Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün yediklerimden bahsedeyim mesela
sabah :1.5 tam tahıllı ekmek(ekmekler çok küçük ebatta)1 dilim beyaz peynir 6 tane zeytin
öğlen: bir kase yoğurdun içine muz doğradım 1 adet ve dayanamadım simit yedim
ikindi: 1 kuru incir ve dayanamadım yine 1 minik elma yedim (sırf şeker resmen)
akşam: 1 haşlama patates, kıyma kavurdum bir avuç içi kadar
akşam 5 te bitti yeme fazlı derken dayanamayıp bi tane magnum mini yedim lanet olsun zaten tüm gün bi ton fruktoz almışım.kiloma göre çok yiyorum dimi çekinmeyin söyleyin bi bıraksam sufle kuruyemiş kebaplar hak getire.. napıyım iştahlı yaratılmışım:))
son olarak sadece su ve yeşil çay içerim ben başka içecek tüketmek normal hayatımdada. sabah 6 da kalkarım ve 5 te yemeği bitirmeye çabalarım hep ayaktayım eve yürüyerek geliyorum genelde ona rağmen OLMUYORRR!
desteğin için teşekkür edemedim kendimi anlatmaya çalışmaktan:) teşekkür ederim kozalak ilgilenddiğin için
kızlar bu hafta berbat cumartesiden beri....ins verdiklerimi geri almam. bugünde kızlarn evnde toplandk pastalar börekler yemek zorundaydm bugünde yalan oldu kendmi toplamam lazm yarndan itbaren cok üzgünümm lütfen yardmmm edin...
canım sen inceciksin aslında boyuna göre 50 çok iyi. 47 ye düşüp yine kilo almadın işte direk basenlerde depoluyor o kiloları...diyet yaparsam gidecek daha öncede stres gibi sebeplerden farkında olmadan yemeden içmeden kesilmiştim ve 47 ye düşmüştüm çok harikaydı her şey
yalnız resmen kilom az diye aranıza almak istemediniz.. şaşırdım açıkçası pek beklemiyordum
hımmmm birde 1 avuç çekirdek tabiki akşam yemediğin baya bi önce 1 avuç çekirdek 1 litre suyum bitti fakat 2 litre kaldı inş oda yatana kadar biter
ne kadar ciddi olduğumu tahmin bile edemezsin.Bu psikolojik bi olaya dönüştü resmen kendimi aynada o kadar korkunç görüyorum ki her yediğimde her saniyemde hep bi yeme hesabı var ama sonuçta hep kaçırıyorum hep kaçırıyorum.
verdacım, bence yarından itibaren kendini toparla canımcım...ben de yarından daha dikkatli olacağım bu adet dönemi beni mahvetti .. ve kilo alsan da biraz sıkarsan pazara kadar geri verirsin hızlı alınan kilolar hızlı verilir Moralın bozulmasın canım
sabah :1.5 tam tahıllı ekmek(ekmekler çok küçük ebatta)1 dilim beyaz peynir 6 tane zeytin
akşam 5 te bitti yeme fazlı derken dayanamayıp bi tane magnum mini yedim lanet olsun zaten tüm gün bi ton fruktoz almışım.kiloma göre çok yiyorum dimi çekinmeyin söyleyin bi bıraksam sufle kuruyemiş kebaplar hak getire.. napıyım iştahlı yaratılmışım:))
son olarak sadece su ve yeşil çay içerim ben başka içecek tüketmek normal hayatımdada. sabah 6 da kalkarım ve 5 te yemeği bitirmeye çabalarım hep ayaktayım eve yürüyerek geliyorum genelde ona rağmen OLMUYORRR!
ne demek tatlımm.. ben geçen hafta 3 gündür bayağı bayağı salladım çöp şiş fırında kaşarlı yemekler tatlılar bilmem ne 76,300ahh canım benimmm... cok iyi geldi su an bu yazını görmek cokk:) cumartesden beri vahim durumdaym... pazara kadar sıkıcam kendmi., sonra düzenli bi programa gircem cnm.. cok sagol iyi ki varsınızzz:)
kızlar bu hafta berbat cumartesiden beri....ins verdiklerimi geri almam. bugünde kızlarn evnde toplandk pastalar börekler yemek zorundaydm bugünde yalan oldu kendmi toplamam lazm yarndan itbaren cok üzgünümm lütfen yardmmm edin...
