Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

selam bacılar saat 14 :30u geçene aç kaldım rahim film çektirdimde randevum 13:30 du erken gittim özelin canını yiyim bekletmeden hemen aldılar saat 14:30u geçe evdeydim anneyle çorba keyfi yaptık şimdi kahve içiyorum fındıklı ilk litre suyumu da içiyorum ama bugün akapunktura gidemedim malesef

bişeyler farketmişmi yoksa banamı öyle geliyooo bide saçımı tarıyaydım :)))

Son düzenleme:
az önce akşam yemeğimi yedim 4-5 yemek kaşığı ıspanak 1 yumurta kırdım 1 dilim ekmek ardından çok az peynir şimdi 9 otlu çay 1 litrem yeni bitti 2. litreme şimdi geçtim

sabah kahvaltısı lokma peynir
öglen yok
aksam yok

kızlar morelm cok bozuk üzüntüden geberiyorum hiç yemek yemek bile aklıma gelmiyo.. cok kötüyüm...

kahvaltım=1 yumurta biraz peynir domates salatalık
öğle=karışık sebze fırında
akşam=karnıbahar yemeği

bu sabah kocamla beraber evden çıktık saat 07:20ydi eve geliş 09:20 de mahelemin köşesinden döndüm sonra 1 dilim ekmek az peynir 3-4 zeytin yedim şuan 9 otlu çay 1 litre su içiyorum

Selam kizlar nasilsiniz?

Ben çok kötüyüm yaa, i$ yerine kaç gündür çikolata pasta falan getiriyorlar bende yiyorum üstelik off, adetime 4 gün var ve i$tahim feci açik!
Morelim çok bozuktu motivasyonumda dü$tü bogazima dur diyemiyorum
o sinirle i$ten çiktim dogru eczaneye, dedimki bana etkili zayiflatan bior $ey ver, oda önce $urup verdi ama dediki neden kilo aliyorsunuz
bende dedimki stresliyim sürekli yiyorum az buzda degil, hmmm o zaman $unu tavsiye ederim dedi, ve hap verdi, %100 bitkisel, ve hiçbir yan
etkisi yok dedi, dünyaca ünlü bir marka bu arada...

hem i$tahimi kesecekmi$ hemde $ekerin yükselmesini engelleyip zayiflatacakmi$, internettende baktim öyle ayda bilmem kaç kilo degil
ortalama 2.5 kilo iki ayda ama en azindan i$tahi düzenliyormu$ in$allah i$e yarar
bu arada hiç pahali hap almazdim ama bu sefer 70 lira verdim ve sadece 15 20 günlükmü$

offf bunaldim artik offff halada yiyorum!

dün akşam üzeri yemek yaparken hepsinden yedim valla bu sabah kahvaltıda peynir ekmek 9 otlu çay 1 litre su yarım bardak çikolatalı nescafe 1 çilek (16tıda olan aramda yarısını tketeyim diyorum dürtmesse:44:) öğlende 1 kabak dolması 9 otlu çay şu 9 otlu çayı yemeklerden yarım saat önce içcem hesapta nerde içemiyomki haydın sonra görüşürüz

valla kızlar ne deseniz haklısınız kimse yok :)
ben bile yanı.....ne zamandır gıremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…