Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

$001.jpg

:)) Diyetini bozup bize uymayanların resimlerini bu sitede böyle yayınlarız söylemiş olim :KK70:

Arkadaşlar Dün diyetisyene gittim
Evdeki tartıma göre 1 kilo Diyetisyendeki tartıya göre 100 gr. vermişim.
Ama doktorum normal olduğunu söylüyor 28 günde ona göre ben 4..
bana göre ben :) 5 kilo vermiş oluyorum.

kilo vermem duraklamış. Ayın 13 de yine beni bekliyor. Geldiğinde 2 kilo vermiş olacaksın dedi :KK70:
AYYy allahım inşallah başaracağımmm inşallah allahım canıııı gönülden inanıyorum buna

92 kilodan -----87 ye düştüm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim

Ama hala pantolonlarım olmuyor :KK43:(

Afferimmmmm benimmm siskomaaaaaa

$22.jpg

Ben acıktım. Şimdi çorba söyledim. Yanına domatesimi söğüş yapacağım 2 dilim ekmeğimle yiyeceğim.

Ya sizlerrr ?

:)) sus furarım walla şımarma bakim :KK70:
Hem ben yokken niye sayfayı boş bırakıyorsun kızdım zaten sana
deli benden sonra burda sen varsın :KK70: Beni temsil ediyorsun :KK70:
Telefonun yarı parasınıda senden alacağım 1700 tl. ye aldım :KK43:

Tamam tamam birdaha bos birakmam sözzzz :)
Veririzzz yaaa para senin köpeyin olsunnn hav hav hav :):):)

Hımm anladım.
Dilersen sana özel bir doktor önerebilirim. Ben bayıldım. Adam sonuçlandırmadan bırakmıyor seni.. Bakırköy'de bir doktor.
Endokrin ve Metobolizma hast. uzmanı..
Bende çikolatadan asla vazgeçemem diyordum. Şu an yemeden durabiliyorum.

Canım diyetisyen verdi o listeyi .. bende gördüğümde bune be birdaha asla gitmem ben bu doktora bunlarla ben kilo alırım dedim :KK70:
DOKTORUM bana bunları yedikçe anlayacaksın okumakla olmaz dedi. ondan bu yüzden özür diliyorum gerçekten dediği gibiymiş.
Bu diyet listem ile 28 günde 5 kilo verdim. Dün muayene günümdü gittim. Çok iyi gidiyorsun dedi.. Hatta biraz fazla verdiğimi bile söyledi :KK70:
Bilmem :) yapıp yapmamak sana kalmış :KK70:

canim doktor için te$ekkür ederim fakat ben yurt di$inda ya$iyorum :KK43:
ben endokrin uzmanina gittim o dediki tiroidindeki bir kist bayagi büyük onu belki aliriz dedi, sonra diyet listesi verdi, ve bana hiç uymadi üstelik ramazan girdi araya, diyete uyamadim tekrar randevuya gittim uymami$sin bile dedi azarladi sen motive degilsin dedi ve motive olunca tekrar gelirsin dedi resmen kovdu üstelik ben o kadar üzülüyordumki kiloma ilk görü$mede agladim zayiflamak istiyorum diye...

seni çok tebrik ederim geçekten çok büyük bir ba$ari En Büyük KK

Ozaman kimseye heveslenmiyeceksin..
Kendini tutacaksın ... Yada şişko şişko gezeceksin karar senin :KK43:
İllada tatlı deyip duruyorsun baksana çok kızdım sana çok :KK43:

ah sen görsen ben kendime ne kadar kiziyorum ama gerçekten ben bagimli olmu$um bu yil eger bu ali$kanliktan vazgeçemezsem psikolojik destek almayi dü$ünüyorum veya akapunktur ile $ekerden uzak kalmayi denemek istiyorum :KK43:

$44.jpg

Kahvaltıda

1 simit
içine kaşar koyup yedim.

doktorum simit verdi bana ... :KK70: İnanılmaz tok tutuyor ama fazla abartmıyacağım simit işini normal kahvaltı yapacağım. Biraz değişiklik olsun istedim bu yüzden böyle yedim.

