Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Hosgeldinnn neler var canim listende

hoşbulduk öncelikle diyetisyenimle birlikte hazırladık listeyi yemek yeme saatlerime göre
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
8.00 kahvaltı 2 ince dilim kepek ekmegi
2 dilim beyaz peynir
domates,salatalık biber

10.30 ara ögün
1 meyve
1 çay bardagı yarım yağlı süt

13.00 ögle yemegi
2 dilim ince kepek ekmegi
bir su bardagı yogurt
yagsız salata ve 150 gr tavuk eti (başka altarnatiflerde olabilir balık ve kırmızı et gibi )

15.00 yarım paket diyet bisküvi ve 1 tane meyve

17 00 yarım paket diyet bisküvi ve aynen 1 meyve

19.30 akşam yemegi

2 porsiyon sebze yemegi
1 su bardagı yoğurt
2 ince dilim kepekli ekmek
yagsız salata

gece 22.00
2 porsiyon meyve
1 su bardagı yarım yaglı süt

yazmadım ama birde ögünlerden önce ve sonrası 2 bardak su içiliyor gün boyunca içilen su miktarı 3 lt olması gerekmiş
günde 5 çay bardagı açık şekersiz çay
2 tane şekersiz türk kahvesi
2 fincan yeşil çay serbest ve bunun dışındaki herşey yasak bugün gayet iyi hissettim kendimi bu liste beni yormaz umarım.

biraz abartmıyorumdur umarım ekmegimi kendim yapıyorum evde ve mutfak tartımla yiyecegim herşeyi tartıyorum gerçi dr umda öyle olsa iyi olur demişti

Arkadaslar bende 61 kiloyla basliyorum hedefim 50 her pazartesi yazalim kilomuzu birbirimize destek olalim

tatlım ya hayrola ne oldu solee..iş yerınde mı kotu seyler oldu off yaa

canim sanirim sirketten tazminatimi alabilmem icin sgk ya basvurup patronu sirtindan vuracagim isleride cok kotu ama yapmasam o bize tekmeyi bascak cok zur durum allah yardimcim olsun (( sirkette 18 yildir calisiyorum bu arada ((

ben bunu seviyorum ya;; neden yedigini ;; doktorunun bunu sonuclandirmasina bayiliyorum simdi diyetini yap ve herkeze kendini goster inan bana basaracaksinnn

simdi aksam yemegi teyzemdeyim kacti biraz
corba
makarna
kabuska yemegi
salata

oglende salata corba yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…