Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Afferimmmmm benimmm siskomaaaaaa

Ben acıktım. Şimdi çorba söyledim. Yanına domatesimi söğüş yapacağım 2 dilim ekmeğimle yiyeceğim.

Ya sizlerrr ?

Tamam tamam birdaha bos birakmam sözzzz :)
Veririzzz yaaa para senin köpeyin olsunnn hav hav hav :):):)

canim doktor için te$ekkür ederim fakat ben yurt di$inda ya$iyorum
ben endokrin uzmanina gittim o dediki tiroidindeki bir kist bayagi büyük onu belki aliriz dedi, sonra diyet listesi verdi, ve bana hiç uymadi üstelik ramazan girdi araya, diyete uyamadim tekrar randevuya gittim uymami$sin bile dedi azarladi sen motive degilsin dedi ve motive olunca tekrar gelirsin dedi resmen kovdu üstelik ben o kadar üzülüyordumki kiloma ilk görü$mede agladim zayiflamak istiyorum diye...

seni çok tebrik ederim geçekten çok büyük bir ba$ari

Ozaman kimseye heveslenmiyeceksin..
Kendini tutacaksın ... Yada şişko şişko gezeceksin karar senin
İllada tatlı deyip duruyorsun baksana çok kızdım sana çok

ah sen görsen ben kendime ne kadar kiziyorum ama gerçekten ben bagimli olmu$um bu yil eger bu ali$kanliktan vazgeçemezsem psikolojik destek almayi dü$ünüyorum veya akapunktur ile $ekerden uzak kalmayi denemek istiyorum

Kahvaltıda

1 simit
içine kaşar koyup yedim.

doktorum simit verdi bana ... İnanılmaz tok tutuyor ama fazla abartmıyacağım simit işini normal kahvaltı yapacağım. Biraz değişiklik olsun istedim bu yüzden böyle yedim.

Tamam tamam birdaha bos birakmam sözzzz :)
Veririzzz yaaa para senin köpeyin olsunnn hav hav hav :):):)

:))) walla senin için aldım kız..
ayrı kalamadım senden .. çok diyordun ya gitme etme diye.
unuturmuyum kız aşkolsun bide dön bana yaptıklarına bak. mesajda yazdıklarımı asla unutma
ve bana birdaha böyle şeyler yapma çok üsüldüm çok

(sessiz sesle söylüyorum) hıh allahın şişkosu nolcak

yakinda tekrar olur o pantolonlar sana, ben 5 kilo verince eski pantolonlarim anca oluyor

Ayyy canimmmsinnnn yaaaa
birtanemmmmm benimmm seniii coook seviyorummmmmmmmm kiz siskooo

Ayy canım benim yaaa inan çok üzüldüm
doktorun sana böyle davranması hoş değil ama neden böyle davranıyorki.. ahh canım benim kıyamam sana burda olmuş olsaydın walla götürürdüm seni
tanıdğıım muhteşem bir doktorum var.. büyük ihtimalle o kistlerden sebep belki kilo veremiyorsun canım benim yaaa inan çok üzüldüm.
inşallah verirsin kilo
Ama nolursun şu doktor işlerini ihmal etme sakına.. olurmu.. Bizi gelişmelerden haberdar et lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…