Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Bak canım bende çok yemek yiyordum. Devamlı yemek ardından uyuyordum. Hatta saatte bir acıkıyordum.
Doktora gittim. Metobolizma ve Endokrin bölümüne aynısına söyledim. Birtakım tahliler sonucu şeker varmış bende ondan oluyormuş.
Şeker ilacıma başladığımdan beri süper şekilde diyet yapıyorum :)) Neden zor kilo veriyorsun troid probleminmi var =? hiç doktora gittinmi :KK43: ?
Bence bir sebep ara altında aç kalmakla nereye kadar :KK43: hadi diyelim birkaç ay aç kaldın kilo verdin ya sonrasında ??? çok zor
bence kendinle bir ilgilen derim..

hmm senin sorununu bulmu$lar ne güzel,

ben kendimi anlatayim, 25 ya$ima gircem bekarim
6 yildir tiroidimde sorun var yani birçok kistim var tiroidimin etrafinda, ve kan tahlillerimin sonucuna bakildi tiroid hormonlarinin sadece bir tanesi dü$ük çikti bu nedenle ne ilaç kullaniyorum nede ba$ka bir$ey..

bu hafta kan tahlili verdim yarinda ultrasonla yine bakilacak tiroidime, ve kan sonucunda hormonlarda bir sorun olmadigi fakat, d vitamin eksikligi, demir eksikligi, beyaz kan hücreleri eksikligi ve kalsiyum eksikligi çikti! doktora henüz gitmedim ama zatende vitamin almayi dü$ünmüyorum özelliklede demir hapi kilo aldiriyor zaten $i$koyum obez olmak istemiyorum..

benim en büyük sorunum $eker, $ekersiz bir ögünüm geçmez, ama öyle böyle degil, ben tiryaki olmu$um kendimi çok üzgün morelsiz bunalimda hissediyorum tatli bir$ey yemesem, arti tatliyi kestigim an migrenim tutuyor, $eker benim için sigara gibi ölürümde birakmam diyorum bazen..

Ayy resmen aç kalıyorsun canım benim :KK43:
Sebzede yemen gerekmiyormu :KK43: ??

bugün diyete ba$ladim diye az yedim ama menümdeki yogurdu yemedim onun yerine küçük bir tane findikli tarçinli elmali çörek yedim

bu arada sen kaç kilosun? listen biraz fazla geldi bana?

insan üzülüyo ama zaten hep hırs ederek vverdm bu kiloları çok şişmandm eski halmi fotsn bulursm koycm insnı kilo çok değiştryo inanamazsn hatta ama dahada zayflcm ihşallah. izmr karşıyakada

:KK70: hihi aşkım sende çok tatlısın...

Kendine gelmek zorundasın leylammmm.. Ya koca popolu.. Koca göbekli bir kız olarak dolaşacaksın.. Çıtırlara imreneceksin.
Yada onlar sana imrenirken sen manken gibi gezeceksin.. Karar senin..
Ara öğünlerini atlama tatlıya okadar düşkünlüğün kalmaz...
Hadi başlıyoruz...

ya aynen öyleyim millete heveslene heveslene bir hal oluyorum morelim çok bozuluyor bende böyle olacagim diyorum ama konu $eker olunca akan sular duruyor hatta bir ara ben sigaraya ba$layacaktim sirf $ekeri unutayim diye ama yapamadim ailemle ya$iyorum gizli gizli içemezdim...

birde yani benim yüzümü herkes begenir, biri bana iltifat etse, hiç sevinmiyorum sanki o ki$i bana "güzelsin ama kilolusun" demi$ gibi geliyor ne bileyim resmen kompleks oldu bu

hmm senin sorununu bulmu$lar ne güzel,

ben kendimi anlatayim, 25 ya$ima gircem bekarim
6 yildir tiroidimde sorun var yani birçok kistim var tiroidimin etrafinda, ve kan tahlillerimin sonucuna bakildi tiroid hormonlarinin sadece bir tanesi dü$ük çikti bu nedenle ne ilaç kullaniyorum nede ba$ka bir$ey..

bu hafta kan tahlili verdim yarinda ultrasonla yine bakilacak tiroidime, ve kan sonucunda hormonlarda bir sorun olmadigi fakat, d vitamin eksikligi, demir eksikligi, beyaz kan hücreleri eksikligi ve kalsiyum eksikligi çikti! doktora henüz gitmedim ama zatende vitamin almayi dü$ünmüyorum özelliklede demir hapi kilo aldiriyor zaten $i$koyum obez olmak istemiyorum..

benim en büyük sorunum $eker, $ekersiz bir ögünüm geçmez, ama öyle böyle degil, ben tiryaki olmu$um kendimi çok üzgün morelsiz bunalimda hissediyorum tatli bir$ey yemesem, arti tatliyi kestigim an migrenim tutuyor, $eker benim için sigara gibi ölürümde birakmam diyorum bazen..

bugün diyete ba$ladim diye az yedim ama menümdeki yogurdu yemedim onun yerine küçük bir tane findikli tarçinli elmali çörek yedim

bu arada sen kaç kilosun? listen biraz fazla geldi bana?

Hımm anladım.
Dilersen sana özel bir doktor önerebilirim. Ben bayıldım. Adam sonuçlandırmadan bırakmıyor seni.. Bakırköy'de bir doktor.
Endokrin ve Metobolizma hast. uzmanı..
Bende çikolatadan asla vazgeçemem diyordum. Şu an yemeden durabiliyorum.

