Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

hayır 3 hatta 3.5 dilim yemiş oldum:))

Canimm zaten hep nediyorlar sabah kahvaltisini dogru düzgün yapin ki öglen aksam cook yemeyin diye zaten aksama kadar erir onlarr
benimde menüm yazdigim gibi olmadi bende cok yedim ama olsun önemli olan sabah yedim aksam degil

Bugünkü menümm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

ara müsliriegel

öglen
1tane schnitzel
1kacik püre

ara müsliriegel

aksam
2kacik pilav
fasülye

2litre su
1saat spor
canım spor olarak neler tyapıyorasun bence pilavı 2 kaşık bıle yeme ben makarna ve pilavı çıkardım haytımdan az bışe versem de kılomu eşim okadar sevınıyorkı 38 beden olunca neler olur bılemıyorum:)

Evde kosu bandim var 1saat yürüyorumm
haklisin ya yemiyimm en iyisii
Benim esimde kiziyor verme iskeletmi olcan diyor benimki biraz kilolu istiyor

Yooook canimm yaaa bence bozulmamisss gayet iyi ama sanki biraz az gibi geldi bana

hmmm bozulmadiysa sevindimmmmm
canim ama kalori olarak 1800 olmu$ yani az degil

Bugünkü menümm
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

ara müsliriegel

öglen
1tane schnitzel
1kacik püre

ara müsliriegel

aksam
2kacik pilav
fasülye

2litre su
1saat spor

canim menün güzel, aralarda o müsli beni daha çok aciktiriyor diye yemiyorum artik, kepekli bisküvi tercih ediyorum :)

selam kizlar bu Sabah hastaneye gittim tiroid ultrasonu için, ve tam 6 yildir takip ediyorlardi, hiç bir degi$me yoktu, ama bu kontrolde tiroidin büyümü$ dedi! doktora gitmem lazim ama zamanim yok, $imdilik bekleyecegim,
bu arada ben zaten biliyirdum farkli bir$ey oldugunu çünkü egilince rahatsiz oluyorum birde bazen tiroid olan bölgem sizliyor ( haftada 2_3 kere) ve dokunup birazcik üzerine basinca geçiyor...hayirlisi artik, ama doktor ameliyat falan dese bile bu yil kabul edemem hiç zamanim yok..

hmmm bozulmadiysa sevindimmmmm
canim ama kalori olarak 1800 olmu$ yani az degil

canim menün güzel, aralarda o müsli beni daha çok aciktiriyor diye yemiyorum artik, kepekli bisküvi tercih ediyorum :)

Beni tok tutuyorrr ama kalorisi cokmus ya 99kalori yaziyor ama new lifestyle ben anlamadim cokmu yaa

Coook gecmissss olsunnn canimmmm

cnm geçmiş olsun

Öğleye:bir kase makarna yedim yine:)dayanamadım
Akşam:1.5 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek yedim,3 bardak şekersiz çay,1 kupa şekersiz,kremasız nescafe,1 portakal..ve gün biter:))

çok sağol canım....:)daha önce vermiştim istediğim kiloya ulaşamadım henüz ama bu defa olacak inanıyorum desteğinizi esirgemezseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :))))diyetinde neler yaptın sporla destekledin mi ayrıca canım???

şimdi baktım diyet listene gerçekten iyi kilo vermişsin canım tebrik ederim bende kendi yöntemlerimle 8 kilo vermiştim ara verdim ve devam ediyorum sporda yapmıştım diyetle çok faydasını gördüm tekrar spora başlamayı düşünüyorum son sınıfta olduğum için yoğundum pek bişey yapamadım ama kararlıyım 17 mayısa kadar 10-12 verecem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…