akşam kaçırdım maleseff..
eşimle pizza yemeye gittik
3 dilim ince hamur pizza
cola
sabah kahvaltım :
2 dılım kızarmıs t.buğday ekmeği
3 siyah zeytin
az yağlı peynir
1/2 domates
şekesiz çay
sabah sporumu yapamadım bugün öyle rüzgar varki uçacaktım az daha
kahvaltı=1 bardak süt domates salatalık peynir zeytin ve yumurta
öğle=k fleks 1 bardak sütle
akşam=kabağı baharatlayıp fırında pişirecem üstünede yoğurt
afiyet olsun tatlımm o gece yemekleri gerçekten mahfediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr btün gün aç kalırsın akşam yeyince hepsi sıfıra çarpılıyor... keşke bir dilim sadece yeseydın.. ayrıca kahvaltın çok iyi zaten gündüz fazla yemiyorsun ama gece fulluyorsun
sabah sporumu yapamadım bugün öyle rüzgar varki uçacaktım az daha
kahvaltı=1 bardak süt domates salatalık peynir zeytin ve yumurta
öğle=k fleks 1 bardak sütle
akşam=kabağı baharatlayıp fırında pişirecem üstünede yoğurt
Günaydın kızlar:)))Bugün tartıldım keşke tartılmasaydım yarım kilo fazla çıktım çözemedim:26:
Sabah: 2 dilim ekmek, bir parça süt kaymağı-bal(çok canım çekti dayanamadım:)),4 zeytin, peynir,şekerli çay
Öğleye: meyveli yoğurt
akşamı daha belirlemedim evde birşey kalmamış:))
afiyet olsun tatlımmm menün çok iyi ...bugün hava çok moral bozucu tövbe tövbe ağlayasım geliyor öyle havalarda...
günaydın kıslar
kilo aldım yine yeniden zayıflıyorum sonra yeniden alıyorum bıktım bu gitgellerden
diyet konusabileceğim bir topic arıyorum.azıcık sizlerden utanır başlarım belki.
benide alırsanız aranıza sevinirim
aynen tatlım ya hiç keyfim yok.allah bağışlasın o ne tatlılık öyleafiyet olsun tatlımmm menün çok iyi ...bugün hava çok moral bozucu tövbe tövbe ağlayasım geliyor öyle havalarda...
Alyacım dayanamadım yedim 1 çay kaşığının yarısı kadardı ekmeğin üstüne:) ama balı 2 tatlı kaşığı falan yedim :))çayı, kahveyi falan şeker hiç kullanmam kahvaltıdada kullanmazdım diyete başladığımdan beri şekersiz içemiyorum(sizin kahvaltılarınız çok güzel, dikkat ediyorsunuz.
kızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım
merhaba canımm hoşgeldinn :)
valla bizde diyet yapıyoruz sözde ama pizzalar,tatlılar,ballar,kaymaklar arada kaçıyor yani
elbette bize takılabilirsin..yedıklerımızı paylaşıyoruz kalori hesaplıyoruz bazen bıde pazartesi kilo bildirimi yapıcaz..
aslında her pazartesıydı ama baktıkki sadece gramlar gidiyor 2 haftada bır bıldırım yapalım dedık..
sende pazartesı kılonu bıldırır rejime sıkı bı sekılde devam edersın
bende 2 gündür içiyorum bekliyorum bakalım etkisi olacak mıkızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım
Bende karbonatlı suya başlamıştım burda görüp sonra ph dengemi bozduğuma karar verip bıraktım:))İnşallah işe yararsa bende başlayayım:)
hoşbulduk teşekkür ederim
benden daha şanslısınızdır muhtemelenyemek fabrikasında çalışıyorum birde benim halimi düşünün
böyle olmaz ama sabah gördüm ağaçlar çiçek açmış bahar gelmiş.artık göbeği kapatan kaban olmayacak kazaklarım olmayacakgeçen yaz bundan 7 kilo daha zayıftm bide şimdi o yazlıkların çıkarttacagım baktıgımla kalacagım.
yeniyim biliyorum işinize karışmak istemem ama 2 haftada bir tartılma süreci uzatır:44:tartı korkusu frenletiyor insanı
bende 2 gündür içiyorum bekliyorum bakalım etkisi olacak mıolursa çok güzel olur valla
yok canım bal koymuyorum kilo yapar diyeCANIM sen bal koyuyormusun bıde aksam mı sabah mı ıcıyosun :)
ben hem aksam hem sabah ıctım
yok canım bal koymuyorum kilo yapar diyesabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan yarım saat önce içiyorum canım
nerelerde bu kız :26: