı ama ımkansız deıl bebişş

hazırana kadar sabredersek olur bence.allah korusun bırde verdıklerımızdend aha fazla alırsak bunlarıda düşünelım valla.yılmak yok yola devammm

ara öğünortakal öğlenatates haşlaması 5 kaşık yağsız makarna 150 basamak merdiven indim çıktım 100 kadarda ip atladım

hazırana kadar sabredersek olur bence.allah korusun bırde verdıklerımızdend aha fazla alırsak bunlarıda düşünelım valla.yılmak yok yola devammm

EVET CNM YA haziranda tatile gitcem kemere zayıflamam şart yanii..insallah veririzz ya..

Kizlarrr lahana corbasi yapmayi düsünüyorumm aranizda yapipda kilo veren varmiii

yok cnm ya ben yapmadım içmem de

ara öğünortakal öğlenatates haşlaması 5 kaşık yağsız makarna 150 basamak merdiven indim çıktım 100 kadarda ip atladım

kız senın bı ip atlama azmine hayranımmmmmmm şekerimm

KIZLARR ben smdı cıkıyorum bu arada dayanamadım ıkı adet eti form bıskuvı yedım ya :) bi pakettin içinden iki tane yedim yani...

Evet ilk gun menum
sabah;2 dilimkepekli ekmekten tost yesil cay
ara yokkk isim vardi.
oglen bir kase yogurt 2 tane biber dolmadi (kucuk)
ara 7 tane kadar badem
aksam :firinda tavuk ve patates kucuk bir porsiyon 2 dilim ekmek (ekmek cokmu oldu ne cok acikmistim )
yemekten sonraaaa yesil cay ve cikolata bitter 2 kare ...
Kizlarr birbirimize destek vermemiz lazimm hadi bakalimmm
Ayrica 2 litre su yuruyus yapamadim ama pazari gezdim 45 dakika falan gezmistirimm

Son düzenleme:
Kizlarrr lahana corbasi yapmayi düsünüyorumm aranizda yapipda kilo veren varmiii
Canim lahanin zaten yag yakma ozelligi falan cok bende yaptim cok doyurucuydu ve baya etkiliydi.Ben icine 1-2 avuc kadarda bulgur atiyorum bir kabak cok guzel oluyor.Ama duzenli yapmak zorundasin.Ben bir hafta boyunca denemistim esim kizmistii
Ama inan cok etkili bende dusunuyorum 2-3 gun soka sokmam lazim vucudu ama bu ara isim cok yapamiyorum.

Aynen yilmakk yokk didemmmm birbirmizee destekkkk ya dusunsene citir gibi olacagizzzzzz...

Valla bende cok gaza geliyorumm burda.Normalde arkadaslarimda kilolari var ama herkes kendiyle barisikmi yoksa disarimi belli etmiyolar anlamadim yaaa.Hani birbirimize hirs yada destekle kilo verelim dedigimde hicbiri girmiyor..

Canim oyle dusunmeee en kilolu falan bence herkes kendine gore kilolu.Ama bende inatim haa o listenin basini kimseye kaptirmak istemiyorummmm

Ona goreeee kizlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…