- 22 Temmuz 2011
- 799
- 94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokkk fena hırss yaptımmmm tamam artık kacamak yokkk saglıklı beslenmek var deli gibi ac kalmakta olmazzz tarzımı degişmem gerekkk:)
akşam yemeği 2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa 1 ton balık akşam az önce tadımlık fıstık çekirdek 1 bardak vişne suyu
merhaba kızlar ben de bu hafta diyete başlayanlardanım ama vakit bulup da yazamadım.
kilom 58.15 ve bunun 6 kilosunu son 1 senede aldım.. bir sene bile sayılmaz hatta. bu kadar hızlı alınca dur dedim bir kendime ne oluyor.
bu geçtiğimiz pazartesi hemen sıkı bir diyete başladım.
ekmeği şekeri pilavı ve malesef şekeri kestiğim için çayı hayatımdan çıkardım..
ara öğünlerde acıktıkca ayran içiyorum elma yiyiorum badem yiyorum idare etmeye çalışıyorum.
sabah kahvaltıda bir gun yumurtalı bir gün yumurtasız kahvaltı yapıyorum.
öğlen protein ağırlıklı tavuk balık köfte ne bulursam artık
akşam da çoğunlukla ya çorba ya da haşlanmış sebze tüketiyorum.
eve bir kaç durak önce inip yürüyüş yapıyorum, bir de parklardaki spor aletlerinde yarım saat çalışıyorum.
pazartesiden bu yana 56.20 ye düşmüşüm. asıl bundan sonrası zor gidecek ama..:44:
aramıza hoş geldin canım... senin menün gayet güzel çok dengeli :ekmek ve benzeri bir de şeker ve yağ çıkardın mı? veririsin ve zaten güzel verdin bir haftadan az bir sürede
sana güzel bir haber var: bir sene içerisinde alınan kilolar verilir sorunsuz.. sen kilonu korumaya bak nasıl yapabilirsin
sana güzel incelmeler diliyorumm
herkes bana neden bu kadar az yiyosun diyo.. ama bana artık bıkkınlık geldi hayattan zevk alamıorm kendmi böle kısıtlarken sanki bütün hayat yemekti... sürekli kendimi uyarmaktan bıktm... ama böle sıktıkla dahada ters gidiyo gercekten arkasım.. bende öle 8 kg verdm ama simidim gitmedi.. sinirlerm psikoljm bozuldu. evet gercekten haklısın arkdsm yapmamz sabırlı olmak...wallah verdacım seni çok iyi anlıyorum ve hırsını da ... ben artık iğrenmeye başladım kendimden. 8 kilo verdim ama hala göbeğim ortada... daha önce diyet yaptığımda göbeğim eridi hemen ama anlaşılan gitmeyecek 2 doğumdan sonra .. bundan moralım bozuldu ve hemen bu kilolardan kurtulmak istiyorum artık ama hırs yaparak her şey terse gidiyor... en iyisi yavaş ve sabır ve dengeyle beslenmek...
aman tatlım dur ne kesmesi akupunktur ve kavitasyonda deneyimim yok deneyimi olan arkadaşlar yardım edecektir tatlım.azimli ol pes etme doğum kiloları en kolay verilen kilolarumarım yazdığımı bir gören duyan olur.
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyor moralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek
çocuk 1 yaşına geldi ve ben sadece 6 kilo verebildim o yüzden çok moralsizim hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. süttü müttü derken önemsemedim ee 4 aydır sütte yok. ama ben hala 80 nim insan strese girince hiç veremiyor galiba. inşallah vardır biri akupunkturu deneyenaman tatlım dur ne kesmesi akupunktur ve kavitasyonda deneyimim yok deneyimi olan arkadaşlar yardım edecektir tatlım.azimli ol pes etme doğum kiloları en kolay verilen kilolar
dediğin gibi stres yaparsan hiç veremezsin rahatlat kendini vereceğine inan.sude_cisem adlı arkadaşımız akupunktur yapıyo tatlım onunla konuşabilirsinçocuk 1 yaşına geldi ve ben sadece 6 kilo verebildim o yüzden çok moralsizim hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. süttü müttü derken önemsemedim ee 4 aydır sütte yok. ama ben hala 80 nim insan strese girince hiç veremiyor galiba. inşallah vardır biri akupunkturu deneyen
yağı da çıkardım tabi canım, biraz açıkçası zor geçiyor benim içim çünkü gündelik hayatım çok hareketli, şeker düşmesini çok hissediyorum. ben kupa bardağa üç kesmeşekerle günde 3 kupa minimum çay içiyordum.
biraz yeşil çaya hatta diğer çaylara yönelmem lazım ama tadı çok kötü geliyor. bir de günde 3 litre su içemiyorum maksimum 1.5 a çıkabildim bugune kadar..
elmakrom çayı aldım etkisi var mı çok bilmiyorum.. 5i 1 yerdemi alsaydım acaba?
