Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Evettt ara öğün olarak. 10 dakika önce 1 paket altın başak .... 2 kk beyaz peynir yedim. Şekersiz çay.
Peynirin tok tutma özelliği varmış diyetisyenim söyledi bunu ayrıca belirtmek isterim kızlar.

Hadi kolay gelsinnn.

Kızlar benden bugünlük bukadar.

Yarın görüşmek üzere. Herkeze diyetlerini bozmamanız için büyük sabır diliyorum.
öpüyorum herkezi

iyi akşamlarrrrrrrrrr
bye

Canimm aksama kadarr cok iyi gidiyorummm
ama gece bozuyorummm

Canimm aksama kadarr cok iyi gidiyorummm
ama gece bozuyorummm

HAYIR bitanem bak çıtır kızlar .. güzel kızlar var gözünün önüne getir ve yeme
sabaha rapor vereceksin ona göre bekliyorum.. aman sakın bak cankızzzz amannn
sen birtanesin unutma..

HAYIR bitanem bak çıtır kızlar .. güzel kızlar var gözünün önüne getir ve yeme
sabaha rapor vereceksin ona göre bekliyorum.. aman sakın bak cankızzzz amannn
sen birtanesin unutma..

Ayyy yerimm seniiii:))
Cok tatlisinn tmm yazarim yarinn

valla listeni yollarsan çok sevinirim...aslında çok haklısın başlayacağım inşallah söz...senden liste bekliyorum :)

:) GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM

Ben geldim.. Nasılsınız ?

* * * * * Hergün... bir diyete merhabaya kazandırdığım arkadaşlarım için aferim bana * * * * *

benım dıyetım bozulduu canlarım :) o yuzden ne yıyıp ne yemediğimi yazmıyorum (şimdilik)
1 subatta diyetısyenle randevum var ozamana kadar kafama gore takılıyorum

ZAYIFLAMA DİYETİ

KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit

VEYA

1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks

PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE

ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata

ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE veya 4 Adet GRİSSİNİ
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM

AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz = 8-10 adet Fındık = Badem

NOT :
Günde ½ su bardağı YOĞURT veya SÜT tüketin.
1 Köfte kadar et, tavuk, balık = 1 kibrit kutusu Peynir = 2 adet Yumurta
Domates, Salatalık, Turp, Havuç vs. Serbest (Yağ vs.)
Çay, Kahve, Ihlamur vs. serbest (şekersiz)
Meyveları yemeklerden 1,5 – 2 saat sonra yiyin.
1 ince dilim ekmek = 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı Pilav-Makarna = 1 Orta boy haşlanmış Patates = 3 çorba kaşığı Püre

çok hoş bir zayıflama yöntemii
Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
Nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede
"Garantili zayıflatma" diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,
"3 günde 5 kilo"
programına yazılmış.
Ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne görsün !
Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir
çift NIKE ayakkabı bulunan bir kadın!!!
Kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp
koşmaya başlamış, sırtında bir etiket varmış,
"yakalarsan seninim".
Adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş, kan ter
içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
Programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
Şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir programa kaydolmuş,
"5 günde 10 kilo".
Ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın,
üstelik üzerinde bir çift PUMA ayakkabıdan başka bir şey yok ve
sırtında yine bir etiket, "yakalarsan seninim". Adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve
kilometreler sonra yakalamış. Programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha
verdiğini sevinçle görmüş.
Bu defa, şirketin
"10 günde 20 kilo" programına kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış,
"emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır".
Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında yarı sportmen genç bir adam görmüş.
üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış, onunde de bir
etiket
"yakalarsam benimsin"

Zayıflamanın 12 Basit Kuralı

Bir ara bir gazetede zayıflamak için kurallar adı altında bir liste bulmuş ve gazete sayfaların da önemli gördüğüm yerleri biriktirdiğim için bunu da saklamıştım. Şimdi bunu sizlerle paylaşayım istedim.

Bu yazıda zayıflamak için kurallar listelenmiş ve sıralanmış:

1. Eliniz abur cubura değil, suya uzansın. İştahınızı yatıştırmanın eldeki en ucuz, en emniyetli yolu bu…

2. Dolapları boş tutun. Hem paradan hem de sizi caydıracak şeylerden tasarruf edersiniz. Etrafınızdaki yiyecek çeşitlerini azaltmanız sizi gereksiz yere atıştırmaktan alıkoyacak.

3. İlham verici bir şeyler yapın. Kilo verdiğinizde giymekten büyük keyif alacağınız bir elbiseyi buzdolabınızın kapağına yapıştırarak kendinizi teşvik edebilirsiniz. Göbeğinize ‘piercing’ yaptırmak da zayıflama azminizi artıracak bir fikir olabilir.

4. Baharatları dilediğiniz gibi kullanın. Araştırmalara göre, zencefil, kırmızıbiber, pul biber gibi baharatlar ve bunlarla yapılan soslar vücudunuzun yağ yakma kabiliyetini %25 oranında artırabilir.

5. Kilo vermek için uyuyun. Uykunuzu yeteri kadar almanız, daha fazla enerji elde etmek için yemek yemenizi engeller. Yapılan son bir araştırmaya göre, yeterince uyuyan bir kadının metabolizması yüzde 40 oranında artıyor.

6. Gece mutfak seferlerine bir son verin. Araştırmacılar karanlık odaların ve gecenin karanlığının bizi daha fazla yemeye sevk ettiğini belirtiyorlar. Yataya bir saat erken girmeyi deneyin. Evinizde daha neşeli, parlak ışıklara yer verin, hem daha mutlu olacak hem de daha az atıştıracaksınız.

7. Kahvaltıyı kesinlikle sektirmeyin. Gün için gereken enerji yakıtınızı almanızı ve öğle yemeğinde kendinizi daha az aç hissetmenizi sağlar.

8. Doğru bir biçimde atıştırın. Sert bir şeker 20 kalori civarındadır, tüketme süresi 20 dakikaya kadar çıkabilir. 400 kalori içeren bir dondurma külahı ise on dakikaya kalmadan midenizde olur.

9. İçinizden çılgınca yemek yemek geliyorsa, size kendinizi iyi hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenin etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirtiyorlar.

10. Yeşil çay için. İsviçre Üniversitesi’nde yürütülen bir araştırmanın sonuçlarına göre, yeşil çay içmek vücudun yaktığı kalori miktarını artırıyor. Günde üç fincan içmeye çalışın.

11. Yediğiniz şeye yoğunlaşın. TV izlerken, bir şeyler okurken, ders çalışırken ya da e-mail’lerinizi yanıtlarken yiyecekleri gözden uzak tutun.

12. Dışarı çıkın. Günde en az yirmi dakikayı dışarıda oturarak ya da yürüyerek geçirin. Güneş ışığı içinizdeki yeme istediğini kontrol etmenize yardımcı olur.

Ben dün akşam
- 8 kaşık bezelye yemeği
- 1 dilim ekmek

yedim.

Bu sabah KAHVALTIM
- 1 dilim ekmek
- 2 kk beyaz peynir
- 2 minik domates

şimdide su içmeye gidiyoum.

bunlar çok güzel ama işki uymak benm ewimde spor aletleride var ama üşengeçlik diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…