Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrr
sabah kahvaltım yarım kupa mısır gevregi.....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 53 ,53,53,53 huhuuuuuuu cok mutluyummm
ne oldu size kızlaarrr.. hiç kimse gelmiyor artık güya bugün kilo bildirimi olacakmış.... yalan mı oldu?
Tebrik ederim canım.Bak sana bu kadar kasma gider kiloların demiştim.Boşu boşuna stres yapmışsın gördün mügünaydın kızlarrr
sabah kahvaltım yarım kupa mısır gevregi.....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 53 ,53,53,53 huhuuuuuuu cok mutluyummm
en azından almamışsın canım ya.Ben dikkat etmediğimde hemen alıyorum.Haftaya daha azimli başlarsın.Bak yaz geliyor göbişleri yok etmek gerek:) canım tebrıklerrrr..
ama ıkı hafta once kactın bakayım ona gore ne kadar verdın onu yazalım :)
valla he ben işlerimden dolayı giremedim kimseciklerrr yok baktım geçmişee
nese canım olanlar yazar olur biter...
gerçi bende diyet yapamıyorum suan ne bıleyım olmuyor yanı..
bugun tartıldım 70.1 cıktım pazartesi 70 ti yanı yememe dikkat etmediğim için vermek yerıne 100 gram fazla cıktm hayırlısı....
Söyleyene bak .Hani senin kilo bildirimin cicim,yazmamışsın kendininkini ?ne oldu size kızlaarrr.. hiç kimse gelmiyor artık güya bugün kilo bildirimi olacakmış.... yalan mı oldu?
Günaydın sultanlar
Bugün bildirim günü ve ben çooooooooook mutluyum.Pazartesi 103.2 idi bugün 101.7.Yavaş yava eski halime dönüyorum.İçim içim sığmıyor.Daha çok hırslandım.Bugün dışarıda olacağım tüm gün,dün de girememiştim.Gece okurum artık yazdıklarınızı.
Tebrik ederim canım.Bak sana bu kadar kasma gider kiloların demiştim.Boşu boşuna stres yapmışsın gördün mü
en azından almamışsın canım ya.Ben dikkat etmediğimde hemen alıyorum.Haftaya daha azimli başlarsın.Bak yaz geliyor göbişleri yok etmek gerek
Söyleyene bak .Hani senin kilo bildirimin cicim,yazmamışsın kendininkini ?
İşler güçler derken sürekli girilmiyor ki topiğe.Hem ben bir girdimmi saatlerce ekrana bakıp oturuyorum.Olmuyor böyle hareketsiz kalıyoruz.O kadar diyeti boşuna mı yapıyoruz?Senin de evde durman kabahat.Al çocukları ,çık gezmeye.Onları parka götür,temiz hava alsınlar.Sende gez, gözün gönlün açılsın.Evde bunalıma giriyosun ama ısrarla da evde duruyorsun.Çık dolaş,termosa koy çayını,çağır komşunu bir parka çay içmeye falan.Oda parayla değil ya.Azıcık renklendir gündelik yaşamını.Senin moralini senden başka kimse düzeltemez ki tatlım.:44::44::44:
merhaba kızlar
öğle yemeği :
3 kaşık mercimek çorbası
3 kaşık kuru fasulye
salata
ara yaptım sütlü kahve ile zıkkımla geçiriyorum
bugün tartıldım 73,300
aman canım keşke çıkabilsem
sana gösterebilsem nerede oturduğumu ..tam tepenin ortasında hepsi konut ve fena yokuşları olan bir tepeler...2 çocukla 1 tane bebek arabasıyla nasıl yapacağım.. gezilecek yerler benden uzak duruyor. yürüyerek 25-30dk uzaklıkta... mübarek eşimle onu bahsettik... teklif ettim bir taşınalım merkeze hem pazara markete parka çıkarım gezerim hem de hava almış olurum.. ama kimmmmmmmmmme diyorum ben şikayetçiyim şükürsüzüm benim yerimde olmak isteyen çok kişi varmış diyor..
