Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ip atlamak baya kilo verdiriyomuş bende hırs ettim bırakmıyom :)

aferin kız sana :) keske bende atlayabilsem..şimdi mzumba dansına takıldım dun actım kafama gore dans ettım valla tam onlar gıbı yapamadım...

Arkadaşlar bişi sorucam size kilo vereniniz varsa nolur söylesin bu beden nasıl sıkılaşıcak

canım spor yapman gerekk pilates flnn

canım biraz fazla yemıssn sankı kız :) bence aksam yemeğinde ekmek yeme tatlm benm doktoum vermedı

Aman yaa vazgectimm yapmicamm lahana corbasini yapicam sonrada zaten cöpe aticaktimm :):)

bosver kızım lahana corbasını falan ya :) sen az yemeye bak

akşam menüm

1 kase yayla çorbası
1 tabak ıspanak ustune yoğurt

30 dakıka yurudum 210 kalorı yaktım

Evettt canimm bende öylee yapcam :)

bugun okul basladigi icin fazla yazamicam sizr artik.ama ben de yarismaya dahilim:)arada sizi takip edicem ablalarimmmm :)

benim belimde ve boynumda düzleşme var plates yasak bana
dans ediyorum evde hoplaya zıplaya bir faydası olurmuki sıkılaşmaya kilo verdiriyor ama sıkılaşırmıyım bilmiyorum

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt biberiye yeşil çay karışımı. zumba yapmaya bende başladım canım bir ara yapıyodum bırakmıştım şimdi yine başladım çok işe yarıyo tatlım

selam kızlar gunaydınlar naslsınız dıyet nasıl gıdıyor ben azımle devam edıyorum dış etkenler olsada

Son düzenleme:
günaydın kızlar; sabah kalktım aç karnına 2 bardak su içtim, 1 tane mısır ve pirinç patlağı yedim diyet üstüne bir tane de elma yedim geç kalktığım için çorbayla devam edicem birazdan içine 1 dilim kepekli dilimlicem :) ama kendimi aşırı yorgun hissediyorum

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane aci biber

ara 2tane kuru incir

öglen
1tane karisik tost
1tane aci biber

Ara 2tane kuru incir

aksam
1tabak misir gevregi

2litre su
45dk yürüyüs

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane aci biber

ara 2tane kuru incir

öglen
1tane karisik tost
1tane aci biber

Ara 2tane kuru incir

aksam
1tabak misir gevregi

2litre su
45dk yürüyüs

afiyet olsun canım ya ben bu aralar yürüyüş yapmıyorum ya iyi sen vakit bulabiliyon koşu bandındamı yürüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…