Tamam tamam birdaha bos birakmam sözzzz :)
Veririzzz yaaa para senin köpeyin olsunnn hav hav hav :):):)

:))) walla senin için aldım kız..
ayrı kalamadım senden .. çok diyordun ya gitme etme diye. :KK43:
unuturmuyum kız aşkolsun bide dön bana yaptıklarına bak. :KK43: mesajda yazdıklarımı asla unutma
ve bana birdaha böyle şeyler yapma :KK43: çok üsüldüm çok :KK43:

(sessiz sesle söylüyorum) hıh allahın şişkosu nolcak :KK70:

Arkadaşlar Dün diyetisyene gittim
Evdeki tartıma göre 1 kilo Diyetisyendeki tartıya göre 100 gr. vermişim.
Ama doktorum normal olduğunu söylüyor 28 günde ona göre ben 4..
bana göre ben :) 5 kilo vermiş oluyorum.

kilo vermem duraklamış. Ayın 13 de yine beni bekliyor. Geldiğinde 2 kilo vermiş olacaksın dedi :KK70:
AYYy allahım inşallah başaracağımmm inşallah allahım canıııı gönülden inanıyorum buna

92 kilodan -----87 ye düştüm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim

Ama hala pantolonlarım olmuyor :KK43:(

yakinda tekrar olur o pantolonlar sana, ben 5 kilo verince eski pantolonlarim anca oluyor

:))) walla senin için aldım kız..
ayrı kalamadım senden .. çok diyordun ya gitme etme diye. :KK43:
unuturmuyum kız aşkolsun bide dön bana yaptıklarına bak. :KK43: mesajda yazdıklarımı asla unutma
ve bana birdaha böyle şeyler yapma :KK43: çok üsüldüm çok :KK43:

(sessiz sesle söylüyorum) hıh allahın şişkosu nolcak :KK70:

Ayyy canimmmsinnnn yaaaa
birtanemmmmm benimmm seniii coook seviyorummmmmmmmm kiz siskooo

canim doktor için te$ekkür ederim fakat ben yurt di$inda ya$iyorum :KK43:
ben endokrin uzmanina gittim o dediki tiroidindeki bir kist bayagi büyük onu belki aliriz dedi, sonra diyet listesi verdi, ve bana hiç uymadi üstelik ramazan girdi araya, diyete uyamadim tekrar randevuya gittim uymami$sin bile dedi azarladi sen motive degilsin dedi ve motive olunca tekrar gelirsin dedi resmen kovdu üstelik ben o kadar üzülüyordumki kiloma ilk görü$mede agladim zayiflamak istiyorum diye...

seni çok tebrik ederim geçekten çok büyük bir ba$ari En Büyük KK

ah sen görsen ben kendime ne kadar kiziyorum ama gerçekten ben bagimli olmu$um bu yil eger bu ali$kanliktan vazgeçemezsem psikolojik destek almayi dü$ünüyorum veya akapunktur ile $ekerden uzak kalmayi denemek istiyorum :KK43:

Ayy canım benim yaaa inan çok üzüldüm :KK43:
doktorun sana böyle davranması hoş değil ama :KK43: neden böyle davranıyorki.. ahh canım benim kıyamam sana burda olmuş olsaydın walla götürürdüm seni
tanıdğıım muhteşem bir doktorum var..:KK43: büyük ihtimalle o kistlerden sebep belki kilo veremiyorsun :KK43: canım benim yaaa inan çok üzüldüm.
inşallah verirsin kilo :KK43:
Ama nolursun şu doktor işlerini ihmal etme sakına.. olurmu.. Bizi gelişmelerden haberdar et lütfen...

X