Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

akşam kaçırdım maleseff..
eşimle pizza yemeye gittik
3 dilim ince hamur pizza
cola

sabah kahvaltım :
2 dılım kızarmıs t.buğday ekmeği
3 siyah zeytin
az yağlı peynir
1/2 domates
şekesiz çay

afiyet olsun tatlımm o gece yemekleri gerçekten mahfediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr btün gün aç kalırsın akşam yeyince hepsi sıfıra çarpılıyor... keşke bir dilim sadece yeseydın.. ayrıca kahvaltın çok iyi zaten gündüz fazla yemiyorsun ama gece fulluyorsun:KK19:

sabah sporumu yapamadım bugün öyle rüzgar varki uçacaktım az daha :KK1:
kahvaltı=1 bardak süt domates salatalık peynir zeytin ve yumurta
öğle=k fleks 1 bardak sütle
akşam=kabağı baharatlayıp fırında pişirecem üstünede yoğurt :KK56:

afiyet olsun tatlımmm menün çok iyi ...bugün hava çok moral bozucu tövbe tövbe ağlayasım geliyor öyle havalarda...

Günaydın kızlar:)))Bugün tartıldım keşke tartılmasaydım yarım kilo fazla çıktım çözemedim:26:
Sabah: 2 dilim ekmek, bir parça süt kaymağı-bal(çok canım çekti dayanamadım:)),4 zeytin, peynir,şekerli çay
Öğleye: meyveli yoğurt
akşamı daha belirlemedim evde birşey kalmamış:))

afiyet olsun tatlımm o gece yemekleri gerçekten mahfediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr btün gün aç kalırsın akşam yeyince hepsi sıfıra çarpılıyor... keşke bir dilim sadece yeseydın.. ayrıca kahvaltın çok iyi zaten gündüz fazla yemiyorsun ama gece fulluyorsun:KK19:

aynen tatlışım akşam yemekleri beni mahfediyor :KK43: ama en azından gunduz az yıyorum boylelıkle kılo veremıyorum belkı ama almıyorum da allahtan :)

aynen canım baya ruzgar var :) dıkkat ettttttttttttt..
afıyet olsun...

Günaydın kızlar:)))Bugün tartıldım keşke tartılmasaydım yarım kilo fazla çıktım çözemedim:26:
Sabah: 2 dilim ekmek, bir parça süt kaymağı-bal(çok canım çekti dayanamadım:)),4 zeytin, peynir,şekerli çay
Öğleye: meyveli yoğurt
akşamı daha belirlemedim evde birşey kalmamış:))

afiyet olsun canım..ama sen cayı falan sekerli içiyosun ya belkı bununda etkısı vardır ne bıleyım..ayrıca kaymaklar ballar ohh valla :KK20:

günaydın kıslar :KK3::KK3:

kilo aldım yine yeniden zayıflıyorum sonra yeniden alıyorum bıktım bu gitgellerden :KK43::KK43::KK43:

diyet konusabileceğim bir topic arıyorum.azıcık sizlerden utanır başlarım belki.

benide alırsanız aranıza sevinirim :KK16:

günaydın kıslar :KK3::KK3:

kilo aldım yine yeniden zayıflıyorum sonra yeniden alıyorum bıktım bu gitgellerden :KK43::KK43::KK43:

diyet konusabileceğim bir topic arıyorum.azıcık sizlerden utanır başlarım belki.

benide alırsanız aranıza sevinirim :KK16:

merhaba canımm hoşgeldinn :)
valla bizde diyet yapıyoruz sözde ama pizzalar,tatlılar,ballar,kaymaklar arada kaçıyor yani :KK1:
elbette bize takılabilirsin..yedıklerımızı paylaşıyoruz kalori hesaplıyoruz bazen bıde pazartesi kilo bildirimi yapıcaz..
aslında her pazartesıydı ama baktıkki sadece gramlar gidiyor 2 haftada bır bıldırım yapalım dedık..
sende pazartesı kılonu bıldırır rejime sıkı bı sekılde devam edersın

