Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Hosgeldinnnn canimmm aramizaaa
bende yürüyüs yapiyorumm baskada bisey yapmiyorumm
insallah istedigin kiloya inersinn canim

slm kızlarr benım dıyet bozuldu ya dun aksam ablamın doğum gunu vardı neler yedım nelerrr.. cok canım sıkkın yaaa

olsun canim bir gün degilmi, aslinda her kaçirdigimizda diyeti biraktim demesek insanin motivasyonu gitmiyor...

Yaaa kizlarr niyee kilo aliyorumm benn gineee kilo almisimm ve 78yaklasmisimmm

off canim al bendende o kadar, ama bak söylüyorum, yarindan itibaren yok öyle yagma, herkes diyet modunda olacak! burasi kilo alma topigi degil (bende suçluyum biliyorum)

Reglin gectigi zaman vermis olursunn üzülmeeee canimmm

ya ben o kadar $i$memki, kilo aldim ya kesin, geçen hafta pazar günü 69.8 dim $imdi 70.3 offf

Evettt canimm yaa yarindan itabarenn hic kacamakk yook artikkk yeterrrr
olsunn canimm eritcezz onlarii üzülmee

gunadın kızlar bugub pazartesi haydı kılolarımızı yazalım
88 ile başladım 3 haftam doldu diyette şuan 85 kıloyum.(hafta sonu bıraz meyve işini fazla kaçırdım bu arada)

gunadın kızlar bugub pazartesi haydı kılolarımızı yazalım
88 ile başladım 3 haftam doldu diyette şuan 85 kıloyum.(hafta sonu bıraz meyve işini fazla kaçırdım bu arada)

slm cnımcım :) masallah ıyı kılo vermıssın yaa...
tmm kılonu yazdım ama yas ıle boy kactı tatlım?

günaydın kızlarr.yasım 24 boyum 1.64 kılom 71.5
h.sonu diyet yapamadım cok pişmanımmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarr.yasım 24 boyum 1.64 kılom 71.5
h.sonu diyet yapamadım cok pişmanımmmmmmmmmmmm

canım bence hiç bozmamak lazımmm tamam meyve ne bılım kuru kayısı fılan fazla kaçabılır ama pasta çikolata ekmek pilav makarna tarzı bunlardan mutlaka uzak durulmalı bak 3 hafta oldu bunları ağzıma almadımmm bozarsam geçirdiğim 3 haftaya yazık az daha dayan dıyorummm sanırım benım mıdemde mı küçüldü psikolojikmı anlamadım yeme ısteğim pek yok

EVET CNMM eydeyken ınan uyguluyorum ama gıdınce bozuldu işte napim bu hafta telafi edicem insallah :) tmm cnm yazdım..

ınsallah cnm bellı bı tartı gununuz varmı pekı? 28 yasındayım evlıyım 1.65 boy 79 kılodayım

tatlım bugun kılo bıldırım gunu ıkı hafta sonrada tartılcaz bakalım en cok kıloyu kım verdı öğrencez..senıde listeye aldım

sabah kahvaltım

1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
6 siyah zeytin
az yağlı beyaz peynir....

ara:

1 tane kayısılı activya yoğurt

Vayyy süperrrr yaa
Bende 1kilo daha aldimm
Canim ne diyeti yapiyorsunn
Aksam yemegini en gec kacta yiyorsun

canım konunun başlarında diyet listemi yazmıştım akşam yemeğimi en geç 6 da yiyorum hergün düzenli olarak bisiklete biniyorum ve 5i biyerde cayıyla su içiyorum gidiyor kilolar :))

yaşım 21 boyum 1.78 kilom 64 hedefim 60. ztn iki aydır diyetteydim :) aman ha kızlar kaçamak yok lütfen başarılar...:))

sabah
beyaz peynir
süt kepekli ekmek
domates salatalık
yeşil zeytin

ara
1 tane elma

öglen
brokoli çorbası ve salata

Son düzenleme:
Selam kizlar hiç zamanim yok, okuldan yaziyorummmm

hangi kilomu yazacagimi bilmiyorum, ben 3 gündür çok kabizdim ve 4. günü sinameki çayi yapmaya karar verdim, i$e yaramaz diye çok koyu yaptim ve i$e yaradi, ancak fazla kaçirdigim için, bayagi bi su kaybim oldu diyebilirim

dün 70.3 kiloydum
bugün 69.4 kiloyum ama dedigim gibi bu dogru kilom degil, bu yüzden ba$langiç kilosu olarak 70.3 demek istiyorum

kilo 70.3
boy 160
ya$ 25

HEDEF temmuza kadar 62 OLMAK yani 8 kiloCUK

menüm :

Sabah : 3 yemek ka$igi All Bran (k fleks gibi ama daha az $ekerli ve daha az kalorili)
1 yemek ka$igi müsli
1 yemek ka$igi misir gevregi
200ml süt (bir bardaktan daha az)
bir dilim ka$ar

kizlar aslinda müsliyi ve misir gevreklerini kari$tirdim hepsini bardaga koydum yarim bardaktan az fazla oldu yani öyle dolu dolu ka$ik degildi :)

öglen menümü henüz bilmiyorum

tamam tatlım tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…