Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Günaydın canım
Çok güzel.. Doktorumun dediğini aktarıyorum 2 kk peynir yersen oda seni tok tutuyormuş.
Hayvansal gıdaların tok tutma özelliği varmış haberin olsun istedim.
Peynirde ye farkı anlayacaksın.

canım allah bağışlasın minik efeciğimizi.. Peki diyet yapıyormusun şu an..
Evet ya yürümek çok etkili oluyor..

Evet canım regl olunca vücut şiş oluyormuş. Bende öyle biliyorum. Bu dönemlerde tartılma.. Zaten hergün tartılma bence .. Ben ayın 13.de tekrar doktora gideceğim ozamana kadar tartılmayacağım.

Güzel yemeğin bence.. Ha gayret vereceksin inanıyorum şişkom benim..
bU ARADA sayfayı boşlamışsın farkettim üzüldüm

Bak canım bende çok yemek yiyordum. Devamlı yemek ardından uyuyordum. Hatta saatte bir acıkıyordum.
Doktora gittim. Metobolizma ve Endokrin bölümüne aynısına söyledim. Birtakım tahliler sonucu şeker varmış bende ondan oluyormuş.
Şeker ilacıma başladığımdan beri süper şekilde diyet yapıyorum :)) Neden zor kilo veriyorsun troid probleminmi var =? hiç doktora gittinmi ?
Bence bir sebep ara altında aç kalmakla nereye kadar hadi diyelim birkaç ay aç kaldın kilo verdin ya sonrasında ??? çok zor
bence kendinle bir ilgilen derim..

Ya evde spor yapılmıyor.. Spor salonda yapılıyor mecbur kalınıyor ya o yüzden En azından ben öyleyim

Ayy resmen aç kalıyorsun canım benim
Sebzede yemen gerekmiyormu ??

normalde yiyiyorm tatlmda bu sabah yemedm teşekkür ederm blgn içn

hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ihşallah artk rahatsz edyo eşmn dalga geçmeleri fln zoruma gdyo bu sefer çok hevesliym herkez vermzsn fln dyo ama onlara nasl zayıflanrmş göstercm

Amin canım inşallah. Bende çok istiyorum ve çok İNANIYORUM. vereceğiz tabi..
Ayy evet en kötüsü bir insanın eşinin kendisi ile dalga geçmesi
bende eşime diyetisyene gitmiyeyim diyorum . Hayır hayır git diyor demek zayıflamamı istiyor oda bana söyliyemiyor
Verceksin tabiki hayatım hepimiz vereceğiz..

Ya kilo verince biryerde güzel bir kahvaltı edelim diyorum ne dersiniz ???

Recel 1 tatlı kaşığı yenebiliyor canım benim haberin olsun.
2 kk peynirde yiyebiliyorsun çok az yemişsin aç kalma diye diyorum
canımsın yaa

Öğlene sebze veya ızgara ye 8-9 yemek kaşığı sebze yiyebiliyorsun 2 dilim ekmek ve salata ile

inanıyorum başaracağız..

aynn öyle tatlm ya eşm spor salonuna gt bnce sn dyo maşallah ayı gibi oldn dyo çok kırılıym artk kendide tersi çok zayf okadar çok yiyo ama kilo almyo nerde otrysnz sz

AYY canim ne kadar tatlisin sen öylee in$allah senin sayende kendime gelecegimm kilo vermeyi çok istesemde bir türlü tatlidan vazgeçemiyorum

Küstümm sanaa herkese cevap yazdin bana yazmadin slm bile vermedinnn

Hayır bebeğim asla öyle birşey yapmam. Tek ne yaptım biliyormusun.. Dün nerede kaldıysam o sayfaya gittim sırayla herşeyi okudum tek tek cevap yazdım. sEN dün sayfaya çok az girmişsin bunuda farkettim. Ama sanada yazdım sanırım sayfanı yenilemedin görmedin.. Hatta sana birden fazla yazdım. Lütfen iftira atmıyalım.:)))) . Beni kendinlede karıştırma ... :))) Ben seni asla aldatmam.. Kankimi asla bırakmamm ((
Selam konusuna gelince sana özel şeyler yazacaktım ama küstün gittin lütfen ön yargılı davranma.. Gitsen bile yazacağım sana.. Bana dayanamayım eninde sonunda geleceksin

Tatlı canavarıyım kendımı dızgınleyemezsem hızımı alamıyorum:))
evet acıktım şimdiden
öğleye:1 kase yoğurt,sebze yemeği, 2-3 kaşık bulgur plavı

bu kadar yeter gidip sporumu yapmam gerek daha:))

bnde spor salonuna gttm br ay yne gtmeyi düşünyrm gerçktn sıkılaştğını hissedysn hmde zornlu olysn kaytaramyn :)

:)) evet aynen öyle oturamıyacağımıza göre yapmak zorunda kalıyoruz
Birde spining dersinda daha çok kilo veriliyormuş. Ben artık her akşam spining dersine gireceğim...

aynn öyle tatlm ya eşm spor salonuna gt bnce sn dyo maşallah ayı gibi oldn dyo çok kırılıym artk kendide tersi çok zayf okadar çok yiyo ama kilo almyo nerde otrysnz sz

hımm inan üzüldüm senin adına.. Ozaman acilen spor ve diyetine başla.. Kötü olmuş öyle demesi.. insan yıkılır be
Benim eşimde çok zayıftı şimdi oda kilo aldı o yüzden bana şişko diyemiyor
Mecidiyeköy'de oturuyorum canım benim.
Ya sen ?

AYY canim ne kadar tatlisin sen öylee in$allah senin sayende kendime gelecegimm kilo vermeyi çok istesemde bir türlü tatlidan vazgeçemiyorum

hihi aşkım sende çok tatlısın...

Kendine gelmek zorundasın leylammmm.. Ya koca popolu.. Koca göbekli bir kız olarak dolaşacaksın.. Çıtırlara imreneceksin.
Yada onlar sana imrenirken sen manken gibi gezeceksin.. Karar senin..
Ara öğünlerini atlama tatlıya okadar düşkünlüğün kalmaz...
Hadi başlıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…