Alyacım dayanamadım yedim 1 çay kaşığının yarısı kadardı ekmeğin üstüne:) ama balı 2 tatlı kaşığı falan yedim :))çayı, kahveyi falan şeker hiç kullanmam kahvaltıdada kullanmazdım diyete başladığımdan beri şekersiz içemiyorum:KK43:(sizin kahvaltılarınız çok güzel, dikkat ediyorsunuz.

kızlar 2 gündür sirkeli suya başladım etkisi olurmu merak ettım :KK1:

Alyacım dayanamadım yedim 1 çay kaşığının yarısı kadardı ekmeğin üstüne:) ama balı 2 tatlı kaşığı falan yedim :))çayı, kahveyi falan şeker hiç kullanmam kahvaltıdada kullanmazdım diyete başladığımdan beri şekersiz içemiyorum:KK43:(sizin kahvaltılarınız çok güzel, dikkat ediyorsunuz.

canım haklısın az ama bal şekerli çay şekerli fazla bence....
evet kahvaltımız ıyı ama ya aksam yemekleri :KK14: kaçırıyoruzz aslında resmen abartıyoruz :KK20:

merhaba canımm hoşgeldinn :)
valla bizde diyet yapıyoruz sözde ama pizzalar,tatlılar,ballar,kaymaklar arada kaçıyor yani :KK1:
elbette bize takılabilirsin..yedıklerımızı paylaşıyoruz kalori hesaplıyoruz bazen bıde pazartesi kilo bildirimi yapıcaz..
aslında her pazartesıydı ama baktıkki sadece gramlar gidiyor 2 haftada bır bıldırım yapalım dedık..
sende pazartesı kılonu bıldırır rejime sıkı bı sekılde devam edersın

hoşbulduk teşekkür ederim :KK16:

benden daha şanslısınızdır muhtemelen :KK9: yemek fabrikasında çalışıyorum birde benim halimi düşünün :KK9:

böyle olmaz ama sabah gördüm ağaçlar çiçek açmış bahar gelmiş.artık göbeği kapatan kaban olmayacak kazaklarım olmayacak :KK43::KK43: geçen yaz bundan 7 kilo daha zayıftm bide :KK30::KK30: şimdi o yazlıkların çıkarttacagım baktıgımla kalacagım.

yeniyim biliyorum işinize karışmak istemem ama 2 haftada bir tartılma süreci uzatır:44:tartı korkusu frenletiyor insanı

Son düzenleme:
Bende karbonatlı suya başlamıştım burda görüp sonra ph dengemi bozduğuma karar verip bıraktım:))İnşallah işe yararsa bende başlayayım:)

anladım canım..ya elma sırkesı ınsanın ıcınıde temızlıyor falan yazıyordu hanı abartmamak sartıyla ıcılebılır sanırım...midesi rahsız olana tavsıye edılmıyor ama..
ben bal katmıyorum 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum..bı değişiklik olursa yazarım cnm.. :KK66:

hoşbulduk teşekkür ederim :KK16:

benden daha şanslısınızdır muhtemelen :KK9: yemek fabrikasında çalışıyorum birde benim halimi düşünün :KK9:

böyle olmaz ama sabah gördüm ağaçlar çiçek açmış bahar gelmiş.artık göbeği kapatan kaban olmayacak kazaklarım olmayacak :KK43::KK43: geçen yaz bundan 7 kilo daha zayıftm bide :KK30::KK30: şimdi o yazlıkların çıkarttacagım baktıgımla kalacagım.

yeniyim biliyorum işinize karışmak istemem ama 2 haftada bir tartılma süreci uzatır:44:tartı korkusu frenletiyor insanı

ayy o zaman senın gercekten baya bır azme ihtiyacın var :KK1: valla dıkkat etcen canım baska yolu yok..
ayrıca evet yazı dusundukce bende gerılıyorum..bızde tatıle gıdıcez daha yaz basında haziranda yanı..rusların bol olduğu yere bıde :KK5: ıster ıstemez sıkmam lazım..tombik tombik gezemem sahılde :KK8:
valla canım zaten ılk defa 2 haftaya cıkardık..
haklısın o konuda kendımızı sıkmamız ıcın haftada bir yapalım yine..
zaten bı kac arkadaş daha vardı bıldırımde 12 kısı falan oluyorduk smdık azaldık :KK14:

X