tabi olaya bambaşka bi şey oldu .. sen çocuklarına bakamıyorsun.. bak çocuk çiğneyemiyor bak çocuk oturmuyor sofraya senden annelik olmaz diyor ama bebek sandalyesi masası isteyince hep bakarız diye diye böööööööööööööyle baka baka kaldık .. hakkaten mahfoldum... kaynanam aradı biraz önce gel 15 gün kal bizimle değişiklik olsun bunalıma girmişsin artık dedi... kendisi bile evimiz her şey uzak olduğunu itiraf etti
artık gırtlağa geldi.. idare edemiyorum.
ne zıkkımı yaa eşinle mı kavga ettın :18:
canım Hope a mesaj yazmıştım anlattım cnm artık edemiyorum
aman canım yaaaa..valla uzuluyorum sana.ben daha bır bebeğin sorumluluğunu alamazken sen kac tanesınle bırden uğrasıyorsun bıde beyfendı laf söylüyor öyle mi kusura bakmasın ama yerınde olmak ısteyen cok kısı olmaz merak etmesın o......
bilmiyorum tatlım ne olacak artık çok sinirlendim... hastanede harcadığım para geri istedim... çalışmıyorum çünkü. adam surat yaptı.. artık herkes hesap tutsun diyor .ya ben zaten hesap tutsam bana borçlu çıkacak..hala kendi masraflarımı ben karşılıyorum gerçekten neden evlendim hala kendime soruyorum yaa. ve kenarda bir kaç kuruş var ben onları yiyorum şimdi. harçlık da yok 3 sene boyunca 2 defaa sadece verdi...ya canım ne olcak pekı? ne yapmayı dusunuyosun kı?
ben 62 kilo idim evlendikten sonra 72,6 oldum. insan içine çıkınca hamile misin diyorlar. moralim bozuluyor. Dün hayatımda ilk kez diyete başladım. excel de bir tablo yaptım ağustos sonuna kadar 10 kilo vermeyi planlıyorum. her hafta aynı gün çıplak şekilde tartılacağım ve olan kilo mu yazacağım. sabret daha yolun başındasın, insanlar küçüldüğünü görünce seni daha çok sevecek, aynalara küsme, kızkardeşinin düğününde istediğin elbise ile gözleri kamaştıracaksın gibi notlar da ekledim. kendi kendimi teselli ediyom işte :)
aç karna
sirkeli su / ballı limonlu su
sabah
7 günün 4 günü haşlanmış yumurta
çavdar veya kepek ekmeği (ben çavdar yiyorum)
şekersiz çay
maydonoz, dereotu, salatalık, domates kesip üzerine peynir veya lor serpeliyorum
ara
nescafe veya kayısı, canım isterse yeşilçay
öğle
knorr hazır paket bardak çorbası, yarım dilim çavdar ekmeği
ara
nescafe, etiform veya tuzsuz etimek (2 tane)
akşam
evde ne yaptıysam az yağlı yapıyorum.
genelde salata yiyorum (yağsız)
çok acıktıysam 3 çatal pilav/makarna
sebze veya et yemeği varsa tabağın yarısını geçmeyecek kadar 5-6 kaşık
türk kahvesi
yatmadan bir-iki saat önce elma
tatlı istersem nadiren sütlü puding
NOT : Beyaz ekmek ve şekeri hayatınızdan çıakrın. bende düşük tansiyon olduğundan ve açlığa dayanamadığımdan tuzu malesef çıkaramıyorum .vücudum biraz da ondan şişiyor. siz yapabilrseniz tuzu da çıkarın.
baklava, kalburabasma, şekerpare gibi çok şerbetli şeylerden yemeyin.Tabi hamurişi ve börek de ikram da olsa yemeyin.
