Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Güzel arkadaşlarım.

Öğlen yemeğimi yemeye gidiyorum. Birazdan geleceğim.
Sizleri gerçekten çok seviyorum..

yiyeceklerim ise ;

çorba
salata
2 dilim ekmek

MUCKKK

ya doktor yabancilari sevmiyordu galiba, neden oruç tuttugumu anlamadi...bir dahada gitmem zaten ona, annemde diyor seni Türkiye'de bir doktora götürecegim diye, ama zaman bulamiyoruz

yarinki sonuçlari yazarim buraya ama ne bileyim ben artik kistlerin bir kisminin alinmasini istiyorum bazen sizliyor boynum, bakalim artik hayirlisi..

bu arada kalsiyum eksikligim varmi$ ve internetten ara$tirdim kalsiyum eksikligi i$tah açiyormu$ çünkü beyin kalsiyum ariyormu$ vücutta ve bulamayinca açlik sinyali veriyormu$ belki benim tatliya dü$künlügüm bundandir, kalsiyum almam lazim

Canım sen ne yidin öğlen ?
yada ne yiyeceksin..
Yinede abartıya kaçma birtanem olurmu dikkat et kendine..
Senide öptüm koskocamanından..
MUCKK

Evet birtanem evet canım benim. Dedim ya sana kesinlikle vücudunun biryerinde bir hasar vardır diye..
Çünkü bir insan neden durup dururken açlık duysun. Varki bir sebep bunları hissediyorsun.
Gerekirse ameliyatını ol bebeğim.
Allah sana acil şifalar versin. Morelini yüksek tut güzelim. Herzaman yanındayız. Destekçiniz.. Biz seni çok seviyourzzz.
Dimi kankim. ?

Canım sen ne yidin öğlen ?
yada ne yiyeceksin..
Yinede abartıya kaçma birtanem olurmu dikkat et kendine..
Senide öptüm koskocamanından..
MUCKK

afiyet olsun canimm

ben 2 ka$ik yogurda 2 havuç ve yarim kirmizi pancar rendeledim salata gibi onu yedim baharatta kattim, üstüne bir minik tarçinli elmali ve findikli çörek yedim

destegin için çok te$ekkür ederim bende sizleri gerçekten çok sevdim bundan sonra hep burdayim

yarin sonuçlari alacagim orda belli olacak ameliyatmi yoksa yine böyle devammi diye...

kizlar ben $u an dersteyimm, yazmaya bilirim, ak$am tekrar gelirimmm öptümmmmmmmm

ayy canım benim okadar az yiyorsunki üzülüyorum. Allah sana hiç açlık çektirmesin...
Rica ederim birtanem.. Herzaman beklerim..
İnşallah sonuçların temiz çıkarda acı çekmezsin.. Birşey çıkarsada sakın üzülme .. Allah'a emanet ol.
Tamam güzel arkadaşım. Sana iyi dersler kendine çok iyi bak.
Görüşmek üzereee

Canlarım malüm ay sonu .. Yoğunum biraz... İşlerimi tamamlayıp geri geleceğim...
öpüldünüz.

Ayy insallahh bozmam bugün ya cook acikdimm incir yedim birkactane halen acimm ögle yemeyimide yedim ama doymadim acimmm

Ayy insallahh bozmam bugün ya cook acikdimm incir yedim birkactane halen acimm ögle yemeyimide yedim ama doymadim acimmm

Hayır canım sakın sakın yeme..
Bak ne ye biliyormusun 2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim ekmek
yada grissini..

sakın canım okadar yaptın sakın...

Bir üniversitenin kütüphanesinde oğlan kızın masasına yaklaşarak yavaşça sorar: "Yanınıza oturabilir miyim?"
Kız, yüksek sesle yanıt verir:
"GECEMİ SİZİNLE BERBAT ETMEK İSTEMEM!.."
Kızın sözlerini herkes duymuş, başlarını kaldırmış, dik dik ayaktaki oğlana bakmaktadırlar...
Oğlan çok utanır ve hiçbir şey diyemeden, şaşkın şaşkın kendi masasına geri döner...
Birkaç dakika sonra kız yerinden sessizce kalkar, oğlanın masasına yaklaşır ve ona yavaşça şöyle der:
"Ben psikoloji öğrencisiyim; demin, şaşıran bir erkeğin nasıl tepki vereceğini öğrenmek istemiştim; bu arada sizi de herkesin önünde biraz utandırdım sanırım, özür!"
Bu kez Oğlan onu yüksek sesle yanıtlar:
"BİR GECELİĞİNE 200 DOLAR MI?.. ÇOK PARA!.."
Oğlanın dediklerini de yine herkes duymuştur ve bu kez ayaktaki kıza dik dik bakmaktadırlar ki, oğlan şoka girmek üzere olan kızın kulağına yaklaşıp şöyle fısıldar:
"Ben de hukuk öğrencisiyim: çevreye birini suçluymuş gibi nasıl gösterebilirim öğrenmek istemiştim, özür!"

Canım Kankim

Canım arkadaşlarım..

Yarın oğluşumu doktora götüreceğim için sayfaya giremiyebilirim. Müsait olursam girerim.
Kendinize iyi bak.. Çıkmak zorundayım.. Herkeze iyi akşamlar..
Öptüm herkezi bye

Kankimmmm Byeee MUCKKKK

Hayır canım sakın sakın yeme..
Bak ne ye biliyormusun 2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim ekmek
yada grissini..

sakın canım okadar yaptın sakın...

Canimm sabah 9da kahvalti yaptim saat 1de öglen simdide yedim aksam yemeyimi yiyimmi yemiyyimi
birde incir cok yedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…