Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

çok azimlisin maşallah sıkılmadan yazıyosun böreği yeme derim boşver :)

yiyemedim zaten bozulmuş fırının içinde bıraktım e zavallıcık bozuldu tabi haftasonu da 3 tane profetrol gerisi fazlaya bişey abartmadım gene en geç 6 buçuk yaptım yemeği yanlız suları az içtim 2 ltrede kaldım

BUGÜN ekmek arası peynir arada 3 anasonlu galeta az önce bi bardak sıcak sulu sağlep bol tarçınlı içtim

aranıza bende katılmak istiyorum .beni motive edecek birilerine ihtiyacım var...8 aylık bebeğim var doğuma 81 ile gittim.73 kğ ya düştüm.fakat şuan 78 kğ oldum ve boyum kısa 158cm.yazda geliyor artık malum şiş bi göbekle dolaşmak istemiyorum.kadının biri beni hamile zannetti..sabah kalkınca şekerli şeyler istiyor canım.kendimi frenlemek istiyorum.evde bisküvi,çikolata gibi şeyler bulundurmuyorum ama dayanamayıp bakkalın yolunu tutuyorum.bana önerileriniz neler acil yardıma ihtiyacım var

sabah kahvaltını et ekmeği kesme tarçın tüket şekeri kesiyoo bende öyleydim deli gibi tatlı arıyodum ben 9 otlu çay tüketiyorum bide 4ltreye kadar su içmeye çalışıyorum sen yediklerini listele buraya i geliyoo

[sıze=3]hamileyimmmmmmmm [/sıze]

TEBRİKLER canım benımm ya cok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin

canim ben ilk zamanlar o diyeti yapiyordum sonra herkes ortadan kaybolmustu simdi tekrardan o diyeti uygulamak istiyorum

yapmaaa canimm yaa noluyor bizee gell hadi yeniden basliyalimmm

canımcım oraya gelmem ya burdan devam ederım yaparsam o kadar emeğimiz varr neden burdan gideyim ki..gerçi kimse olmuyor ama off bılemedım..

kızlarr morelimi sorunlarımı düzelttim ve bombaa gibi geldimmmmmmmmmmmmm:)

kahvaltım
1 dilim peynir
2 haslanmıs yumurta
1 portakal
1 dilim tam bugday ekmegi

ıyı olmana sevındım canım..
ee hala devam edıyormusun dıyete..

yok canım adet görmedim daha tes yaptım 2. çizgi silikti hastaneye gittim kanda çıktı ultrasonlada baktı doktor kese boş dedi sonra gel dedi pazartesi tekrar gidecem başka bir dktora inş bebişim vardır

aramıza hoşgeldin umarım başarılı olursun buraya gelen yarıda bırakıp gidiyo önemli olan devam ettirebilmek.

bende 1 aydır spor yapıyor yediklerime dikkat ediyorum
ama sürekli yazdığım sohbet ettiğim bir topik yok sizlere katılsammı kızlar

bugün yeni diyete başladım 4 günlük 7 tane 4 yapacam bakalım yapabilirsem
sabah 1 bardak nescafe arada 1 kase yoğurt öğlen yemeği 2 tane haşlanmış yumurta şimdide 1 fincan tek şekerli kahve 1 litre su

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

merhaba tatlm ben oy verdım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur

Selam kizlar uzun zamandir yazmiyor hem i$lerimin yogunlugundan hemde diyet modundan uzakla$ma istegimden

ben zora gelemeyen biriyim (sadece diyet konusunda böyleyim) ve ne zaman böyle diyet topiklerine çok ugrasam kiloyu takinti yapip kendimi yemeye veriyordum
bu yüzden bu hafta uzak kalayim dedim, veee i$e yaradi !!

bundan 2,5 hafta önce 70 küsürden 71 küsüre çiktim çok yedigim için, sonra karar verdim vee olay böyle geli$ti

8 nisan : 71.4
12 nisan 70.1
18 nisan : 69.6 yupppppiii

yarina belki 69.4 olurum

yaptiklarim ise

Sabah 6 da kahvalti yapardim artik yapmiyorum, ak$am çok hafif yiyorum

Sabah : ye$il çay saat 6.30 da

Ara : 10 da 3-4 gresini ve $ekersiz sütsüz kahve

Ogle :4 ka$ik ha$lanmi$ sebze bir iki lokma protein, eger açsam hala, sade bir tane aktivia
yarim bardak sicak çikolata

ara : kahve ve bir gresini

ak$am : biraz $ekersiz fistik ezmesi
bir ka$ik Nutella
iki ka$ik evde ne pi$tiyse
bir kibrit kutusu peynir

evett böyle i$te, bu arada aralarda çok acikiyorum özelliklede öglen yemeginden sonra saat 7 ye kadar 1 gresini yiyorum ba$kada ara ögün yapmiyorum midem guruldaya guruldaya bir hal oluyor ama aç kalmadan zayiflanmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…