Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

akşam kaçırdım maleseff..
eşimle pizza yemeye gittik
3 dilim ince hamur pizza
cola

sabah kahvaltım :
2 dılım kızarmıs t.buğday ekmeği
3 siyah zeytin
az yağlı peynir
1/2 domates
şekesiz çay

afiyet olsun tatlımm o gece yemekleri gerçekten mahfediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr btün gün aç kalırsın akşam yeyince hepsi sıfıra çarpılıyor... keşke bir dilim sadece yeseydın.. ayrıca kahvaltın çok iyi zaten gündüz fazla yemiyorsun ama gece fulluyorsun

sabah sporumu yapamadım bugün öyle rüzgar varki uçacaktım az daha
kahvaltı=1 bardak süt domates salatalık peynir zeytin ve yumurta
öğle=k fleks 1 bardak sütle
akşam=kabağı baharatlayıp fırında pişirecem üstünede yoğurt

afiyet olsun tatlımmm menün çok iyi ...bugün hava çok moral bozucu tövbe tövbe ağlayasım geliyor öyle havalarda...

Günaydın kızlar:)))Bugün tartıldım keşke tartılmasaydım yarım kilo fazla çıktım çözemedim:26:
Sabah: 2 dilim ekmek, bir parça süt kaymağı-bal(çok canım çekti dayanamadım:)),4 zeytin, peynir,şekerli çay
Öğleye: meyveli yoğurt
akşamı daha belirlemedim evde birşey kalmamış:))

aynen tatlışım akşam yemekleri beni mahfediyor ama en azından gunduz az yıyorum boylelıkle kılo veremıyorum belkı ama almıyorum da allahtan :)

aynen canım baya ruzgar var :) dıkkat ettttttttttttt..
afıyet olsun...

afiyet olsun canım..ama sen cayı falan sekerli içiyosun ya belkı bununda etkısı vardır ne bıleyım..ayrıca kaymaklar ballar ohh valla

günaydın kıslar

kilo aldım yine yeniden zayıflıyorum sonra yeniden alıyorum bıktım bu gitgellerden

diyet konusabileceğim bir topic arıyorum.azıcık sizlerden utanır başlarım belki.

benide alırsanız aranıza sevinirim

merhaba canımm hoşgeldinn :)
valla bizde diyet yapıyoruz sözde ama pizzalar,tatlılar,ballar,kaymaklar arada kaçıyor yani
elbette bize takılabilirsin..yedıklerımızı paylaşıyoruz kalori hesaplıyoruz bazen bıde pazartesi kilo bildirimi yapıcaz..
aslında her pazartesıydı ama baktıkki sadece gramlar gidiyor 2 haftada bır bıldırım yapalım dedık..
sende pazartesı kılonu bıldırır rejime sıkı bı sekılde devam edersın

Alyacım dayanamadım yedim 1 çay kaşığının yarısı kadardı ekmeğin üstüne:) ama balı 2 tatlı kaşığı falan yedim :))çayı, kahveyi falan şeker hiç kullanmam kahvaltıdada kullanmazdım diyete başladığımdan beri şekersiz içemiyorum(sizin kahvaltılarınız çok güzel, dikkat ediyorsunuz.

kızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım

canım haklısın az ama bal şekerli çay şekerli fazla bence....
evet kahvaltımız ıyı ama ya aksam yemekleri kaçırıyoruzz aslında resmen abartıyoruz

hoşbulduk teşekkür ederim

benden daha şanslısınızdır muhtemelen yemek fabrikasında çalışıyorum birde benim halimi düşünün

böyle olmaz ama sabah gördüm ağaçlar çiçek açmış bahar gelmiş.artık göbeği kapatan kaban olmayacak kazaklarım olmayacak geçen yaz bundan 7 kilo daha zayıftm bide şimdi o yazlıkların çıkarttacagım baktıgımla kalacagım.

yeniyim biliyorum işinize karışmak istemem ama 2 haftada bir tartılma süreci uzatır:44:tartı korkusu frenletiyor insanı

Son düzenleme:
Bende karbonatlı suya başlamıştım burda görüp sonra ph dengemi bozduğuma karar verip bıraktım:))İnşallah işe yararsa bende başlayayım:)

anladım canım..ya elma sırkesı ınsanın ıcınıde temızlıyor falan yazıyordu hanı abartmamak sartıyla ıcılebılır sanırım...midesi rahsız olana tavsıye edılmıyor ama..
ben bal katmıyorum 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum..bı değişiklik olursa yazarım cnm..

ayy o zaman senın gercekten baya bır azme ihtiyacın var valla dıkkat etcen canım baska yolu yok..
ayrıca evet yazı dusundukce bende gerılıyorum..bızde tatıle gıdıcez daha yaz basında haziranda yanı..rusların bol olduğu yere bıde ıster ıstemez sıkmam lazım..tombik tombik gezemem sahılde
valla canım zaten ılk defa 2 haftaya cıkardık..
haklısın o konuda kendımızı sıkmamız ıcın haftada bir yapalım yine..
zaten bı kac arkadaş daha vardı bıldırımde 12 kısı falan oluyorduk smdık azaldık

bende 2 gündür içiyorum bekliyorum bakalım etkisi olacak mı olursa çok güzel olur valla

CANIM sen bal koyuyormusun bıde aksam mı sabah mı ıcıyosun :)
ben hem aksam hem sabah ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…