simdi aksam yemegi teyzemdeyim kacti biraz
corba
makarna
kabuska yemegi
salata
oglende salata corba yedim
yok burdayim ama cikiyorum yarin kismetse gelirim
teyzemdeyim ayip olmasin ;;;
Ayyy canimmm benimmmm
kendinmi ayrilmak istiyorsun tam anlamadimm
bu akşam yemegimden açıkçası hiç tad almadım sebze yemegim yagsız tuzsuzda sadece limon kullandım salatamda ve yemekte yogurdumuda bitiremedim salatada öylece kaldı belkide içtigim bol su nedeniyle iştahsız hissettim kendimi bir bardak şekersiz çay içtim ama irademe hayran kaldım listedekilerin dışında hiç bir şey yemedim azimliyim kızlar inşallah böyle devam eder son ara öğünden sonra sabah kahvaltısına kadar uyumak istiyorum ama benim kızlardan bu pek mümkün olmuyor .
O senin teyzenn ayip filan olmazzz :):)
Niye telefondan girmiyorsunn
yok sirketin durumlari iyi gitmiyor kapanmadan tazminatimi almaya calisiyorum
18 yildir ayni mekani paylasip ayrilmak epey zor olacak cnm yaa
canim cikayim musait olunca girerim
optum cok
telefondan rahat olmuyor diyeebilgisayar daha rahat
Ohh negüzelll yememissin daha ne istiyorsunn canimm :):)
öyle canım başka birşey istemiyorum şu kilolarda zamanla gitsin yeter.
Evet ya iyi fikir 2 sene once falan bi baktirmistim sekerime iyi dedi.Bu hafta bi daha gideyim bakayim ne diyecekler.canım ben aynı senin gibiydim bu nedenle doktora gittim
metobolizma doktoruna .. sonunda buldular şeker varmış bu yüzden saatte bir açlık hissediyormuşum.
bence bi git kendine baktır derim..
Canim hic sorma ayni dert bizdede var....iyi işte
eşin çıtırlara iç geçirirken sen balon gibi otur yanında olurmu bebeğim. ?=
Nasil yaziyorsun ben yururken saga sola bakmaya korkuyorum.Ben tempolu yuruyorum bide.Sen kacta yuruyosun???Kizim uyudu bende kosu bandima bindim suanda 17dk olduu
Arkadaslar bende 61 kiloyla basliyorum hedefim 50 her pazartesi yazalim kilomuzu birbirimize destek olalim
Arkadaslar bende 61 kiloyla basliyorum hedefim 50 her pazartesi yazalim kilomuzu birbirimize destek olalim
Evet ya iyi fikir 2 sene once falan bi baktirmistim sekerime iyi dedi.Bu hafta bi daha gideyim bakayim ne diyecekler.
Canim hic sorma ayni dert bizdede var....
Nasil yaziyorsun ben yururken saga sola bakmaya korkuyorum.Ben tempolu yuruyorum bide.Sen kacta yuruyosun???
walla birtanemmmm azimle.................betonu deler diye bir laf var..
azmettiğin sürece herşeyi başaracaksın birtanem inanıyorum..
hadi görelim seni..
neler yediğinle başlayalım örneğin
kilon yaşın kaç ?? 1 ayda hedef ??
Hadii canim grs yarinn
cook yemeyizzz sendeee yemee sakin ha
valla patates haşlaması beni şişiriyo bile cnm hiç bşey istemiyo canım
. Dengeli beslenmeyi sağlar. İlaçların yan tesirini azaltır. Kemiklerin güçlü kalmasını sağlar ve kemik erimesini engeller. Vücut ağırlığını azaltır ve kilo verdirmeyi kolaylaştırır. Yetişkinler günde en az 2 bardak süt tüketmelidir."
slm arkadaşlar geçiyordum sizlerede uğradım kilolarıyla başı dertten kurtulmayan biriyim bende ama benimki birazda sıkıntılardan kaynaklandı sıkıldıkça yemege verdim kendimi vede oldum şimdi 100 kilo birkaç aydır dr gitme istegi vardı bende vede gittim özel bir hastanede önce dahiliye uzmanı gerekli tahlilleri yaptı vede açlık şekerimin yüksek oldugunu gördük diyetisyenim vücut analizi yaptı ve çıkan sonuç bende tam bir deprem etkisi yarattı metobolizma yaşım 53 çıktı halbuki ben 40 yaşındaydım yaşımı göstermiyorum bile ilk iş olarak diyet listem hazırlandı ve dün itibariyle başlamış bulunuyorum şekerim içinde dr ilaç yazdı ve uzun yıllar bu ilacı kullanmam gerktigini söyledi ilk gün diyette açıkçası zorlandım ama bugün çok iyiyim harfiyen uyuyorum listeme ve 3 lt su içiyorum 15 şubatta kontrolüm var bakalım o zamana kadar ne kadar kilo verebilicegim .
