Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

cnm fırsatın varsa boğazını tutamasan ble yürüyüş yap bn 3 ay önce 72 kiloydm yemem aynıydı ama çalıştığm içn işe yürüyerek gdp gelydm hç ymmdn kısmadm ama br baktm 63 kloyum hemde 1 ayda verdm 1 aydr durakladm çalşmay brakmak zornda kaldm oğlm rahatszlnnca

3 ayda gzuel kılo vermışsın canım bende görürmğüyüm 6lı rakamıııı neler yaptın peki

Ya ben yediklerime dikkat etmeden asla veremem, zaten çok zor veriyorum, sen gerçekten güzel vermi$sin! ben zaten hareketli biriyim ama yetmiyor, kilo vermem için aç kalmam lazim birtek o i$e yariyor...

bu arada boyum 160 kilom 70.8 bugün itibariyle ve malesef geçen haftadan bu güne 1.3 kilo aldim, $i$tikce $i$iyorum :KK43:

bende çok çabuk kilo verebliyrm ondnda kaynaklanablir cnm sen ozmn yedklrnede dkkat etmn gerekyo bnde artk evde oldğm içn kilo almktn korkyrm onun içn br diyetsyene gtmeyi dşynom bakalm koşu bandm var evde ama sadece 2 kere bndm bdahada koşmdm çok çabk sıkldm

hmm bünyeden bünyeye degi$iyor ben yemegi kesmeden asla veremem :KK43:

mesela bugün yediklerimi yazayim

Sabah : bir çay ka$igi tarçin+bir çay ka$igi bal+bir çay ka$igi sirke+sicak su kari$imi
bir kase k fleks +yarim bardak süt+ bir bardak sicak su

ara : bir senseo $ekersiz sütsüz + iki tane diyet bisküvi + sirkeli su bir bardak

ögle : 2 havuç rendesi + yarim kirmizi pancar rendesi+ 3yemek ka$igi yogurt
bir çilekli diyet yogurt (bunlar var menümde ama henüz yemedim)

ara öğün: 1 portakal 1 tane muz öğlen:patates haşlaması kayısı çayı akşam:kırmızı biber kavurması 3 kaşık 1 dilim ekmek

Karnim agridigi icin spor yapmicaktim ama dün yedigim cikolata geldii aklimaa ve suanda yürüyorumm

canımm aynen oyle kadın bana taktı.nufüs müdürlüğünde memurum canım.26 yaşındayım ve 16 aylık oğluşum var.lanet olsası 88 kıloyummm doğum kılolarını hala atamadım en az 65 kılo olmam lazım eskı kılom:KK43:1.70 boyundayımmm boyumdan kurtarıyorum ama bıngıl bıngılım yıne azımle vereceğim inşallah sankı hiç gitmıyor gıbı kılolarım bu arada

Merhaba canım benim... Yaf nedense senden bir elektrik aldım :KK70: sanki kardeşimle konuşuyormuş gibiyim :KK70:
Kiloda adaşız bu arada bunuda belirtmek isterim :KK70: şu an 87 kiloya düştüm :KK70:
Allah bağışlasın birtanem oğluşunu .. Allah eksikliklerini göstermesin. Benimde oğluşum 11 yaşında ablası
Semt olarak nerdesin canım benim ? Ben mecidiyeköy'de oturuyorum.
Sakın takma o kadını sinir oldum ona yaa..
Sana ben diyet listemi vermişmiydim ???

Dün diyetisyene gittim gayet başarılısın güzel gidiyorsun dedi :KK70: çok sevinçliyim canım yaa
Darısı seninde başına...

Doğum insanı çok bozuyor yaa :KK43: birde benim karnımda sarkıklığım var :KK43:

geldimmmm:))

hoşbuldum:))ciddimisin çok güzel bende 28 günde verebilirsem yeter bana yarından bugün sporumu yaptım ama düzenli beslenemedim yarından itibaren düzenli spora ve beslenmeye başlıyorum:)

Verirsin tabiki birtanem.. İrade meselesi... Biraz dişini sıkacaksın.. Yeme alışkanlığını değiştirip birdaha kötü şeyler yemeyeceksin olcak bitcek :KK70:
Hadi anlat bakalım bugün neler yedin ?

hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ihşallah artk rahatsz edyo eşmn dalga geçmeleri fln zoruma gdyo bu sefer çok hevesliym herkez vermzsn fln dyo ama onlara nasl zayıflanrmş göstercm