Canım diyetisyen verdi o listeyi .. bende gördüğümde bune be birdaha asla gitmem ben bu doktora bunlarla ben kilo alırım dedim :KK70:
DOKTORUM bana bunları yedikçe anlayacaksın okumakla olmaz dedi. ondan bu yüzden özür diliyorum gerçekten dediği gibiymiş.
Bu diyet listem ile 28 günde 5 kilo verdim. Dün muayene günümdü gittim. Çok iyi gidiyorsun dedi.. Hatta biraz fazla verdiğimi bile söyledi :KK70:
Bilmem :) yapıp yapmamak sana kalmış :KK70:

insan üzülüyo ama zaten hep hırs ederek vverdm bu kiloları çok şişmandm eski halmi fotsn bulursm koycm insnı kilo çok değiştryo inanamazsn hatta ama dahada zayflcm ihşallah. izmr karşıyakada

kESİNlikle değişiyor.. Benim yüzüm balon gibi oluyor örneğin :KK43:( inşallah canım inşallah

ya aynen öyleyim millete heveslene heveslene bir hal oluyorum morelim çok bozuluyor bende böyle olacagim diyorum ama konu $eker olunca akan sular duruyor hatta bir ara ben sigaraya ba$layacaktim sirf $ekeri unutayim diye ama yapamadim ailemle ya$iyorum gizli gizli içemezdim...

birde yani benim yüzümü herkes begenir, biri bana iltifat etse, hiç sevinmiyorum sanki o ki$i bana "güzelsin ama kilolusun" demi$ gibi geliyor ne bileyim resmen kompleks oldu bu

Ozaman kimseye heveslenmiyeceksin..
Kendini tutacaksın ... Yada şişko şişko gezeceksin karar senin :KK43:
İllada tatlı deyip duruyorsun baksana çok kızdım sana çok :KK43:

Canım geldim. Dün erken çıktım ya işler birikmiş onları hallettim. Birde bugün ay sonu .. İşlemler var SSK ödemesi falan :KK43: yoğunum yani..
BU arada yarın yokum haberin olsun :KK43: oğluşu doktora götürcem. :KK43:

Yaaaa gine mi yoksunnnn :KK43:
Gecmis olsun neyi varr

Hayır bebeğim asla öyle birşey yapmam. Tek ne yaptım biliyormusun.. Dün nerede kaldıysam o sayfaya gittim sırayla herşeyi okudum tek tek cevap yazdım. sEN dün sayfaya çok az girmişsin bunuda farkettim. Ama sanada yazdım sanırım sayfanı yenilemedin görmedin.. Hatta sana birden fazla yazdım. Lütfen iftira atmıyalım.:)))) . Beni kendinlede karıştırma ... :))) Ben seni asla aldatmam.. Kankimi asla bırakmamm :KK43:((
Selam konusuna gelince sana özel şeyler yazacaktım ama küstün gittin :KK43: lütfen ön yargılı davranma.. Gitsen bile yazacağım sana.. Bana dayanamayım eninde sonunda geleceksin :KK70:

Evettt ben sana dayanamammm ama sende bana dayanamassinnn :)
Seviyorum len seniiiiiiiiiii

Yaaaa gine mi yoksunnnn :KK43:
Gecmis olsun neyi varr

Canım oğlumda dikkat dağınıklığı var bu yüzden psikiyatriye gidiyoruz. 3 saat sürecekmiş testler..
Yarın gelmem artık. Ama deli kız senin için telefon aldım artık telden girerim müsait olunca :KK70:
Senin yüzüne borca girdim manyak kızz :KK70:
ŞİŞKO NOLCAK

Canım oğlumda dikkat dağınıklığı var bu yüzden psikiyatriye gidiyoruz. 3 saat sürecekmiş testler..
Yarın gelmem artık. Ama deli kız senin için telefon aldım artık telden girerim müsait olunca :KK70:
Senin yüzüne borca girdim manyak kızz :KK70:
ŞİŞKO NOLCAK

Canimmmmmmmm benimmmm coookkkkkkk sevindimmmmmmm oleyyyyy oleyyyy oleyyyyyyy :)

Arkadaşlar Dün diyetisyene gittim
Evdeki tartıma göre 1 kilo Diyetisyendeki tartıya göre 100 gr. vermişim.
Ama doktorum normal olduğunu söylüyor 28 günde ona göre ben 4..
bana göre ben :) 5 kilo vermiş oluyorum.

kilo vermem duraklamış. Ayın 13 de yine beni bekliyor. Geldiğinde 2 kilo vermiş olacaksın dedi :KK70:
AYYy allahım inşallah başaracağımmm inşallah allahım canıııı gönülden inanıyorum buna

92 kilodan -----87 ye düştüm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim

Ama hala pantolonlarım olmuyor :KK43:(

Ayyy cooook simartiyorsunnn beniii:):):):)

:)) sus furarım walla şımarma bakim :KK70:
Hem ben yokken niye sayfayı boş bırakıyorsun kızdım zaten sana
deli benden sonra burda sen varsın :KK70: Beni temsil ediyorsun :KK70:
Telefonun yarı parasınıda senden alacağım 1700 tl. ye aldım :KK43:

X