:)) bende seviyorum bende
Kız bizi aşık zannetcek herkezyanlış anlıyacaklar
Eki Görüntüle 621338
Güzel arkadaşlarım.
Öğlen yemeğimi yemeye gidiyorum. Birazdan geleceğim.
Sizleri gerçekten çok seviyorum..
yiyeceklerim ise ;
çorba
salata
2 dilim ekmek
MUCKKK
Ayy canım benim yaaa inan çok üzüldüm
doktorun sana böyle davranması hoş değil amaneden böyle davranıyorki.. ahh canım benim kıyamam sana burda olmuş olsaydın walla götürürdüm seni
tanıdğıım muhteşem bir doktorum var..büyük ihtimalle o kistlerden sebep belki kilo veremiyorsun canım benim yaaa inan çok üzüldüm.
inşallah verirsin kilo
Ama nolursun şu doktor işlerini ihmal etme sakına.. olurmu.. Bizi gelişmelerden haberdar et lütfen...
ya doktor yabancilari sevmiyordu galiba, neden oruç tuttugumu anlamadi...bir dahada gitmem zaten ona, annemde diyor seni Türkiye'de bir doktora götürecegim diye, ama zaman bulamiyoruz
yarinki sonuçlari yazarim buraya ama ne bileyim ben artik kistlerin bir kisminin alinmasini istiyorum bazen sizliyor boynum, bakalim artik hayirlisi..
bu arada kalsiyum eksikligim varmi$ ve internetten ara$tirdim kalsiyum eksikligi i$tah açiyormu$ çünkü beyin kalsiyum ariyormu$ vücutta ve bulamayinca açlik sinyali veriyormu$ belki benim tatliya dü$künlügüm bundandir, kalsiyum almam lazim
Tamam canimm affiyett olsunn
benim askimda gelir simdi masayi hazirliyimmm
Canım sen ne yidin öğlen ?
yada ne yiyeceksin..
Yinede abartıya kaçma birtanem olurmu dikkat et kendine..
Senide öptüm koskocamanından..
MUCKK
Evet birtanem evet canım benim. Dedim ya sana kesinlikle vücudunun biryerinde bir hasar vardır diye..
Çünkü bir insan neden durup dururken açlık duysun. Varki bir sebep bunları hissediyorsun.
Gerekirse ameliyatını ol bebeğim.
Allah sana acil şifalar versin. Morelini yüksek tut güzelim. Herzaman yanındayız. Destekçiniz.. Biz seni çok seviyourzzz.
Dimi kankim. ?
afiyet olsun canimm
ben 2 ka$ik yogurda 2 havuç ve yarim kirmizi pancar rendeledim salata gibi onu yedim baharatta kattim, üstüne bir minik tarçinli elmali ve findikli çörek yedim
destegin için çok te$ekkür ederim bende sizleri gerçekten çok sevdim bundan sonra hep burdayim
yarin sonuçlari alacagim orda belli olacak ameliyatmi yoksa yine böyle devammi diye...
kizlar ben $u an dersteyimm, yazmaya bilirim, ak$am tekrar gelirimmm öptümmmmmmmm
Eki Görüntüle 621388
Canlarım malüm ay sonu .. Yoğunum biraz... İşlerimi tamamlayıp geri geleceğim...
öpüldünüz.
Ayy insallahh bozmam bugün ya cook acikdimm incir yedim birkactane halen acimm ögle yemeyimide yedim ama doymadim acimmm
Hayır canım sakın sakın yeme..
Bak ne ye biliyormusun 2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim ekmek
yada grissini..
sakın canım okadar yaptın sakın...
Canım Kankim
Canım arkadaşlarım..
Yarın oğluşumu doktora götüreceğim için sayfaya giremiyebilirim. Müsait olursam girerim.
Kendinize iyi bak.. Çıkmak zorundayım.. Herkeze iyi akşamlar..
Öptüm herkezi bye
Kankimmmm Byeee MUCKKKKEki Görüntüle 621459