çikolata çok isterseniz, bi parça alın yavaş yavaş emin ki uzun süre dayanabilesiniz.
aralarda süt de içebilsiniz. tok tutar.
hepimize kolay gelsin. ben bir günde
Dün 72,6 kg. idim. bunları uyguladım akşam bi gittim eve 72,1 kg. olmuşum sevindirdi :)
ne anlayabilirim ne de anlatabilirm wallaha billaha bi çare kaldım burada ...adamın zoruna giden haklı çıkmamdır
bilmiyorum tatlım ne olacak artık çok sinirlendim... hastanede harcadığım para geri istedim... çalışmıyorum çünkü. adam surat yaptı.. artık herkes hesap tutsun diyor .ya ben zaten hesap tutsam bana borçlu çıkacak..hala kendi masraflarımı ben karşılıyorum gerçekten neden evlendim hala kendime soruyorum yaa. ve kenarda bir kaç kuruş var ben onları yiyorum şimdi. harçlık da yok 3 sene boyunca 2 defaa sadece verdi...
akıl verin bana kızlar. ben aklım fikrim yok oldu .
paylaşımın ıcın saol canım..ne guzel azımlısın bak ınsallah hedefine ulaşırsın....
canım ısın gercekten zor..
ne demek hesap tutsun ya o evın erkeğı sana sıze bakmak zorundaa ala ala madem neden evlendı ya anlamıyorum...
sen kendı kendıne bakıyosan eğer ona ne gerek varmıs..senı daha cok uzsun dıe mı durcan onun yanında
allah sabır versin canım ya gerçekten zor bir durum hayat arkadaşım dediğin herşeyini paylaştığın kişinin bunları yapması çok üzücü allah a dua et düzelir inşallah
benim de eşimle aramda sorunlar var dün son çare psikiyatr a gittim ilaç verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım allah yardımcımız olsun hepimizin
maşallah sana nazar değmesin alyacım ...iyi ki düzeldiah ayşegülcümmm benımde vardı....ben en son care evı terkettım actım davayı surundurdum onu...
bızde psikologa gittik faydasını çok gordum smdı esım bana karsı cok değişti herşey yolunda allaha sukur...
neden sen ılac kullancaksın kı sorun sende mı? yada tek suc senın mı?
aman canım kullanma doktor ilaç yazacağına teknik ve metotları sana önersin sorunlar atlatmak için...ilaçlar uyku yapar kilo aldırır..benim de eşimle aramda sorunlar var dün son çare psikiyatr a gittim ilaç verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım allah yardımcımız olsun hepimizin
yok cnm ben bi şey paylaşamıyorum... ya güleryüzlü durayım ya gerek yok. dert elem anlatmak imkansız...allah sabır versin canım ya gerçekten zor bir durum hayat arkadaşım dediğin herşeyini paylaştığın kişinin bunları yapması çok üzücü allah a dua et düzelir inşallah
yaa biri bi şey çözebilse bana yardım etsin .. 1 ayda 3 defa tartışma oldu ...ve gerçekten gittikçe üzülüyorum... ama hala ben sürdürmek istiyorum. ve doktora gitmek istiyorum o hala kararlı gitmemekte adam bana diyor madem memnun değilsen neden devam ediyorsun... bir tek ben tutunuyorum.. dün de dedim evlilik senin için bir oyun olmuş.. ya her gün güleriz dert tasa olmasın başına ya herkes kendi yoluna devam etsin millet alev içinde kavrulursa sana dokunmadıkça sorun yok... tabi böyle konuştum ben dik kafalıymışım..ve biz eşit değiliz ki boöyle konuşayım diyor... dedim masraflarda eşitiz konuşmakta eşitlik yok .. macho erkeklerin işi bana çıkarmapaylaşımın ıcın saol canım..ne guzel azımlısın bak ınsallah hedefine ulaşırsın....
canım ısın gercekten zor..
ne demek hesap tutsun ya o evın erkeğı sana sıze bakmak zorundaa ala ala madem neden evlendı ya anlamıyorum...
sen kendı kendıne bakıyosan eğer ona ne gerek varmıs..senı daha cok uzsun dıe mı durcan onun yanında