- 20 Ekim 2009
- 105
- 5
- 47
neden pazartesi bugünden itibaren başla
mrb bnde gldm aranıza xd bnde bgun basladm sabh 2 yumurtalı yagsz omlet we cay ıçtm :d
hazırlığım yok hafta sonu rejim alışverişi yapacağım
sabah
2 dlım ekmek maydnoz peynır
öğlen
1 dılım ekmek
peynır
doymadım tabı 2de galeta yedim
hc boyle olmamıştım şu an gözüm dönüyo açlıktan saldırabilirim herşeye
ben niye kilo veremiyoprum düzenli yesemde veremiyorum bişey yemesemde veremiyorum bide her akşam 30 45 dk hızlı yürüyorum ne cins bi metabolizmam bar beynini uçurasım geliyo:q
e bıleyım canım yaa..en ıyısı bı dıyetısyene gıtmek test falan yaparr en azından sana kılo aldıran neler falan ıncelerrrr
şu an tek yapabileceğim sabır sabır sabır
Selam canım benim. Hoşgeldin aramıza .
Canım sabah, akşam Glifor 1000 mg. kullanıyorum. Bana baya bi etki yaptı. En azından ellerim titremiyor açlıktan.
Ne bileyim saatte 1 açlık hissetmiyorum. Şükürler olsun. Ama Dukan diyetini tavsiye etmiyor doktorlar.
Evet kendi diyetisyeni olacak ama nasıl bence biliyormusunYeme alışkanlığını değiştirerek. Zaten biliyoruzki 3 büyük beyazdan uzak durduğumuzda zaten kilolar veriliyor.
Birazda dkkat edersen gerçekten kilo veriliyor. Ama yinede bir diyetisyene git derim pahalı olması şart değil.
Ben Hospitalium / Şişli şubesindeki Sumru hn.a gidiyorum. Muhteşem bir bayan şiddetle tavsiye ediyorum.
saol cnm sen naptın devammı diyete
misafirim geldi pasta fln derken baslar başlamaz bozdm bugnmoralim bozuldu
tatlıım ben evlıyım ya :) acıklamadımm sende anlamadın tabıkı..ama daha bebek dusunmedık...zaten bu haLIMLE hamıle kalırsam mahfolurum:18:
ınsallah hep beraber bırbırımıze destek olur kılo verırız