Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

bu akşam yemegimden açıkçası hiç tad almadım sebze yemegim yagsız tuzsuzda sadece limon kullandım salatamda ve yemekte yogurdumuda bitiremedim salatada öylece kaldı belkide içtigim bol su nedeniyle iştahsız hissettim kendimi bir bardak şekersiz çay içtim ama irademe hayran kaldım listedekilerin dışında hiç bir şey yemedim azimliyim kızlar inşallah böyle devam eder son ara öğünden sonra sabah kahvaltısına kadar uyumak istiyorum ama benim kızlardan bu pek mümkün olmuyor .

Ohh negüzelll yememissin daha ne istiyorsunn canimm :):)

canım ben aynı senin gibiydim bu nedenle doktora gittim
metobolizma doktoruna .. sonunda buldular şeker varmış bu yüzden saatte bir açlık hissediyormuşum.
bence bi git kendine baktır derim..
Evet ya iyi fikir 2 sene once falan bi baktirmistim sekerime iyi dedi.Bu hafta bi daha gideyim bakayim ne diyecekler.

iyi işte
eşin çıtırlara iç geçirirken sen balon gibi otur yanında olurmu bebeğim. ?=
Canim hic sorma ayni dert bizdede var....

Kizim uyudu bende kosu bandima bindim suanda 17dk olduu
Nasil yaziyorsun ben yururken saga sola bakmaya korkuyorum.Ben tempolu yuruyorum bide.Sen kacta yuruyosun???

4.5 de sürüyorumm canim benn

selam kizlar bugünki menümü begendim fakat hiçte karatay diyeti gibi olmadi ekmekten ve simitten dolayi

Sabah : 1 yumurta
50gr peynir
bitki çayi

ögle : bir dilim ekmek
iki dilim ka$ar, bir iki dilim domates, çok az marul bir tane korni$on tur$u
3 ceviz

ara : cafe latte ve 5-6 tane ceviz

ak$am : 40gr kadar peynir
yarim dilim salam
iki tane makarna :)
iki çatal ha$lanmi$ brokoli
bir çay ka$igi reçel
yarim simidin yarisi

ara : ye$il çay ve bir ka$ik Nutella

kizlar nutelladan vazgeçemicem, in$allah tek kaçamagim o olur hergün

1200 Kalori civari almi$im, bu arada kizlar çok peynir yedigimin farkindayim ama o kadar çok tok tutuyorki anlatamam :)
mesela sabahlari genelde bir tas k fleks yerdim saat 7.30 da ve saat 10 da açliktan midem zil çalardi, ama bu sefer öyle olmadiii

sağol canım :)))) kilom 68 yaşım 22 hedefim ayda 3 kilo motivasyon için neler yapmam gerekir sence diyeti bozduğumda bi kere daha dönemiyorum hep taze kalmalı motivasyonum sence ne yapmalıyım??????

Hadii canim grs yarinn
cook yemeyizzz sendeee yemee sakin ha

GÜnaydınn tatlımm..yok yok cok yemedımm merak etme :)

valla patates haşlaması beni şişiriyo bile cnm hiç bşey istemiyo canım

hımm ozaman ıyı canım yaa..az yiyip karnın şişiyorsa süper :)

off ya benım listemde süt yok canım yaaaa ben bı doktora sorayım bunu...70 tl verdım kendısıne her gıdıste de verıcem mesela ama kendısı cok yoğun benle pek ılgılenmedı sankı..

tatlım bize katıl her öğun ne yediğini yaz birbirimize destek olalım işte....hoşgeldin..

kızımmmmmm diyetine bayıldım yaaa süpermiş..benimkinde ne peynir var ne süt

Arkadaslar bende 61 kiloyla basliyorum hedefim 50 her pazartesi yazalim kilomuzu birbirimize destek olalim

evet canım bence de herkes pazartesi kilosunu yazsın iki hafta sonunda kilo bildirimi yapalım..ama her öğun kım ne yedi onuda yazsınn

olurmu canim bende var 1 bardak sut veya yogurt
nasil olmaz yaaaaaaaaa sor doktorunaaa

yoğurt var canım..yiyorum ama süt yok

canim sanirim sirketten tazminatimi alabilmem icin sgk ya basvurup patronu sirtindan vuracagim isleride cok kotu ama yapmasam o bize tekmeyi bascak cok zur durum allah yardimcim olsun (( sirkette 18 yildir calisiyorum bu arada ((

hmmm anladım canım..ee ne yapcan zaman hesap devri o kadar da emeğin geçmiş 18 yıl yanı tazminat alman hakkın canım üzülmeee

:) masallah sana canım yaaaa...iradeli olmaya devam ett şekerimmmmmmmm..

canımcım nutellayı kesmen lazım.yeme yaa ölmezsin ya merak etmee aaaaaaaaaa

sağol canım :)))) kilom 68 yaşım 22 hedefim ayda 3 kilo motivasyon için neler yapmam gerekir sence diyeti bozduğumda bi kere daha dönemiyorum hep taze kalmalı motivasyonum sence ne yapmalıyım??????

slm canım hoşgeldinnnn :) bize takıl birbirimize destek olalımmmmmm

SABAH KAHVALTIM :

1 dilim tam buğday ekmeği
3 adet siyah zeytin
iki yumurta pişirdik burda arkadaşlarla ondan iki çatal yedim
birazda beyaz peynir
şekersi çay

herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…