Akşam yemeğim:bir kase yağsız, peynirli makarna,salata, 1 tanede portakal..:)
şu lanet olası ülkede 5 ügn yapıpta regl olup sonra diyeti bırakan zayıf bi kişilik olmak istemiyorummmm biri bana destek olsun lütfen ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben bugun cok kacirdim(( birsuru sey yedimmm
herkese merhabalar
yillardir yasadigim kilo problemini artik kesin cozume kavusturmaya karar verdim
ve bunu ayni sorunlari yasayanlarla beraber paylasarak ve destek olarak daha iyi basaricagimi dusunuyorum
boyum 174cm kilom 108 civari tartim bozuldu yarin yenisini alicam ozaman en dogrusunu yazarim
kilo almamdaki en buyuk neden iradesizligim ayrica stresli ve mutsuz oldugumda yiyerek mutlu olmaya calismam
ve tabiiki tembelligim birde kola bagimlisi olmam
bunlarin ustune gitmeyi dusunuyorum
kosu bandi almistim gecen sene bu zamanlarda hic kullanmadim desem yeridir ama yarindan itibaren duzenli bir sekilde
kullanmak istiyorum ama bunlari kendi kendime soyledigimde pek bi ise yaramadi bugune kadar belki burda paylasmak daha ise yarar
deneyip gorucem bakalim
hepinize incecik saglikli mutlu gunler!!
=)
benimde 15 kg vermem gerek 1.5 yaşında kızım var ve artık emzirme olayının sonlarına geliyoruz kendim mi yapsam yoksa diyetisyene mi gitsm bilemiyorum
gunaydın kızlar dün kendıme pantolan almaya çıktım her zaman 44 yada 46 alır ıken dün 42 aldım çok mutluyum hedef 38 düşmem lazımmm.sabah sadece elma yedım şuan iş yoğunluğundan kahvaltı fırsatım olmadı
selam kizlar ya bugünümüde nutellayla mahfettim! yinede menümü payla$acagim
Sabah : tarçinli balli sirkeli su
bir kase k fleks+ yarim bardak su
ara : 3 tane diyet bisküvi + sekersiz sütsüz kahve+ sirkeli su
ögle : 2 havuç, yarim kirmizi pancar, 2-3 ka$ik yogurt
minik tarcinli çörek
ara : az sütlü kahve $ekersiz fistik ezmesi, birkaç tane kuru üzüm
ak$am : bir küçük ha$lanmi$ tavuk budu, yarim kase çorba, 4-5 tane kizarmi$ patates+2 çatal döner
ara : 1 avuç K fleks, 2 ka$ik Nutella, çay
toplam 2 litre su
20+20 dk yürüyü$
Ohhh miss affiyet olsunn canim :)
teşekkür ederim cankız:))dün birazcık az geldi bana yediklerim sabah karnımdan gelen seslerle uyandım
kahvaltım aynı dunkü gibi sadece 1 dilim fazla ekmek yedim tutamadım kendimi