Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

aslında liste olsa gerçekten çok iyi olur ben hergün giremiyorum nete hergün girebilen biri tutsa listeyi ne kadar iyi olur

aslında foruma yazdığınız ilk yazıyı okudum. şu an tamda senin diyete başlamadan önceki olduğun yerdeyim 65le hamile kaldım 95le doguma girdim ve şu an 85im. aynı zaman da hipotiroidim var ve benim eşimde zayıf seninki gibi:)bi türlü motive olup başlayamıyorum diyete yada iradesizim sanırım. sen nasıl motive oldun???

mrb arkadaşlar ben 68 kiloyum boyum 1.64 diyetteyim ve motive olacak bişeyler arıyorum hedefim 4 ayda 12 kilo vermek yaşım 22 ve üniversite okuduğum için ders çalışmk için oturmk durumunda kalıyorum kilomun sebebinin hareketszlik olduğunu farkındayım ve evde spor yapmaya bbaşladım burda birileriyle kilo verebilirim diye düşünüyorum

geçenlerde saba tümere bi doktor çıkmıştı ve ürün tanıtmıştı ben almayı düşünüyorum. lipokes diye bişey. yağları tutuyomuş toz halinde bişey suya atıp eritip içiyosunuz yemekten önce. bana çok mantıklı geldi bence denemek gerek biz zaten hep yağ yüzünden kilo alıyoruz

Kizlarr ben acayip kilo aldimm ya hep gece yemekten
birtürlü uykumu düzene sokamadimm böyle giderse kisa bir süre sonra 100kilo olurummm

slm kızlarr..bende h.sonu diyeti bozdum zaten kendı kendıme bıseyler yapmaya calışıyodum h.sonu olunca bozuldu malesef..h.içi çalışıyoruz esımle kahvaltı yapamıyoruz h.sonu olunca kahvaltıya git aksam yemeğe git sonra bir yerlerde bişeyler içmeye git..:)) diyet falan kalmadı...
bugunde yemekte iskender vardı yedim valla

Ben bozmadım şükür. Dün akşam eşim lokum almış ondan atıştırdım bikaçtane okadar.
Şükür devam edioyrum hala kendimde incelme hissediyorummmm.

Piyasadaki bütün zayıflama haplarını kullandım. Yiyiyerek kilo vermekti amacım ( ama olmadı onuda başaramadım.
ve 1 tanesinde çok fazla kilo verebildim. Oda uzun sürmedi. Verdiğimin kiloyu fazlasıyla geri aldım.
Ben önermiyorum. Diyetisyene gidip diyet yapsan daha mantıklı..

Merhaba canım benim hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa.
Biz seni burada motive ederiz. Merak etme sen. 4 ayda 12 kilo süper verirsin kesinlikle ben inanıyorum. Çok birşey istemiyorsun çünkü.
Diyette yap bitanem kesinlikle verirsin.. Bak ben diyet yaparak.. acıkmadan... 15 günde 4 kilo verdim.
Darısı başınaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben bozmadım şükür. Dün akşam eşim lokum almış ondan atıştırdım bikaçtane okadar.
Şükür devam edioyrum hala kendimde incelme hissediyorummmm.

napayım canım ya bız cok sık dısarı cıkıyoruz ve esıme uyum sağlamasam olmuyor sende ye diyor napayım kı..dedım zaten diyetisyene başladğım zaman uyucam bak ona göreee..
bakalım hayırlısı

Özgemmmm hoşgeldin önceliklee birtanem..
( Çok kötü bir durum çok iyi anlıyorum seni. ( Bende şu an 92 den 88 kiloya düştüm. 15 günde verdim bu kiloyu..
Bak bitanem aynada kendime baktım balon gibiyim. Hertarafım şiş elim, yüzüm, kollarım giydiğim bile yakışmıyor
birde eşinin dışarıdaki çıtır hatunlara iç geçirdiğini düşünürsen eminim motive olursun..
eşimizin yerine kendimizi koysak ama bayan düşüncesiyle değil erkek gözüyle kesinlikle zayıf hatunlara giderdik dimi.
Bu yüzden takıl bana.. Sana listemi vereyim.. Hiç açlık çekmeden yapıyorsun diyetini. Ben asla diyet yapamayan birisiydim.
Allahıma şükürler olsun şu an çok güzel diyetime devam ediyorum.
Lütfen bismillah deyip başla bugün diyetine.. Herzaman yanında olacağım söz.

aslında liste olsa gerçekten çok iyi olur ben hergün giremiyorum nete hergün girebilen biri tutsa listeyi ne kadar iyi olur

Bende liste var ama kimse istemiyorki benden liste
isteyene veririm listemi tabiki.. Herzaman yardımcı olmaya hazırım.

Ama demesin eşinde dün eşim lokum almış kızdım alma dedim. biliyorsun seviyorum böyle şeyleri.. yiceksen dışarıda ye dedim.
Kurtla kuzu misali olmuyor canım yaaa olmuyor kilo vermek istiyorsak fedakarlıkta yapmak gerekiyor.

İnşallah birtanem. Hakkında hayırlısı olsun.

oğluşuna tabiki pilav yapacaksın kıyamam ona ben.
Ama doktorum bana makarna, pilavı 8 veya 9 ar kaşık öneriyor yanında 1 bardak yoğurt yemek şartı ile..
Ekmek yok.

Ben artık uymuyorum arkadaşlarıma.. Kebap vs. yiyeceklerse buyrun yiyin ben yemeyeceğim deyip sıyrılıyorum. Çok kokuyorsa onlardan ayrı yiyorum. Ama ara öğünlerimi atlamadığım içinde zaten canım hiç çekmiyor emin ol. Boğazıma çok düşkün biriyimdir normalde.. Düşün yani.. Akşamdan evde yemeğimi hazırlıyorum şirket için zaten 8 er kaşık

Merhaba Kızlarrrrrrrrrrrrrr özledim ya sizi..
öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün
1 Simit ve peynir yedim.

Şimdi yemeğim geliyor
- Salata
- Izgara yiyeceğim.
- 1 dilim ekmek yerim.

Ara öğünde 4 grissini yiyeceğim.

Sizler neler yaptınız ?

Tek suçum SU içmemek (
şu saate kadar daha 2 bardak su içtim ( şimdi içeyim bari.. Offf yaa

Bence en kısa zamanda bunun önüne geçmelisin cankizzzzz nereye kadar be bitanem söyle nereye kadarr.

Napiyimm canim yaa kizim uyumuyor ama iki gündür massalah yatiyor artik 3ay sonra esimin akrabasinin dügùnü
var bende elbisemin icinde güzell görükmek istiyorummmm
insallah ozamana kadar birkac kilo veririmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…