Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

bugünki menüm ;

Sabah su ve ye$il çay

ara $ekersiz s¨tsüz neskafe ve bir tane poaça kadar çörek

ögle: 4 ka$ik yagsiz etsiz patlican kabak sogan biber yemegi
bir kibrit kutusu kadar balik
yarim sicak çikolata

ara $ekersiz sütsüz kahve

ak$am : bir lokma karpuz
bir ka$ik kiymali bulgur
bir ka$ik Nutella
bir ka$ik fistik ezmesi ve bir kahve

TEbrik ederım cnm ne güzel azimli olmaya başlamıssın.darısı başıma :) bende ıyıceeee saldım kendım hazıranda tatıle gıdecek olan ben değilmişim gibi

ya millet ben yine kilo aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Günaydın kızlar.Ne zamandır girmiyordum herkes iyidir inşallah.Girmediğim zaman diliminde bir aldım bir verdim zaman öyle geçti.Stres küpü oldum.Bugün son sürat yeniden başladım diyete.Geçen zamanda 99'a indim ama çoooooooooooook zaman kaybettim.Bugün doktora gidiyorum bebiş tedavisine başlıyoruz bakalım.Öğleden sonra doktorda azarlayacak kilo için ama ne yapalım 15kg anca gitti.
sabah: mercimek çorbası
öğle:yoğurt
akşam:ton balıklı salata

Selam kizlar, ben bir ayda 3 kiloya yakin verdim desemmi demesemmi bilemedim şimdi, sanirim kilo vermiş gibi görünsemde sadece sudan veriyorum
mesela bu Sabah 68.3 geldim geçen ay 70,1 dim, ama tabi aç kalarak zayifliyorum, spor sadece 20 dk yürüyüş yapiyorum dahada gün boyu masa başinda çaliştigim için oturuyorum

bu kilo vermemede sevinmiyorum, çünkü baya baya aç geziyorum hele sabahlari yürüyecek halim olmuyor, eee mükafatini almişsin diceksiniz, ama bir gün bile abartmadan yesem, ertesi gün en az 1 kilo fazla çikiyorum
mesela bu gün abartmadan normal yedim, yarin 69 u görcem ve diger günde 70 olcam, bunu denedim iki keresindede böyle oldu, çok üzülüyorum ya
sizdede hiç böyle oldugu oluyormu?

kizlar bu arada beni motive eden şeyler oldu tabi :)
birincisi Murat Dalkiliçin klibi "bi hayli" zayifliyor degişiyor falan etkiledi baya beni, umutsuzlaninca açip bakiyorum
ikinciside bana çikma teklifi eden biri vardi geçen sene, bende red ettim, oda sandiki göbekli diye red ettim, vee anam adam günden güne eridi, gerçektende göbekten eser kalmadi, uzun bir süre sonra görünce şok oldum, kilolu degildi ama göbekliydi, şimdi zayif biri olmuş

sizde kendinize böyle motivasyon verecek şeyler bulun, he birde aldigim bir beden küçük kiyafetleri demeyi unuttum, hepsini çok begenerek aldim ama şu an olmuyor 4 kilo vermem lazim ((

merhaba kızlarrrr

bayağı zaman geçti girdi gireli foruma... kayboldum haber vermeden ve bunun için size bir özür dilemekle borçluyum... kaynanamın yanına gittim dinlenmek için iyi geldi.. ve geldim doktora gittim benim kişisiel sorunları çözmek amacıyla.. tabii gittim mi? diyete de veda oldu ve tıka basa yedim wallaha ... yani neredeyse 2 aydır diyete bıraktım.. çooooooooooooooook şükür bir gram almadım ama devam etmeyi düşünüyorum...
yalnız girdim kimse yok forumda...ne oldu size acaba???
bir haber verin.. devam etmek isteyen var mı???? gerçekten destek olmadan diyeti yapmak mümkün değil

öpüldünüüüüüüüüüüüüüzzzz...

leyyacım merhaba nasılsın?.. yeni gördüm mesajını. cevap vereyim dedim: aç gezmekle güzel kilo veririsin ama 2 lokma fazla yesen kilolar çıkması gayet normaldır çünkü açlık yaşatıyorsun vücuduna.... hiç doğru değil burada arkadaşlar öyle yaptılar ama senin gibi öyle bir duruma karşı karşıya geldiler... en doğrusu düzgün ve dengeli yemek en az spor yapmaya gücümm yetecek ve diyetten nefret etmene engelleyeceksin... benim mesajımda yazmıştım 2 ay neredeyse hiç kilo almadım ki fena yedim sürekli hamur işi pilavlar sarmalar dolmalar ama memnunum çünkü yöntemim işe yaradığını gördüm kalıcı bir diyete başvurmak yavaş yavaş kilo vermek daha iyisi yok... sana tavsiyem canım benim.. nasıl verdiysen öyle alırsın hızlı yada yavaş olsun

merhaba kızlarr geri döndümmm :)

buradan ayrıldıgımda 53 kiloya inmiştim ama 4 kg geri aldım simdiii

cnmm merhaba nasıll geciypr hamilelik :)

aa sevındım cnm bebek için doktora gitmiş olmanızaaa..ee ne oldu neler söyledi doktor ?

evet cnm senı merak ettım yaa.ıyı olmana sevındım..topıkte kımse kalmadı evet tek tek herkes kaybolmuştu.çocukların eşin nasıl? bı sorun yok suan demı?

merhaba kızlarr geri döndümmm :)

buradan ayrıldıgımda 53 kiloya inmiştim ama 4 kg geri aldım simdiii

off ya 4 kılo aldın demek

nasıl vereceğim bu 4 kiloyu diyet modundan cıktım iştahım felaket açıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…