- 25 Kasım 2012
- 31
- 0
Eki Görüntüle 679749 herkes ne çabuk sıkıldı ya diyetten
ben sıkılmadım takip ediyorum ama yok kimse nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 679749 herkes ne çabuk sıkıldı ya diyetten
tatlım ya çikolata yemesenselam kizlar, evet gerçektende kimsecikler yok, off ben zaten yazmaya utaniyorum, yediklerimden dolayi üstüne üstlükte 1 kilo 200gr aldim 5günde morelim sifir ya, bugün birazcik düzelttim, ama yok tutamiyorum pis bogazimi
Sabah : misir gevregi yulaf diyet süt hepsi yarim bardaktan az fazla
ara : nescafe ve bir tane yumurta çikolata
ögle : bir tabak ha$lanmi$ mantar
yarim bardak sicak çikolata
bir parça çikolata
ara : bir meyve çayi
bir kere bitter
ak$am : yarim köfte
4 tane patates kizartmasi
bir çay ka$igi bal, findik ezmesi Nutella
bir avuç misir gevregi
huhuuuuuu nerdesinizzzzz kizlarrr yaaa
evet tatlışım yok kımse bakıyorum da sende baska topiklerdesin ama oluyor mu hiç
kızlar merhaba canlarım..ben artık diyet yapmıyorum yok yani olmuyor yiyorum..topu topu 3 kılo falan vermıstım umarım gerı almam :18:
canım yaaaaa kimsecikler yokkızlarr morelimi sorunlarımı düzelttim ve bombaa gibi geldimmmmmmmmmmmmm:)
kahvaltım
1 dilim peynir
2 haslanmıs yumurta
1 portakal
1 dilim tam bugday ekmegi
canım yaaaaa kimsecikler yok
nescafe içcem birazdandün akşamım 9 otlu çayım 1 kase çorba akşam son aramda 3 tene anasonlu galeta 1 bardak elma çayı
gelelim bu sabaha :::::: 3 tane anasonlu galeta biraz peynir 1 lt suyumu bitirdim 2.ltremdeyim 9 otlu çayım evdede börek var varya yarım dilim falan yesemmi diyorum bir yanım evet bir yanım hayır diyor yersem yazarım
kızlarr morelimi sorunlarımı düzelttim ve bombaa gibi geldimmmmmmmmmmmmm:)
kahvaltım
1 dilim peynir
2 haslanmıs yumurta
1 portakal
1 dilim tam bugday ekmegi
dün akşamım 9 otlu çayım 1 kase çorba akşam son aramda 3 tene anasonlu galeta 1 bardak elma çayı
gelelim bu sabaha :::::: 3 tane anasonlu galeta biraz peynir 1 lt suyumu bitirdim 2.ltremdeyim 9 otlu çayım evdede börek var varya yarım dilim falan yesemmi diyorum bir yanım evet bir yanım hayır diyor yersem yazarım
yok canım adet görmedim daha tes yaptım 2. çizgi silikti hastaneye gittim kanda çıktı ultrasonlada baktı doktor kese boş dedi sonra gel dedi pazartesi tekrar gidecem başka bir dktora inş bebişim vardırcanım adet gördünmü bebiş varmı