Selam kizlar uzun zamandir yazmiyor hem i$lerimin yogunlugundan hemde diyet modundan uzakla$ma istegimden
ben zora gelemeyen biriyim (sadece diyet konusunda böyleyim) ve ne zaman böyle diyet topiklerine çok ugrasam kiloyu takinti yapip kendimi yemeye veriyordum
bu yüzden bu hafta uzak kalayim dedim, veee i$e yaradi !!
bundan 2,5 hafta önce 70 küsürden 71 küsüre çiktim çok yedigim için, sonra karar verdim vee olay böyle geli$ti
8 nisan : 71.4
12 nisan 70.1
18 nisan : 69.6 yupppppiii
yarina belki 69.4 olurum
yaptiklarim ise
Sabah 6 da kahvalti yapardim artik yapmiyorum, ak$am çok hafif yiyorum
Sabah : ye$il çay saat 6.30 da
Ara : 10 da 3-4 gresini ve $ekersiz sütsüz kahve
Ogle :4 ka$ik ha$lanmi$ sebze bir iki lokma protein, eger açsam hala, sade bir tane aktivia
yarim bardak sicak çikolata
ara : kahve ve bir gresini
ak$am : biraz $ekersiz fistik ezmesi
bir ka$ik Nutella
iki ka$ik evde ne pi$tiyse
bir kibrit kutusu peynir
evett böyle i$te, bu arada aralarda çok acikiyorum özelliklede öglen yemeginden sonra saat 7 ye kadar 1 gresini yiyorum ba$kada ara ögün yapmiyorum midem guruldaya guruldaya bir hal oluyor ama aç kalmadan zayiflanmiyor malesef
ya millet ben yine kilo aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Selam kizlar, ben bir ayda 3 kiloya yakin verdim desemmi demesemmi bilemedim şimdi, sanirim kilo vermiş gibi görünsemde sadece sudan veriyorum
mesela bu Sabah 68.3 geldim geçen ay 70,1 dim, ama tabi aç kalarak zayifliyorum, spor sadece 20 dk yürüyüş yapiyorum dahada gün boyu masa başinda çaliştigim için oturuyorum
bu kilo vermemede sevinmiyorum, çünkü baya baya aç geziyorum hele sabahlari yürüyecek halim olmuyor, eee mükafatini almişsin diceksiniz, ama bir gün bile abartmadan yesem, ertesi gün en az 1 kilo fazla çikiyorum
mesela bu gün abartmadan normal yedim, yarin 69 u görcem ve diger günde 70 olcam, bunu denedim iki keresindede böyle oldu, çok üzülüyorum ya
sizdede hiç böyle oldugu oluyormu?
Günaydın kızlar.Ne zamandır girmiyordum herkes iyidir inşallah.Girmediğim zaman diliminde bir aldım bir verdim zaman öyle geçti.Stres küpü oldum.Bugün son sürat yeniden başladım diyete.Geçen zamanda 99'a indim ama çoooooooooooook zaman kaybettim.Bugün doktora gidiyorum bebiş tedavisine başlıyoruz bakalım.Öğleden sonra doktorda azarlayacak kilo için ama ne yapalım 15kg anca gitti.
sabah: mercimek çorbası
öğle:yoğurt
akşam:ton balıklı salata
merhaba kızlarrrr
bayağı zaman geçti girdi gireli foruma... kayboldum haber vermeden ve bunun için size bir özür dilemekle borçluyum... kaynanamın yanına gittim dinlenmek için iyi geldi.. ve geldim doktora gittim benim kişisiel sorunları çözmek amacıyla.. tabii gittim mi? diyete de veda oldu ve tıka basa yedim wallaha ... yani neredeyse 2 aydır diyete bıraktım.. çooooooooooooooook şükür bir gram almadım ama devam etmeyi düşünüyorum...
yalnız girdim kimse yok forumda...ne oldu size acaba???
bir haber verin.. devam etmek isteyen var mı???? gerçekten destek olmadan diyeti yapmak mümkün değil
öpüldünüüüüüüüüüüüüüzzzz...
merhaba kızlarr geri döndümmm :)
buradan ayrıldıgımda 53 kiloya inmiştim ama 4 kg geri aldım simdiii
merhaba kızlarr geri döndümmm :)
buradan ayrıldıgımda 53 kiloya inmiştim ama 4 kg geri aldım simdiii
çok üzücü canım yaa kendine sıkmasaydın bu kadar diyet konusunda hızlı verirsen hızlı alırsın canım
cnmm merhaba nasıll geciypr hamilelik :)
aa sevındım cnm bebek için doktora gitmiş olmanızaaa..ee ne oldu neler söyledi doktor ?
evet cnm senı merak ettım yaa.ıyı olmana sevındım..topıkte kımse kalmadı evet tek tek herkes kaybolmuştu.çocukların eşin nasıl? bı sorun yok suan demı?
off ya 4 kılo aldın demek
düzenli bir diyetle çok güzel verebilirsin canımKoşu bandı eliptik bisiklet bol iştah. Sonuç tabiki kilo veremiyorumacil zayıflamam lazıım