hee yaptım çok zekisin hemende biliyon walla
kanmayı asla düşünmuyorum kadın 100 kılo fılan boyuda kısa kocasıda fıt yakışıklı hepimizin içinde kaç defa kılo vermesı için teslıyor küçük düşürüyor kadın hala umursamıyor bende yemeyınce kocası arkadaşa zayıflaması için baskı yapıyor oda benı vazgeçirmeye çalışıyor .evet neler yaptığını bilmek isterim canımmm ayda 5 kılo hazırana kadar 25 kılo hedefım benımde
kızlar
öğlen yemeğimde
çorba salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim
saat 4 de çıkıp diyetisyene gideceğim. akşam dönemem yarın sabah görüşürüz
sizleri seviyorum yaa..
AZMİ ASLA BIRAKMAYIN HERŞEY GÜZEL OLACAK.
BEKLE BİZİ YAZZZZZZ BOMBA GİBİ GELİYORUZ.
canım benim herzaman buyur sayfa senin.
güzelde gaz veririz. yersen yandın bizden kurtuluşun yok.
ama sakın ihmal etme bizi olurmu
ama hikayene bayıldım darısı başımıza canım yaa darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarabbim..
hımmm walla mesajlarından etkilendim sende kilo verecek müthiş göz var. sadece biraz irade meselesi..
takıl bana asla yedirmem sana.. tabi beni aldatmıyacaksın yemeklerle :)
arada benimde kaçamaklarım olur amanapalım ölcek halim yok ya..
boşver sen o salak şişko karıyı :) kendine bak.. gerekirse tersle .. allah korusun eşin seni beğenmese hesabını omu verecek.
takıl bizeeee arkandayım destekçinim herzaman canım benim..
nerede çalışıyıorsun ne iş yapıyorsun ? yaşın işin ? evlimisin
biraz kendinden bahsedersen çok sevinirim bitanem.
öptüm koskocamanından
Gelll canimmm sende gelll
hadi dene bakalım. ben diyet listemle 28 günde 5 kilo verdim.
sporda yapıyorum canım bu arada
hoşgeldin sefalar getirdin..
kızlar
öğlen yemeğimde
çorba salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim
saat 4 de çıkıp diyetisyene gideceğim. akşam dönemem yarın sabah görüşürüz
sizleri seviyorum yaa..
AZMİ ASLA BIRAKMAYIN HERŞEY GÜZEL OLACAK.
BEKLE BİZİ YAZZZZZZ BOMBA GİBİ GELİYORUZ.
evet canım bir ortama girince yemeden edemiyorsun ancakkk bununda bence sebebi var. kendimden denedin gördüm. ara öğünlerimi atlamaz yersem önüme tatlı gelse öyle canım çekmiyor.
Benimde yanımda kebaplarmı, tatlılarmı ne dersen yeniyor ama yemiyorum. Arada kaçamaklarım hariç özellikle bunu belirtmek isterim[/QU
seni tebrik ederim cnm iradene sahip olabilmen cok güzel umarım bene basarırım yürüyüşe basladım bu arada 2 sabahtır gıdıyorum :)
selam kizlar birçok sayfa okudum ve sizleri çok azimli gördüm, biraz banada bula$sa bu azim? benide araniza alirmisiniz? acilen 8 kilo vermem lazim, bugün bir arkada$im sinir etti beni, aaa sen çok kilo aldin farkindamisin dedi, üzüldüm çok, yarin ba$liyorum ama destege ihtiyacim ver, bu arada vermek istedigim 8 kilonun 5 ini kurban bayramindan bu yana aldim yani 4 aydan daha az bir sürede
canım kimsenin dediğini takma o zaman insan kilo veremiyo sen yeterki gerçekten iste yaparsın ben 7 kilo verdim 1 buçuk ayda
aa süper bir ayda 7 kilo!! keske bende 3 4 ayda versem
ya birde kiz kilomu sordu 68-69 dedim, ama bugün tartildim tam 70.8 !!!! offff ya kizlar bana yardim edinnn bogazimi tutamiyorum
aa süper bir ayda 7 kilo!! keske bende 3 4 ayda versem
ya birde kiz kilomu sordu 68-69 dedim, ama bugün tartildim tam 70.8 !!!! offff ya kizlar bana yardim edinnn bogazimi tutamiyorum
günde 3 yada 4 ara öğün yaparsan çok etkili oluyor hiç acıkılmıyor
ara ögun yapincada fazla kaçiriyorumama artik az çok kararliyim! dün spora ba$ladim evde, ko$u bandinda biraz ko$tum, bunu devam etmeye çali$acagim off
sen nasil verdin?