Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

pazartesi itibariyle liste yapıcamm katılmak isteyen olursa bana yazsın lütfen..
kilo bildirimi yapıcaz ve her öğün ne yediysek paylaşıcazz :KK16:
15 gün sonunda da yarışma varr :KK34:
bakalımm kim daha çok kilo vercek :KK9::KK9::KK9: kim kilo alcak :KK47::KK47: kim aynı kilo da kalcak :KK50: öğrenicez....
işine gelen katılsın diorum :KK34: başkada bişey demiorumm :KK1:

pazartesi itibariyle liste yapıcamm katılmak isteyen olursa bana yazsın lütfen..
kilo bildirimi yapıcaz ve her öğün ne yediysek paylaşıcazz :KK16:
15 gün sonunda da yarışma varr :KK34:
bakalımm kim daha çok kilo vercek :KK9::KK9::KK9: kim kilo alcak :KK47::KK47: kim aynı kilo da kalcak :KK50: öğrenicez....
işine gelen katılsın diorum :KK34: başkada bişey demiorumm :KK1:

ben varım... :))

ben varım... :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: TEBRİKLERR....
istemek başarmanın yarısıdır canımm..inşallah başarıcazzzzzzz.....sen şimdiden de diyete başlayabilirsin istersen canım pazartesi tam liste yapıp yayınlıcam çünkü..bakalım kimler bizimle olcak daha

bende varım bende varım.azimle devam edıyorum valla umarım hazıra ayına kadar devam eder iş arkadaşlarım sureklı yedırmeye çalışıyor ama benım masamda pasta borek değil elma kayısı duruyor çatlayıp patlasınlar 3 haftadayım dıyette

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: TEBRİKLERR....
istemek başarmanın yarısıdır canımm..inşallah başarıcazzzzzzz.....sen şimdiden de diyete başlayabilirsin istersen canım pazartesi tam liste yapıp yayınlıcam çünkü..bakalım kimler bizimle olcak daha

ben 2 aydır diyetteyim zaten :) inş devamı gelecek

bende varım bende varım.azimle devam edıyorum valla umarım hazıra ayına kadar devam eder iş arkadaşlarım sureklı yedırmeye çalışıyor ama benım masamda pasta borek değil elma kayısı duruyor çatlayıp patlasınlar 3 haftadayım dıyette

ohh aynen canım çatlayıp patlasınlar.. :)
benımle de iş yerınde dalga geçiyorlar sen kilo veremezsin die:KK47: hepsi görücekk hoşgeldin :)

kahvaltı peynır ve yumurta
ara 1 elma
öğlen çorba
ara kayısı 1 avuç çerez
akşam salata
tavuk 1

ohh senın lıstede baya güzelmiş valla :)

ben 2 aydır diyetteyim zaten :) inş devamı gelecek

harıka o zaman canm pazartesi hepimiz tartılcaz be bilgi vercez bende liste yapcamm :KK16:

pazartesi itibariyle kilo bildirimi yapıcaz
yaşımızı bildircez
hedef kilomuzu bildircez
birde her öğün ne yediysek onu yazıcaz.........

cnm senın yas kac? kaç kılosun? bıde hedef kılon ne kadar?

canım yaşımmm şuan 25 bir ay sonra 26 yım:) kılom:88(lanet kılo) hedefim 65:))inşallah diyete başlayalı 3 hafta oldu doğum kılomu hala atamadım 1 oğlum var 16 aylık ve masa başı nufus müdürlüğünde çalışıyorum hareketsız yaşam yanı:KK43:

ara öğün:1 tane yeşilelma bir bardak biberiye yeşil çay karışımı öğlen:1 kase patetes çorbası 4 kaşık yoğurt

canım yaşımmm şuan 25 bir ay sonra 26 yım:) kılom:88(lanet kılo) hedefim 65:))inşallah diyete başlayalı 3 hafta oldu doğum kılomu hala atamadım 1 oğlum var 16 aylık ve masa başı nufus müdürlüğünde çalışıyorum hareketsız yaşam yanı:KK43:

HMM anladım canım masalah senın bebişte varmış allah bağışlasınn :):emir_bebek: bende 24 yasındayım 25 e gırdım :) 72 kılodayım hedef 57 kılo olmak
bende masa bası alışıyorum aynen hareketsiz olmak bizi mahfediyor..

yaşım 20 kilom 63 hedefim 52 boyum 1.60

tmm canım not aldım :)
insallah hedefimize ulaşırız

ara öğün:1 tane yeşilelma bir bardak biberiye yeşil çay karışımı öğlen:1 kase patetes çorbası 4 kaşık yoğurt

afiyettt olsun tatlışımmm..

kızlar ben bugun ara yapmadımm..canım istemedi.......
öğlen menüm....

tarhana çorbası
1 dilim tam bğday ekmeği
terbiyeli köfte yemeği
hoşaf :)

şimdi yemeğimi yemeğe gidiyorumm gelince görüşürüzzzzz :KK16:

X