Buse abla 28 gunde nasi 5 kilo verdin ya.ben 50 kiloyum.44 olmam lazim.bana msj olarak anlatirmisin yaptgn diyeti ?:KK43: allah rizasi icin yardim :KK43: kiloverince ozguvenim yerine gelecek :KK43:

oyyyy yerim ben seni yerr..
Walla birtanem inanki hiç aç kalmadım. En önemlisi ara öğünlerimi atlamadım. Atlamayınca acıkmadım ve yemeğe saldırmadım. Bak sana diyet listemi aynen aktarıyorum. Uygula ben bununla 28 günde 5 kilo verdim. Doktorum çok başarılısın dedi :KK70: Hadi aşkım darısı başınaaaaaaaaaaaa

ZAYIFLAMA DİYETİ

KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit

VEYA

1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks

PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE

ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata

ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE veya 4 Adet GRİSSİNİ veya 1 paket Altınbaşak veya ½ Simit veya 1 ince dilim ekmek
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM

AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz veya 8-10 adet Fındık veya Badem

evet canım bir ortama girince yemeden edemiyorsun ancakkk bununda bence sebebi var. kendimden denedin gördüm. ara öğünlerimi atlamaz yersem önüme tatlı gelse öyle canım çekmiyor.
Benimde yanımda kebaplarmı, tatlılarmı ne dersen yeniyor ama yemiyorum. Arada kaçamaklarım hariç özellikle bunu belirtmek isterim :KK70:[/QU
seni tebrik ederim cnm iradene sahip olabilmen cok güzel umarım bene basarırım yürüyüşe basladım bu arada 2 sabahtır gıdıyorum :)

Kesinlikle canım benim.. SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM.
Aynen bende bunu kendimde denedim gördüm. Ara öğünlerim bi kaçsın ellerim titriyor. Gözüm birşey görmüyor. Bu yüzden arkadaşlara ısrarla ara öğünlerini atlamamasını söylüyorum.
Zayıflasam bile bunu böyle devam ettireceğimki kilo almıyayım...
Teşekkür ederim birtanem bende seni tebrik ediyorum :KK70: Süper gidiyorsun..
öptüm canım benim.

Verirsin tabiki birtanem.. İrade meselesi... Biraz dişini sıkacaksın.. Yeme alışkanlığını değiştirip birdaha kötü şeyler yemeyeceksin olcak bitcek :KK70:
Hadi anlat bakalım bugün neler yedin ?

Öncelikle merhaba:))evet biraz kendimi tutarsam verebilirim:))
sabah:bir yumurta sarısı(beyazını sevmıyorum:)),
3-4 tane zeytin
1 küçük parça peynir
çay kaşığını dolduracak kadar ayva reçeli
2.5 dilim ekmek

ara öğün:bir orta boy elma
şimdilik bu kadar başka birşey yemedim..

selam kizlar birçok sayfa okudum ve sizleri çok azimli gördüm, biraz banada bula$sa bu azim? benide araniza alirmisiniz? acilen 8 kilo vermem lazim, bugün bir arkada$im sinir etti beni, aaa sen çok kilo aldin farkindamisin dedi, üzüldüm çok, yarin ba$liyorum ama destege ihtiyacim ver, bu arada vermek istedigim 8 kilonun 5 ini kurban bayramindan bu yana aldim yani 4 aydan daha az bir sürede :KK50::KK50::KK47:

Selam canım benim HOŞGELDİN ARAMIZA...
Eevet arkadaşlarımla çok azimliyiz.. Kesin kararlıyız.. Bu yaza bambaşka gireceğiz.. Yalnız benim istediğim bir öğün belirleyip aynı şeyler olması şart değil herkez buraya yazsın suçlarını, yediklerini vs. Hatta yemeği kaçıranı ŞİŞKOOOO DİYE hep bir ağızdan bağıralım :KK70: Ne bileyim elimizden gelen her ne varsa.. Gerçe insanın içinde bitiyor herşey ama biraz sabır gerekiyor birtanem. Emin ol başırır onları utandırırsın. Hadi bekliyorum seni kendine gel ve kilo ver.. Diyet listemi sayfada yayınladım dilersen uygulayabilirsin.
Kolay gelsin canım benim.

aa süper bir ayda 7 kilo!! keske bende 3 4 ayda versem
ya birde kiz kilomu sordu 68-69 dedim, ama bugün tartildim tam 70.8 !!!! offff ya kizlar bana yardim edinnn bogazimi tutamiyorum :KK43:

Acilen diyete başlamalısın. Gerekirse spor salonuna başla derim.
İpin ucu kaçtımı kaçıyor be canım :KK43:

X