biraz uzun oldu arkadaşlar kendimi ifade etmem ama insan kafasına dank etmeyince birşeyler gerçten yaptıgımız hataları görmüyormuşum hatanın neresinden dönersem kardır ben yaşamayı ve ailemi seviyorum onlar için kendim için kararlıyım bu kilolar gidicek sağlıgıma yeniden kavuşmak istiyorum umarım bu yolda hepimiz başarılı oluruz arkadaşlar.
hoşbulduk öncelikle diyetisyenimle birlikte hazırladık listeyi yemek yeme saatlerime göre
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
8.00 kahvaltı 2 ince dilim kepek ekmegi
2 dilim beyaz peynir
domates,salatalık biber
10.30 ara ögün
1 meyve
1 çay bardagı yarım yağlı süt
13.00 ögle yemegi
2 dilim ince kepek ekmegi
bir su bardagı yogurt
yagsız salata ve 150 gr tavuk eti (başka altarnatiflerde olabilir balık ve kırmızı et gibi )
15.00 yarım paket diyet bisküvi ve 1 tane meyve
17 00 yarım paket diyet bisküvi ve aynen 1 meyve
19.30 akşam yemegi
2 porsiyon sebze yemegi
1 su bardagı yoğurt
2 ince dilim kepekli ekmek
yagsız salata
gece 22.00
2 porsiyon meyve
1 su bardagı yarım yaglı süt
yazmadım ama birde ögünlerden önce ve sonrası 2 bardak su içiliyor gün boyunca içilen su miktarı 3 lt olması gerekmiş
günde 5 çay bardagı açık şekersiz çay
2 tane şekersiz türk kahvesi
2 fincan yeşil çay serbest ve bunun dışındaki herşey yasak bugün gayet iyi hissettim kendimi bu liste beni yormaz umarım.
olurmu canim bende var 1 bardak sut veya yogurt
nasil olmaz yaaaaaaaaa sor doktorunaaa
canim sanirim sirketten tazminatimi alabilmem icin sgk ya basvurup patronu sirtindan vuracagimisleride cok kotu ama yapmasam o bize tekmeyi bascak cok zur durum allah yardimcim olsun (( sirkette 18 yildir calisiyorum bu arada ((
bu akşam yemegimden açıkçası hiç tad almadım sebze yemegim yagsız tuzsuzda sadece limon kullandım salatamda ve yemekte yogurdumuda bitiremedim salatada öylece kaldı belkide içtigim bol su nedeniyle iştahsız hissettim kendimi bir bardak şekersiz çay içtim ama irademe hayran kaldım listedekilerin dışında hiç bir şey yemedim azimliyim kızlar inşallah böyle devam eder son ara öğünden sonra sabah kahvaltısına kadar uyumak istiyorum ama benim kızlardan bu pek mümkün olmuyor .
selam kizlar bugünki menümü begendim fakat hiçte karatay diyeti gibi olmadi ekmekten ve simitten dolayi
Sabah : 1 yumurta
50gr peynir
bitki çayi
ögle : bir dilim ekmek
iki dilim ka$ar, bir iki dilim domates, çok az marul bir tane korni$on tur$u
3 ceviz
ara : cafe latte ve 5-6 tane ceviz
ak$am : 40gr kadar peynir
yarim dilim salam
iki tane makarna :)
iki çatal ha$lanmi$ brokoli
bir çay ka$igi reçel
yarim simidin yarisi
ara : ye$il çay ve bir ka$ik Nutella
kizlar nutelladan vazgeçemicem, in$allah tek kaçamagim o olur hergün
1200 Kalori civari almi$im, bu arada kizlar çok peynir yedigimin farkindayim ama o kadar çok tok tutuyorki anlatamam :)
mesela sabahlari genelde bir tas k fleks yerdim saat 7.30 da ve saat 10 da açliktan midem zil çalardi, ama bu sefer öyle olmadiii
sağol canım :)))) kilom 68 yaşım 22 hedefim ayda 3 kilo motivasyon için neler yapmam gerekir sence diyeti bozduğumda bi kere daha dönemiyorum hep taze kalmalı motivasyonum sence ne yapmalıyım??????