Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

mrb bnde gldm aranıza xd bnde bgun basladm sabh 2 yumurtalı yagsz omlet we cay ıçtm :d

Merhaba Kızlar

Akşam bi güzel sporumu yaptım. Artında ızgara tavuğumu yedim.
Sabah ise ; 1 simit yedim...
arada yiyeceğim yanımda birşeyim yoktu. Almayı unutmuşum yarım simit de öyle yedim
birazdan akşam yemeğime geçeceğim...

ya sizlerr ?

hazırlığım yok hafta sonu rejim alışverişi yapacağım

canım benim diyetisyenim asla diyet şeyleri yemeyin. evinizde ne pişiyorsa onu yiyin diyor.
sebze yemeklerinden 8 kaşık. makarna pilav bile 8 kaşık ye diyor.
sabahlarıda 2 kk peynir 2 dilim ekmek domates salatalık veriyor
sakın özel birşey alma kendine derim.

ben bunları uygulayarak 15 günde 4 kilo verdim.

Neden artık kimse gelmiyor sayfaya yaa :KK43:(

Ctesi pazar evimde net yok yokum kızlar.

Yediklerinizide yazan yok :KK43:(

BENDE sabah peynirli börek :KK20:
5-6 zeytin
şekersiz cay içtimmmm

öğlen yemeğinde de bi tabak barbunya
cacık
yoğurt yedimm

sabah
2 dlım ekmek maydnoz peynır

öğlen
1 dılım ekmek
peynır
doymadım tabı 2de galeta yedim

hc boyle olmamıştım şu an gözüm dönüyo açlıktan saldırabilirim herşeye :KK43::KK43:

ben niye kilo veremiyoprum düzenli yesemde veremiyorum bişey yemesemde veremiyorum bide her akşam 30 45 dk hızlı yürüyorum ne cins bi metabolizmam bar beynini uçurasım geliyo:q

sabah
2 dlım ekmek maydnoz peynır

öğlen
1 dılım ekmek
peynır
doymadım tabı 2de galeta yedim

hc boyle olmamıştım şu an gözüm dönüyo açlıktan saldırabilirim herşeye :KK43::KK43:

ben niye kilo veremiyoprum düzenli yesemde veremiyorum bişey yemesemde veremiyorum bide her akşam 30 45 dk hızlı yürüyorum ne cins bi metabolizmam bar beynini uçurasım geliyo:q

e bıleyım canım yaa..en ıyısı bı dıyetısyene gıtmek test falan yaparr en azından sana kılo aldıran neler falan ıncelerrrr :KK53:

Selam canım benim. Hoşgeldin aramıza .
Canım sabah, akşam Glifor 1000 mg. kullanıyorum. Bana baya bi etki yaptı. En azından ellerim titremiyor açlıktan.
Ne bileyim saatte 1 açlık hissetmiyorum. Şükürler olsun. Ama Dukan diyetini tavsiye etmiyor doktorlar.
Evet kendi diyetisyeni olacak ama nasıl bence biliyormusun :KK70: Yeme alışkanlığını değiştirerek. Zaten biliyoruzki 3 büyük beyazdan uzak durduğumuzda zaten kilolar veriliyor.
Birazda dkkat edersen gerçekten kilo veriliyor. Ama yinede bir diyetisyene git derim pahalı olması şart değil.
Ben Hospitalium / Şişli şubesindeki Sumru hn.a gidiyorum. Muhteşem bir bayan şiddetle tavsiye ediyorum.

canım ben de içinde etken madde olarak metformin bulunan ilaçlar yan etki olarak aşırı isal yaptı o nedenle kullanamıyorum.glifor da da metformin var. ben artık ilaç +insüline başladım gerçekten verilecek bu kilolar başka yolu yok.kilo vermende ilacın da etkisi var. o ilaç bağırsaktan şekerin emilimini azalttığı için zayıflamana neden oluyor. ben de kullanabilsem çok iyi olacaktı. benim de diyetisyenim ve özel şekerim için doktorum var onların ortaklaşa çalışmasıyla sürdürüyorum diyetimi.bakalım bu sefer çok inançlıyım olacağına

busecim dokorum bana sen diyet yapmayacaksın bu senin hayat tarzın olacak dedi.ama çalışan insanların yemekleri çok sıkıntı.öğlene ne yiyeceğimizi planlasak bile çoğu zaman uymuyor.erken kalk hazırla.arkadaşlar hadi bugün şunu yiyelim fala diyo olmuyo...hele birde çocuk olunca.... ne yani şimdi ben pilav yemiyorum diye oğluma da mı yapmayayım o çok seviyor. yapınca da bir iki kaşık yiyiyorsun ister istemez. şu boğazı bir tutabilsek.

misafirim geldi pasta fln derken baslar başlamaz bozdm bugn :KK43: moralim bozuldu :KK43::KK43:

tatlıım ben evlıyım ya :) acıklamadımm sende anlamadın tabıkı..ama daha bebek dusunmedık...zaten bu haLIMLE hamıle kalırsam mahfolurum:18:
ınsallah hep beraber bırbırımıze destek olur kılo verırız

alyacım pardon ben seni bekar sanmıştım:) bu gün evime geldim bakalım diyete başlıycam ne kadar vericem,bu haftasonu 2gün sınavlarım var dışarıda olucam çok dikkatedemem sanırım diyete,pazartesi inş. tam olarak başlıycam.Bu arada formda liste varmı kızlar? bide diyet esnasında içtiginiz özel karrışım çaylar varsa paylaşırsanız sevinirim,ben sogan suyuna başlıycam:KK70: tadı çok igrenç bakalım kaç gün dayanıcam

X