Yani toplamda 2dilimmi yedinn
yani öyleyse normal cok degil yani
hayır 3 hatta 3.5 dilim yemiş oldum:))
canım spor olarak neler tyapıyorasun bence pilavı 2 kaşık bıle yeme ben makarna ve pilavı çıkardım haytımdan az bışe versem de kılomu eşim okadar sevınıyorkı 38 beden olunca neler olur bılemıyorum:)Bugünkü menümm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam
ara müsliriegel
öglen
1tane schnitzel
1kacik püre
ara müsliriegel
aksam
2kacik pilav
fasülye
2litre su
1saat spor
canım spor olarak neler tyapıyorasun bence pilavı 2 kaşık bıle yeme ben makarna ve pilavı çıkardım haytımdan az bışe versem de kılomu eşim okadar sevınıyorkı 38 beden olunca neler olur bılemıyorum:)
Yooook canimm yaaa bence bozulmamisss gayet iyi ama sanki biraz az gibi geldi bana
Bugünkü menümm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam
ara müsliriegel
öglen
1tane schnitzel
1kacik püre
ara müsliriegel
aksam
2kacik pilav
fasülye
2litre su
1saat spor
hmmm bozulmadiysa sevindimmmmm
canim ama kalori olarak 1800 olmu$ yani az degil
canim menün güzel, aralarda o müsli beni daha çok aciktiriyor diye yemiyorum artik, kepekli bisküvi tercih ediyorum :)
selam kizlar bu Sabah hastaneye gittim tiroid ultrasonu için, ve tam 6 yildir takip ediyorlardi, hiç bir degi$me yoktu, ama bu kontrolde tiroidin büyümü$ dedi! doktora gitmem lazim ama zamanim yok, $imdilik bekleyecegim,
bu arada ben zaten biliyirdum farkli bir$ey oldugunu çünkü egilince rahatsiz oluyorum birde bazen tiroid olan bölgem sizliyor ( haftada 2_3 kere) ve dokunup birazcik üzerine basinca geçiyor...hayirlisi artik, ama doktor ameliyat falan dese bile bu yil kabul edemem hiç zamanim yok..
selam kizlar bu Sabah hastaneye gittim tiroid ultrasonu için, ve tam 6 yildir takip ediyorlardi, hiç bir degi$me yoktu, ama bu kontrolde tiroidin büyümü$ dedi! doktora gitmem lazim ama zamanim yok, $imdilik bekleyecegim,
bu arada ben zaten biliyirdum farkli bir$ey oldugunu çünkü egilince rahatsiz oluyorum birde bazen tiroid olan bölgem sizliyor ( haftada 2_3 kere) ve dokunup birazcik üzerine basinca geçiyor...hayirlisi artik, ama doktor ameliyat falan dese bile bu yil kabul edemem hiç zamanim yok..
dayanamadım pasta yedim çok üzgünüm(((
Saat daha okadar gec olmadi baska hic birsey yeme artik ve git azicik spor yap
bisiklete bindim inş yakmışımdır :)
Yakmissindirr üzülmee canim
Merhaba canım benim hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa.
Biz seni burada motive ederiz. Merak etme sen. 4 ayda 12 kilo süper verirsin kesinlikle ben inanıyorum. Çok birşey istemiyorsun çünkü.
Diyette yap bitanem kesinlikle verirsin.. Bak ben diyet yaparak.. acıkmadan... 15 günde 4 kilo verdim.
Darısı başınaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabah
1.kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
2 dilim ekmek
1 şekersiz çay
ara
1 porsyon meyva
2 kibrit kutusu peynir
2 adet galeta
öğlen
1 kase çorba