Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

selam kizlar, evet gerçektende kimsecikler yok, off ben zaten yazmaya utaniyorum, yediklerimden dolayi üstüne üstlükte 1 kilo 200gr aldim 5günde :KK43: morelim sifir ya, bugün birazcik düzelttim, ama yok tutamiyorum pis bogazimi :KK43:

Sabah : misir gevregi yulaf diyet süt hepsi yarim bardaktan az fazla

ara : nescafe ve bir tane yumurta çikolata

ögle : bir tabak ha$lanmi$ mantar
yarim bardak sicak çikolata
bir parça çikolata

ara : bir meyve çayi
bir kere bitter

ak$am : yarim köfte
4 tane patates kizartmasi
bir çay ka$igi bal, findik ezmesi Nutella
bir avuç misir gevregi

selam kizlar, evet gerçektende kimsecikler yok, off ben zaten yazmaya utaniyorum, yediklerimden dolayi üstüne üstlükte 1 kilo 200gr aldim 5günde :KK43: morelim sifir ya, bugün birazcik düzelttim, ama yok tutamiyorum pis bogazimi :KK43:

Sabah : misir gevregi yulaf diyet süt hepsi yarim bardaktan az fazla

ara : nescafe ve bir tane yumurta çikolata

ögle : bir tabak ha$lanmi$ mantar
yarim bardak sicak çikolata
bir parça çikolata

ara : bir meyve çayi
bir kere bitter

ak$am : yarim köfte
4 tane patates kizartmasi
bir çay ka$igi bal, findik ezmesi Nutella
bir avuç misir gevregi
tatlım ya çikolata yemesen :KK19:

kızlar merhaba canlarım..ben artık diyet yapmıyorum yok yani olmuyor yiyorum..topu topu 3 kılo falan vermıstım umarım gerı almam :18:

bugün 9 otlu çay kahvaltı 2 buçuk saatlik yürüyüş ( aldığımı değiştirme vebankalara ödeme maratonu ) sonra 2 ince dilim börek az kısır ama akşam bişey yemedim 3 kurabiye yedim komşum kurabiye yapıyo satıyoo tarifini aldım çok güzel bişey bu arada 85.4 kilo olmuşum:21: kilo verdim ya bi alım dedim :18::KK1: buarada topik bir zerrede olsa canlanmış ama gene kimse yok şuan ben 9 otlu çayımı içiyorum 2.lt suyum bitti 3.lt me geçiyorum yatmadan gene 9 otlu 5 lt tamamlıcam suyu inş

Son düzenleme:
bu sabah 9 da kalktım 10da kalktım yatakdan :KK53: annevebabayla kahvaltı 9 otlu çay sonra nescafe 1 lt su tüketiyorum

dün akşamım 9 otlu çayım 1 kase çorba akşam son aramda 3 tene anasonlu galeta 1 bardak elma çayı
gelelim bu sabaha :::::: 3 tane anasonlu galeta biraz peynir 1 lt suyumu bitirdim 2.ltremdeyim 9 otlu çayım evdede börek var varya yarım dilim falan yesemmi diyorum bir yanım evet bir yanım hayır diyor :KK52: yersem yazarım

kızlarr morelimi sorunlarımı düzelttim ve bombaa gibi geldimmmmmmmmmmmmm:)

kahvaltım
1 dilim peynir
2 haslanmıs yumurta
1 portakal
1 dilim tam bugday ekmegi

öğlen yemeği sarımsaklı yoğurtlu bol pul biberli lahana salatası ardından 1 galeta

Son düzenleme:
dün akşamım 9 otlu çayım 1 kase çorba akşam son aramda 3 tene anasonlu galeta 1 bardak elma çayı
gelelim bu sabaha :::::: 3 tane anasonlu galeta biraz peynir 1 lt suyumu bitirdim 2.ltremdeyim 9 otlu çayım evdede börek var varya yarım dilim falan yesemmi diyorum bir yanım evet bir yanım hayır diyor :KK52: yersem yazarım
nescafe içcem birazdan

Son düzenleme:

çok azimlisin maşallah sıkılmadan yazıyosun böreği yeme derim boşver :)

X