Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

öğle yemeği

1 portakal + 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşı yoğurt+ çay kaşığı ucu kadar tarçın
70gr kadar tavuk göğsü haşlama

sanki bisikletten sonra şekerim düştü bir elma yedim ama geçmiyor başım dönüyor ve çok ağrıyor çok halsiz oldum..
tavsiyeniz arkadaşlar.. bebişlerime bakmakta zorlanıyorum şu an

tatlım kaşık kadar yiyosun yeşillik salatası yapsaydınya tavuğun yanına tarçını yeşilçayla tüketmeni tavsiye ederim tadı güzel ve yağ yakıyoo senide anlıyorumşeker ihtiyacını meyva ve tarçından alıyosun ama dikkat et kendine sağlığın bozulursa kim bakar senin bebişlere kendine iyi bak arkadaşım üzme bizi :KK54:

öğlen yemeği karnıbahar haşlaması üzerine sarımsaklı yoğurt pul biberli 2 tavuk köftesi şimdide yarım nescafe 1 kupa

tatlım kaşık kadar yiyosun yeşillik salatası yapsaydınya tavuğun yanına tarçını yeşilçayla tüketmeni tavsiye ederim tadı güzel ve yağ yakıyoo senide anlıyorumşeker ihtiyacını meyva ve tarçından alıyosun ama dikkat et kendine sağlığın bozulursa kim bakar senin bebişlere kendine iyi bak arkadaşım üzme bizi :KK54:

sağol canım akşama salata ve sebze haşlama var beni tok tutar gece doğrusu öğlen titriyordum önümde ne varsa aldım yedim çünkü ayakta duramıyordum ...yeşil çay da içiyorum ama tarçınla pek beğenmedim naneli yada biberiyeli yaptım bir demlik hazırladım içine de mate çay attım... ondan mı bana böyle oldu:44: yada bisikletten ..yada yeterince kahve içmedim.. kahvekolik biriyimmm
artık kafam karıştı

Merhabalar:)
sabah : 2 dilim ekmek, şekerli çay, 4 zeytin, lor-peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez
Öğleye atladım malesef nevruz kutlamasındaydım kendimi zor tuttum orada birşey yememek için:))
Yaklaşık 20 dakika önce: 1 tabak limonlu yağsız salata, 4 adet sıkılmış köfte, yarım kase yoğurt
akşamada çayla çok az kabak çekirdeği, 1 diyet kraker yerim bu günlük bu kadar:)

ara 20 gr kepekli ekmek üzerinde 4 gr reçel
1 kupa şekersiz sütlü kahve ( sulandırdım tabi)

sağol canım akşama salata ve sebze haşlama var beni tok tutar gece doğrusu öğlen titriyordum önümde ne varsa aldım yedim çünkü ayakta duramıyordum ...yeşil çay da içiyorum ama tarçınla pek beğenmedim naneli yada biberiyeli yaptım bir demlik hazırladım içine de mate çay attım... ondan mı bana böyle oldu:44: yada bisikletten ..yada yeterince kahve içmedim.. kahvekolik biriyimmm
artık kafam karıştı

onu bunu karıştırma hazırları satılıyoo 9 otlu çayı tavsiye ederim tabi yüksek tansiyonun yoksa günde 2 -3 tane içebiliirsin kendine dikkat et kahve dedinde du bi türk kahvesi pişirim kendime isteyen varmı fallaşırız kızlar

onu bunu karıştırma hazırları satılıyoo 9 otlu çayı tavsiye ederim tabi yüksek tansiyonun yoksa günde 2 -3 tane içebiliirsin kendine dikkat et kahve dedinde du bi türk kahvesi pişirim kendime isteyen varmı fallaşırız kızlar

ondan kullandım sudecim.. tabi güzel etkisi var.. az kaldı bir kaç ottan işte kalanı kullanıyorum yan etkisi olduğundan şüpheliyim..bana nescafe olsun.. 2 gün önce türk kahvesi içtik eşimle telvesi kaçtı boğazıma( hala elveye alışamadım :KK1:) artık içemiyorum .. Nescafe de fal okunur mu:KK1:

merak ettiğin için çok teşekkür ediyorum canım daha dikkatlı olacağım kesin

TMM Canmcım ıyı olmana sevındım :)

Merhabalar:)
sabah : 2 dilim ekmek, şekerli çay, 4 zeytin, lor-peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez
Öğleye atladım malesef nevruz kutlamasındaydım kendimi zor tuttum orada birşey yememek için:))
Yaklaşık 20 dakika önce: 1 tabak limonlu yağsız salata, 4 adet sıkılmış köfte, yarım kase yoğurt
akşamada çayla çok az kabak çekirdeği, 1 diyet kraker yerim bu günlük bu kadar:)

afiyet olsun ıyı ama çekirdek falan yemeseydın ya :)

afiyetle tatlım.. ben ara olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum.. sanki acıktım ve ne kadar acıkırsam o kadar yemeğe saldırırım .. bir dilim ekmek ve bir çay kaşığı reçel olur mu acaba

ara 20 gr kepekli ekmek üzerinde 4 gr reçel
1 kupa şekersiz sütlü kahve ( sulandırdım tabi)

afiyet olsun canım. reçel yerıne peynirde yiyebilirdin gerçi de zaten yemıssın :KK1:

ondan kullandım sudecim.. tabi güzel etkisi var.. az kaldı bir kaç ottan işte kalanı kullanıyorum yan etkisi olduğundan şüpheliyim..bana nescafe olsun.. 2 gün önce türk kahvesi içtik eşimle telvesi kaçtı boğazıma( hala elveye alışamadım :KK1:) artık içemiyorum .. Nescafe de fal okunur mu:KK1:

1 kaşık kahveden neler çıkartıyolar kız biz damladan ooooo neler çıkmazki :KK30::KK9:

ne demek tatlımm.. ben geçen hafta 3 gündür bayağı bayağı salladım çöp şiş fırında kaşarlı yemekler tatlılar bilmem ne 76,300
sıktım kendimi 2 gündür 75,400 işte

işte yarın yola devam daha dikkatli olarak.. öpüldüüünnn

cokkk fena hırss yaptımmmm tamam artık kacamak yokkk saglıklı beslenmek var deli gibi ac kalmakta olmazzz tarzımı degişmem gerekkk:):KK54:

canım nereye gidersek gidelim yada önümüze ne gelirse gelsin yiyip yememek bizim elimizde bunu anladım..eğer ben yemicem yada sadece tatlarına bakıcam dersek yapabilirz..
ama biz ne yapıyoruz yok mısafır geldı yedim yok eşim getirdi yedim yok arkadaşlara gittim yedim.....BİZ kendimiz dayanamıyoruzzz

aynen öle tatlım zatenn kabaht benim:) ya gitmiycem ya da gittim mi boğazımı tutucam.. ne yalan söyliyim o gün ben yemek istedim bıkkınlık gelmsti cünküüüü:)

ama bugünden itibaren sıktım cnmm .. ama ac kalmakta yok kg veremiorm
sporumuda yaptm bugüm:)

günün özeti

1 haslanmıs yumurta
4 Yemek kasıgı yoğurtlu havuc salatası (mayonez yokkkk)
kuşbası kesilmiş 5 parca haslanmıs yagsız et

afiyet olsun ıyı ama çekirdek falan yemeseydın ya :)

Canım kabak çekirdeği fazla değil 35 tane sayıyla yiyorum forumda duydum çuha çiçeği çayıyla yeniyor siyah noktaları temizliyormuş:))Birde bunu deneyeyim dedim minareller var çokta sorun olmaz diye düşündüm:))

X