Merhaba kızlar..Ben 1.64 boyunda ve 50.5 kiloyum.. Şimdi azmış kilon falan diceksiniz ama ben basenlerimden çok rahatsızım ve deli gibi tatlı hastasıyım .2 gün tutuyorum boğazımı 3.gün patlıyorum bi paket bitteri bitiriyorum nolur bana yardım edin 1.5 kilo versem yeter.
bana yardım etmeniz lazım kendi kendime kalırsam bu iş çok zor ve öyle şartlandı ki beynim hiç veremicekmişim gibi bu da işi daha da zorlaştırıyo
sürekli yazalım motive edelim hep beraber kararlı olalım özellikle kriz anlarında buraya yazıp oayalarsak birbirimizi süper olur.benim sıkıntım saat 4 ten sonra başlıyo
yalnız resmen kilom az diye aranıza almak istemediniz.. şaşırdım açıkçası pek beklemiyordum
verdacım, bence yarından itibaren kendini toparla canımcım...ben de yarından daha dikkatli olacağım bu adet dönemi beni mahvetti .. ve kilo alsan da biraz sıkarsan pazara kadar geri verirsin hızlı alınan kilolar hızlı verilir Moralın bozulmasın canım
ne demek tatlımm.. ben geçen hafta 3 gündür bayağı bayağı salladım çöp şiş fırında kaşarlı yemekler tatlılar bilmem ne 76,300
sıktım kendimi 2 gündür 75,400 işte
işte yarın yola devam daha dikkatli olarak.. öpüldüüünnn
sabah kahvaltımı yaptım iki kibrit kutusu peynir 4 zeytin biraz yeşillik çavdar ekmeği. aslında benim su sıkıntım var öğrenci olduğum için okulda pek içemiyorum akşam da hepsini bitiremiyorum
alyacım 10dakikada bir mesaj atılabiliyormuş yazamadım özelden buraya yazayım dedim.32 canım.
Diyet iyide yürüyüşü aksattım bende.Evde koşu bandında yürümedim bu hafta hiç.Dışarı çıktım gezdim bol bol ama dizlerim acıyor korkuyorum koşu bandından.Kilo diz ağrısı yapıyor biliyorum ama 114 iken yoktu bu hafta başladı diz ağrısı.Kilo verince olması beni şaşırttı.Koşu bandından mı kaynaklandı diye düşünmeye başladım ben.tmm cnm..bende 25 :) ee senın dıyet nasıl gidiyor bakalım
Diyet iyide yürüyüşü aksattım bende.Evde koşu bandında yürümedim bu hafta hiç.Dışarı çıktım gezdim bol bol ama dizlerim acıyor korkuyorum koşu bandından.Kilo diz ağrısı yapıyor biliyorum ama 114 iken yoktu bu hafta başladı diz ağrısı.Kilo verince olması beni şaşırttı.Koşu bandından mı kaynaklandı diye düşünmeye başladım ben.
8de kalktım sabah sporumu yaptım hava o kadar güzel ki
şimdi sirkeli suyumu içtim birazdanda kahvaltımı yapacam
kahvaltı=domates salatalık yeşil zeytin 1 dilim ekmek papatya çayı
öğle=sebzeli kepekli makarna ve yoğurt
akşam=sebze haşlaması yoğurtla birlikte
akşam karnıyarık yemedim sebze haşladım kendime irademi bozmadım