çocuk 1 yaşına geldi ve ben sadece 6 kilo verebildim o yüzden çok moralsizim hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. süttü müttü derken önemsemedim ee 4 aydır sütte yok. ama ben hala 80 nim insan strese girince hiç veremiyor galiba. inşallah vardır biri akupunkturu deneyen
merhaba leyya sana kolay gelsin diyorum ama sana ne oldu böyle tatlım... adetin mı yaklaştı yoksa..? pembiş hiç girmedi haber yok..endişelendim onun hakkındaselam kizlar hiç gelemiyorum buraya kusura bakmayin, i$lerim çok yogun Sabah evden 6.30 çikiyorum ve geç geliyorum, yemek yiyip hemen uzaniyirum ve i$tahim çok ama çok açik, bu yüzden kilo aldim yaa 4 günde 1 kilodan fazla aldim ye iç yat oldu sabahlari 15dk hizli yürüyü$ yapiyorum gün bozu 30 dk yürümü$ oluyorum ama sürekli açim sanki, ve hatta bu ak$am midem bulanana kadar yedim!! hiç böyle olmami$tim ne oldu bana kim bilir yarin 2 kilo almi$ olurum bir haftada
pembi$ten haber varmi kizlar?
günün özeti
1 haslanmıs yumurta
4 Yemek kasıgı yoğurtlu havuc salatası (mayonez yokkkk)
kuşbası kesilmiş 5 parca haslanmıs yagsız et
Selaaaam bende katılabilir miyim aranıza kizzlaaar?
afiyet olsun ıyı ama çekirdek falan yemeseydın ya :)
Canım kabak çekirdeği fazla değil 35 tane sayıyla yiyorum forumda duydum çuha çiçeği çayıyla yeniyor siyah noktaları temizliyormuş:))Birde bunu deneyeyim dedim minareller var çokta sorun olmaz diye düşündüm:))
merhaba kızlar ben de bu hafta diyete başlayanlardanım ama vakit bulup da yazamadım.
kilom 58.15 ve bunun 6 kilosunu son 1 senede aldım.. bir sene bile sayılmaz hatta. bu kadar hızlı alınca dur dedim bir kendime ne oluyor.
bu geçtiğimiz pazartesi hemen sıkı bir diyete başladım.
ekmeği şekeri pilavı ve malesef şekeri kestiğim için çayı hayatımdan çıkardım..
ara öğünlerde acıktıkca ayran içiyorum elma yiyiorum badem yiyorum idare etmeye çalışıyorum.
sabah kahvaltıda bir gun yumurtalı bir gün yumurtasız kahvaltı yapıyorum.
öğlen protein ağırlıklı tavuk balık köfte ne bulursam artık
akşam da çoğunlukla ya çorba ya da haşlanmış sebze tüketiyorum.
eve bir kaç durak önce inip yürüyüş yapıyorum, bir de parklardaki spor aletlerinde yarım saat çalışıyorum.
pazartesiden bu yana 56.20 ye düşmüşüm. asıl bundan sonrası zor gidecek ama..:44:
umarım yazdığımı bir gören duyan olur.
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyor moralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek
çocuk 1 yaşına geldi ve ben sadece 6 kilo verebildim o yüzden çok moralsizim hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. süttü müttü derken önemsemedim ee 4 aydır sütte yok. ama ben hala 80 nim insan strese girince hiç veremiyor galiba. inşallah vardır biri akupunkturu deneyen
selam kizlar hiç gelemiyorum buraya kusura bakmayin, i$lerim çok yogun Sabah evden 6.30 çikiyorum ve geç geliyorum, yemek yiyip hemen uzaniyirum ve i$tahim çok ama çok açik, bu yüzden kilo aldim yaa 4 günde 1 kilodan fazla aldim ye iç yat oldu sabahlari 15dk hizli yürüyü$ yapiyorum gün bozu 30 dk yürümü$ oluyorum ama sürekli açim sanki, ve hatta bu ak$am midem bulanana kadar yedim!! hiç böyle olmami$tim ne oldu bana kim bilir yarin 2 kilo almi$ olurum bir haftada
pembi$ten haber varmi kizlar?
günaydın kızlarr
bu sabah
30gr ekmek
20g light peynir
1 domates+1 salatalık+ 4siyah zeytin
1 kupa şekersiz naneli yeşil çay
sigarayla vazgeçilmez şekersiz sütlü kahve