Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ip atlamak baya kilo verdiriyomuş bende hırs ettim bırakmıyom :)
Arkadaşlar bişi sorucam size kilo vereniniz varsa nolur söylesin bu beden nasıl sıkılaşıcak
Evet ilk gun menum
sabah;2 dilimkepekli ekmekten tost yesil cay
ara yokkk isim vardi.
oglen bir kase yogurt 2 tane biber dolmadi (kucuk)
ara 7 tane kadar badem
aksam :firinda tavuk ve patates kucuk bir porsiyon 2 dilim ekmek (ekmek cokmu oldu ne cok acikmistim )
yemekten sonraaaa yesil cay ve cikolata bitter 2 kare ...
Kizlarr birbirimize destek vermemiz lazimm hadi bakalimmm
Ayrica 2 litre su yuruyus yapamadim ama pazari gezdim 45 dakika falan gezmistirimm
Aman yaa vazgectimm yapmicamm lahana corbasini yapicam sonrada zaten cöpe aticaktimm :):)
Aman yaa vazgectimm yapmicamm lahana corbasini yapicam sonrada zaten cöpe aticaktimm :):)
ben yaptım bugün ilk günüm 6 kase içtim ama birebir uymadım.uymak cok zor benim adıma
aferin kız sana :) keske bende atlayabilsem..şimdi mzumba dansına takıldım dun actım kafama gore dans ettım valla tam onlar gıbı yapamadım...
canım spor yapman gerekk pilates flnn
canım biraz fazla yemıssn sankı kız :) bence aksam yemeğinde ekmek yeme tatlm benm doktoum vermedı
bosver kızım lahana corbasını falan ya :) sen az yemeye bak
isim kilo yaş boy alya88 71.5 24 1.64 didemutku 85 25 1.70 şekerkız67 79 28 1.65 leyya88 70.03 25 1.60 pembenot 60.05 20 1.60 bp8 78.3 27 1.62 yeeshym 50 18 1.50 233423 68 22 1.64 baycan 64 21 1.78 cankiz 78.8 22 1.60 yemiyamu 76 28 1.64
bugun okul basladigi icin fazla yazamicam sizr artik.ama ben de yarismaya dahilim:)arada sizi takip edicem ablalarimmmm :)
aferin kız sana :) keske bende atlayabilsem..şimdi mzumba dansına takıldım dun actım kafama gore dans ettım valla tam onlar gıbı yapamadım...
Canım spor yapman gerekk pilates flnn
Canım biraz fazla yemıssn sankı kız :) bence aksam yemeğinde ekmek yeme tatlm benm doktoum vermedı
bosver kızım lahana corbasını falan ya :) sen az yemeye bak
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt biberiye yeşil çay karışımı. zumba yapmaya bende başladım canım bir ara yapıyodum bırakmıştım şimdi yine başladım çok işe yarıyo tatlım
Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane aci biber
ara 2tane kuru incir
öglen
1tane karisik tost
1tane aci biber
Ara 2tane kuru incir
aksam
1tabak misir gevregi
2litre su
45dk yürüyüs
afiyet olsun canım ya ben bu aralar yürüyüş yapmıyorum ya iyi sen vakit bulabiliyon koşu bandındamı yürüyon