çok azimlisin maşallah sıkılmadan yazıyosun böreği yeme derim boşver :)
[sıze=3]hamileyimmmmmmmm [/sıze]
aranıza bende katılmak istiyorum .beni motive edecek birilerine ihtiyacım var...8 aylık bebeğim var doğuma 81 ile gittim.73 kğ ya düştüm.fakat şuan 78 kğ oldum ve boyum kısa 158cm.yazda geliyor artık malum şiş bi göbekle dolaşmak istemiyorum.kadının biri beni hamile zannetti..sabah kalkınca şekerli şeyler istiyor canım.kendimi frenlemye ek istiyorum.evde bisküvi,çikolata gibi şeyler bulundurmuyorum ama dayanamayıp bakkalın yolunu tutuyorum.bana önerileriniz neler acil yardıma ihtiyacım var
canim ben ilk zamanlar o diyeti yapiyordum sonra herkes ortadan kaybolmustu simdi tekrardan o diyeti uygulamak istiyorum
yapmaaa canimm yaa noluyor bizee gell hadi yeniden basliyalimmm
kızlarr morelimi sorunlarımı düzelttim ve bombaa gibi geldimmmmmmmmmmmmm:)
kahvaltım
1 dilim peynir
2 haslanmıs yumurta
1 portakal
1 dilim tam bugday ekmegi
yok canım adet görmedim daha tes yaptım 2. çizgi silikti hastaneye gittim kanda çıktı ultrasonlada baktı doktor kese boş dedi sonra gel dedi pazartesi tekrar gidecem başka bir dktora inş bebişim vardır
TEBRİKLER canım benımm ya cok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin
canımcım oraya gelmem ya burdan devam ederım yaparsam o kadar emeğimiz varr neden burdan gideyim ki..gerçi kimse olmuyor ama off bılemedım..
ıyı olmana sevındım canım..
ee hala devam edıyormusun dıyete..
[/QUOTE
canimm yanlis anladinn herhalde ben demek istedim ki birakmiyalimm gell devam edelim bozmiyalim anlaminda dedimm:):)
zatenn biraktimm ben o diyetii :):):)
az az yiyorum herseydennn
TEBRİKLER canım benımm ya cok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin
canımcım oraya gelmem ya burdan devam ederım yaparsam o kadar emeğimiz varr neden burdan gideyim ki..gerçi kimse olmuyor ama off bılemedım..
ıyı olmana sevındım canım..
ee hala devam edıyormusun dıyete..
[/QUOTE
canimm yanlis anladinn herhalde ben demek istedim ki birakmiyalimm gell devam edelim bozmiyalim anlaminda dedimm:):)
zatenn biraktimm ben o diyetii :):):)
az az yiyorum herseydennn
bebeğim hala devam etmıyorum yaa..kendımı cok feci saldım oyle boyle değil valla...
kimsede yok birbirimize destek olalalım
bebeğim hala devam etmıyorum yaa..kendımı cok feci saldım oyle boyle değil valla...
kimsede yok birbirimize destek olalalım
aynennnnn cnm yaaaaa bence artik basliyalimm gerci ben hergün basliyip aksama bozuyorumm
aranıza bende katılmak istiyorum .beni motive edecek birilerine ihtiyacım var...8 aylık bebeğim var doğuma 81 ile gittim.73 kğ ya düştüm.fakat şuan 78 kğ oldum ve boyum kısa 158cm.yazda geliyor artık malum şiş bi göbekle dolaşmak istemiyorum.kadının biri beni hamile zannetti..sabah kalkınca şekerli şeyler istiyor canım.kendimi frenlemek istiyorum.evde bisküvi,çikolata gibi şeyler bulundurmuyorum ama dayanamayıp bakkalın yolunu tutuyorum.bana önerileriniz neler acil yardıma ihtiyacım var
çok sevindim bende zayıflayınca hamile kalcam inş
gözün aydinn cnm cook sevindimmm
çok sağolun kızlar allahım isteyen herkese nasip etsinTEBRİKLER canım benımm ya cok sevındım allahım kucağına almayı nasip etsin
aynennnnn cnm yaaaaa bence artik basliyalimm gerci ben hergün basliyip aksama bozuyorumm
EVET tatlım aynen oylee sabah baslayan aksam bıten dıyetler yapıyoruz suan kendımı cok kızıyorum..
bıkını gıymeyı hayal edıyordum hazıran da ama nerdeeee....mayo aldım sunsetten bıkını hıccccc yakısmadı
aramıza hoşgeldin umarım başarılı olursun buraya gelen yarıda bırakıp gidiyo önemli olan devam ettirebilmek.
aynen oylemeselaa ben yarıda bıraktım hemde yaza bu kadar az vakit varken..
bende 1 aydır spor yapıyor yediklerime dikkat ediyorum
ama sürekli yazdığım sohbet ettiğim bir topik yok sizlere katılsammı kızlar
canımcım elbette katılabırsın ama bız eskısı gıbı aktıf olamıyoruz burda
çok sağolun kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin
Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur:13:
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)