merhaba kıslar aranıza katılmak ıstıyorum eskı tartıma gore suan 79 olmusum ama 4 ay oncesı 72 ye kadar dusmuştum yıne tutamadım bogazımı .ama kesın karar verdım 3 ayda 15 kılo verıcem nasıpse yanı aydada 4- yada 5 kılo tekabıl edıyor motıvasyona ıhtıyacım var bebek ıstıyoruz sırf kılo vermem ıcın erteledık yardımcı olun kıslar bana ben hergun yedıgımı yazayım bellı bır tartı gununuz varmı yenı tartı sıparıs verdım dıgerı bozuldu
1 ögun saat 07.00 aktıv.. kahvaltızamanı yogurt mısır gevregı
yarım saat sonra ıs yerınde,
2 dılım ekmek
2 dılımı domateslı sucuk
1 dılım beyaz peynır
1 dılım domates
ıkı su bardı cay
dedıgım gıbı motıvasyona ıhtıyacım var kıslar spor salonu acılacak 2 hafta ıcınde bulundugum yerde ozamana kadar ıs ckısı yuruyuse gıtmek ıstıyorum havalar ıyı oldumkca ayrıdan yaptıgınız bı seyler varmı
slm kızlarr benım dıyet bozuldu yadun aksam ablamın doğum gunu vardı neler yedım nelerrr.. cok canım sıkkın yaaa
Yaaa kizlarr niyee kilo aliyorumm benn gineee kilo almisimm ve 78yaklasmisimmm
Reglin gectigi zaman vermis olursunn üzülmeeee canimmm
olsun canim bir gün degilmi, aslinda her kaçirdigimizda diyeti biraktim demesek insanin motivasyonu gitmiyor...
off canim al bendende o kadar, ama bak söylüyorum, yarindan itibaren yok öyle yagma, herkes diyet modunda olacak! burasi kilo alma topigi degil (bende suçluyum biliyorum)
ya ben o kadar $i$memki, kilo aldim ya kesin, geçen hafta pazar günü 69.8 dim $imdi 70.3 offf
1 kilo daha gitti :)=)
gunadın kızlar bugub pazartesi haydı kılolarımızı yazalım
88 ile başladım 3 haftam doldu diyette şuan 85 kıloyum.(hafta sonu bıraz meyve işini fazla kaçırdım bu arada)
slm cnımcım :) masallah ıyı kılo vermıssın yaa...
tmm kılonu yazdım ama yas ıle boy kactı tatlım?
günaydın kızlarr.yasım 24 boyum 1.64 kılom 71.5
h.sonu diyet yapamadım cok pişmanımmmmmmmmmmmm
Hosgeldinnnn canimmm aramizaaa
bende yürüyüs yapiyorumm baskada bisey yapmiyorumm
insallah istedigin kiloya inersinn canim
EVET CNMM eydeyken ınan uyguluyorum ama gıdınce bozuldu işte napim bu hafta telafi edicem insallah :) tmm cnm yazdım..canım bence hiç bozmamak lazımmm tamam meyve ne bılım kuru kayısı fılan fazla kaçabılır ama pasta çikolata ekmek pilav makarna tarzı bunlardan mutlaka uzak durulmalı bak 3 hafta oldu bunları ağzıma almadımmm bozarsam geçirdiğim 3 haftaya yazık az daha dayan dıyorummm sanırım benım mıdemde mı küçüldü psikolojikmı anlamadım yeme ısteğim pek yok
ınsallah cnm bellı bı tartı gununuz varmı pekı? 28 yasındayım evlıyım 1.65 boy 79 kılodayım
Vayyy süperrrr yaa
Bende 1kilo daha aldimm
Canim ne diyeti yapiyorsunn
Aksam yemegini en gec kacta yiyorsun
EVET CNMM eydeyken ınan uyguluyorum ama gıdınce bozuldu işte napim bu hafta telafi edicem insallah :) tmm cnm yazdım..
tatlım bugun kılo bıldırım gunu ıkı hafta sonrada tartılcaz bakalım en cok kıloyu kım verdı öğrencez..senıde listeye aldım