Evetttt 31dk yürüdümm ve 195 kalorii yaktimmmmm oleyyyyyyyyyy
Canım gerçekten süper gidiyorsun. Ben olsam evde yapamazdım Helal olsun sana..
Gerçekten başaracaksın.. İnanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetttt 31dk yürüdümm ve 195 kalorii yaktimmmmm oleyyyyyyyyyy
normalde yiyiyorm tatlmda bu sabah yemedm teşekkür ederm blgn içn
Bak canım bende çok yemek yiyordum. Devamlı yemek ardından uyuyordum. Hatta saatte bir acıkıyordum.
Doktora gittim. Metobolizma ve Endokrin bölümüne aynısına söyledim. Birtakım tahliler sonucu şeker varmış bende ondan oluyormuş.
Şeker ilacıma başladığımdan beri süper şekilde diyet yapıyorum :)) Neden zor kilo veriyorsun troid probleminmi var =? hiç doktora gittinmi ?
Bence bir sebep ara altında aç kalmakla nereye kadar hadi diyelim birkaç ay aç kaldın kilo verdin ya sonrasında ??? çok zor
bence kendinle bir ilgilen derim..
Ayy resmen aç kalıyorsun canım benim
Sebzede yemen gerekmiyormu ??
hihi aşkım sende çok tatlısın...
Kendine gelmek zorundasın leylammmm.. Ya koca popolu.. Koca göbekli bir kız olarak dolaşacaksın.. Çıtırlara imreneceksin.
Yada onlar sana imrenirken sen manken gibi gezeceksin.. Karar senin..
Ara öğünlerini atlama tatlıya okadar düşkünlüğün kalmaz...
Hadi başlıyoruz...
hmm senin sorununu bulmu$lar ne güzel,
ben kendimi anlatayim, 25 ya$ima gircem bekarim
6 yildir tiroidimde sorun var yani birçok kistim var tiroidimin etrafinda, ve kan tahlillerimin sonucuna bakildi tiroid hormonlarinin sadece bir tanesi dü$ük çikti bu nedenle ne ilaç kullaniyorum nede ba$ka bir$ey..
bu hafta kan tahlili verdim yarinda ultrasonla yine bakilacak tiroidime, ve kan sonucunda hormonlarda bir sorun olmadigi fakat, d vitamin eksikligi, demir eksikligi, beyaz kan hücreleri eksikligi ve kalsiyum eksikligi çikti! doktora henüz gitmedim ama zatende vitamin almayi dü$ünmüyorum özelliklede demir hapi kilo aldiriyor zaten $i$koyum obez olmak istemiyorum..
benim en büyük sorunum $eker, $ekersiz bir ögünüm geçmez, ama öyle böyle degil, ben tiryaki olmu$um kendimi çok üzgün morelsiz bunalimda hissediyorum tatli bir$ey yemesem, arti tatliyi kestigim an migrenim tutuyor, $eker benim için sigara gibi ölürümde birakmam diyorum bazen..
bugün diyete ba$ladim diye az yedim ama menümdeki yogurdu yemedim onun yerine küçük bir tane findikli tarçinli elmali çörek yedim
bu arada sen kaç kilosun? listen biraz fazla geldi bana?
insan üzülüyo ama zaten hep hırs ederek vverdm bu kiloları çok şişmandm eski halmi fotsn bulursm koycm insnı kilo çok değiştryo inanamazsn hatta ama dahada zayflcm ihşallah. izmr karşıyakada
ya aynen öyleyim millete heveslene heveslene bir hal oluyorum morelim çok bozuluyor bende böyle olacagim diyorum ama konu $eker olunca akan sular duruyor hatta bir ara ben sigaraya ba$layacaktim sirf $ekeri unutayim diye ama yapamadim ailemle ya$iyorum gizli gizli içemezdim...
birde yani benim yüzümü herkes begenir, biri bana iltifat etse, hiç sevinmiyorum sanki o ki$i bana "güzelsin ama kilolusun" demi$ gibi geliyor ne bileyim resmen kompleks oldu bu
Canım geldim. Dün erken çıktım ya işler birikmiş onları hallettim. Birde bugün ay sonu .. İşlemler var SSK ödemesi falan yoğunum yani..
BU arada yarın yokum haberin olsun oğluşu doktora götürcem.
:)) walla helal olsun yerim seni ben
Hayır bebeğim asla öyle birşey yapmam. Tek ne yaptım biliyormusun.. Dün nerede kaldıysam o sayfaya gittim sırayla herşeyi okudum tek tek cevap yazdım. sEN dün sayfaya çok az girmişsin bunuda farkettim. Ama sanada yazdım sanırım sayfanı yenilemedin görmedin.. Hatta sana birden fazla yazdım. Lütfen iftira atmıyalım.:)))) . Beni kendinlede karıştırma ... :))) Ben seni asla aldatmam.. Kankimi asla bırakmamm ((
Selam konusuna gelince sana özel şeyler yazacaktım ama küstün gittin lütfen ön yargılı davranma.. Gitsen bile yazacağım sana.. Bana dayanamayım eninde sonunda geleceksin
Yaaaa gine mi yoksunnnn
Gecmis olsun neyi varr
Canım gerçekten süper gidiyorsun. Ben olsam evde yapamazdım Helal olsun sana..
Gerçekten başaracaksın.. İnanıyorum.
Yaaaa gine mi yoksunnnn
Gecmis olsun neyi varr
Evettt ben sana dayanamammm ama sende bana dayanamassinnn :)
Seviyorum len seniiiiiiiiiii
Canım oğlumda dikkat dağınıklığı var bu yüzden psikiyatriye gidiyoruz. 3 saat sürecekmiş testler..
Yarın gelmem artık. Ama deli kız senin için telefon aldım artık telden girerim müsait olunca
Senin yüzüne borca girdim manyak kızz
ŞİŞKO NOLCAK
Kızım varya gelirsem gebertirim seni .. Motormuyum kız ben.. Sana özel mesaj yazıyordum yokmusun demiş.. Kırarım kız barnaklarını
Delimi ne sevildiğini bile bilmiyorsun.
Ayyy cooook simartiyorsunnn beniii:):):):)
:)) bende seni seviyorum bebeğim.. benim
kıskançlık yapma nolur üzme beni Tamam evlencem senlen