Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım nıe hap aldın kı ya
keşke almasaydınnnnnnnnnnnnn

GELMEDİĞim İÇİN yememede dikkat edemiyorum

dün akşam kıymalı yumurtalı lahana 1 dilim ekmek 5 buçuk lt su yatanakadar tabiki
akşam 9 gibi 1 bardak süt birde tuvalet sorunum için 2 tatlı kaşığı yoğurt 2 talı tatlı kaşığı yaban mersini 2 talı tatlı kaşığı yulaf 2 talı tatlı kaşığı 2 tatlı kaşığı keten tohumu tozu yedim ve gün içerisinde 9 otlu çayı 4 e tamamladım

BUGÜN
SABAH da peynir ekmek yedim nescafe içtim 1 lt su içiyorum 9 otlu çay içerim birazdan bu arada evet pek kimse yok topikde bende az azcık girebiliyom azcık işim falan var yemekde yedim aç tartılcaktım kaçırdım kilo bildirimi için bugünmüydü?

tok karnına tartıldım 86kiloyum hemde tam 86.00 geçen kilo bildirimde sabah kalkarkalmaz tuvalete çıkıp tartılmıştım 86.6çıkmıştım
benim kilo durumum 85.9 hadi bilemedin 85.8 falandır herhalde bide 85i göreydim iyiydi ya 86 - 87 üzerime yapıştı pöf oldum

canım tok ac anlamam valla ben :) 86 kılosun işte

:26::26::26::26:

aynenn ya

kızlarrrr :) bende 70.05 tim 69.5 kilo cıktım bi kilo gitmiş...
ama 2 hafta boyunca gıttı yanı cok kotu cok

yemek derken 2 kabak dolma sarımsaklı yoğurtlu lahana salatası ekmeksiz 2inci lt anca geçtim

ben bu aralar cok zor bi döenmdeiyimm mutsuzum morelim yok cok üzgünüm kızlar aglamaktan helak oldum..... bi süre yokum durumum düzelen kadar zaten aclıktan bişey yiyemiyorumda...

5 litreye tamamladım dün akşam 2 tane goflet yedim :26:
bugün de 11 de kalktım kahvaltı 12 oldu böylelikle öğle ve kahvaltı 9 otlu çay bir oldu akşam üstüne doğru azcık kıyma ekmek arası sonra yedim akşam 6 buçuk gibi 4 yemek kaşığı kadar karnıbahar yemeği 9 otlu çay anca 2 inci lt suyu içiyorum kaseye yoğurdumu koydum saat 9 gibi yicim SAHİ YA
NEDEN KİMSE YOK

kizlarrr ben geldimmm ginee
yaaa bana destek olunn da busefer bozmiyim yaaa
benim uyku düzenimm alt üst olduu sabah 4de yada 5de yatiyorum öglen 3de kalkiyorumm kizimm uyumuyorr icene yemeye verdim kendimi sabah yatana kadar yiyorummm
hic tartilmadimda cünki biliyorum cook kilo aldimmmm
yardimmm edinnn kizlarrrr yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…