Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

desteğin için teşekkür edemedim kendimi anlatmaya çalışmaktan:) teşekkür ederim kozalak ilgilenddiğin için

bence simit yememeliydin o kadar uğraşıp aç kalıyorsun birkaç günlük çaban bir anda gidiyor ayrıca elma yemenin de hiç bir sakıncası yok vücudun şekere de ihtiyacı var. yemek saatini bitirmek için beş çok erken değil mi bu gecenin ilerleyen saatlerinde senin için sıkıntı olabilir dondurmaları da biraz azaltmalısın bence ve bu işi son yemek saatinden önce yapmalısın. son yemek saatinden sonra ara öğün hariç özellikle fazla kalorili yiyecekler tüketmemelisin. çok karışmış oldum sanırım...

desteğin için teşekkür edemedim kendimi anlatmaya çalışmaktan:) teşekkür ederim kozalak ilgilenddiğin için

rica ederim faydası olursa ne mutlu :)

verdacım, bence yarından itibaren kendini toparla canımcım...ben de yarından daha dikkatli olacağım bu adet dönemi beni mahvetti .. ve kilo alsan da biraz sıkarsan pazara kadar geri verirsin hızlı alınan kilolar hızlı verilir Moralın bozulmasın canım

diyet yaparsam gidecek daha öncede stres gibi sebeplerden farkında olmadan yemeden içmeden kesilmiştim ve 47 ye düşmüştüm çok harikaydı her şey
canım sen inceciksin aslında boyuna göre 50 çok iyi. 47 ye düşüp yine kilo almadın işte direk basenlerde depoluyor o kiloları...
bak internette bir bölgesel zayıflama diyet listesi... tatlıyı seviyorsan diyet tatlılar dene çok siteler var tabi çikolatalı hep olmayacak.. ama o diyet tatlılarla yetinmeye çalış yavaş yavaş vazgeçersin .. ve haftada bir kere sorun olmaz..
ben 59 kilo olsam yeter bana

yalnız resmen kilom az diye aranıza almak istemediniz.. şaşırdım açıkçası pek beklemiyordum

canım sen aramıza hoş geldin... girdiğin gün pek çok kişi girmedi ben dahil... 2 defa sadece baktım.. sadece şimdi vaktim var (2 canavarla ıuğraşmak ömrü tüketir)
bu forum amacı birbirimize sahip çıkmak... çıkmaza gelince ve bunun için buradayız...

genelde menüleri paylaşıp birbirimizi teşvik ederiz yada dizginleriz kilo bildirimi da yaparız 2 haftada bir( belki bakarız 1 haftada bir yapalım çünkü çoğunluğumuz saldı kendini)
tatlı krizleri.. adem döneminde yaşanan isteksizlikleri paylaşalım ki en asgari hasarla atlatırız..

san gelince tatlım 4 ten sonra sana ne oluyor ..canın tatlı mı istiyor yoksa sadece acıkıyorsun? acıkırsın ara öğünleri al .... bol çay iç ve kesinlikle kendini meşgul tut.

ben adet dönemindeyim tatlı krizleri hala geçmedi..bir de senin gibi 4'ten sonra gözlerim arar oluyor çerezi çikolatayı aburu cuburu.. işte bugün bir çözümü buldum ve hiç bir ara öğün almadan geçti.. spor yaptım temizlik yaptım ...

inşallah dilediğin kilolara kavuşursun

hımmmm birde 1 avuç çekirdek tabiki akşam yemediğin baya bi önce 1 avuç çekirdek 1 litre suyum bitti fakat 2 litre kaldı inş oda yatana kadar biter

canım sen kaç litre su içiyorsun günde?? senin diyetini anlamadım prinsibi nedir acaba? akupunktur nasıl gidiyor ??

cnm yanlıs anladın. benm hedefim 14 kg vermekti bi de bunun psikolojsni düşün? 8 kg verdim 1 ayda... kaldı 5,6 kg ve kitlndm veremiyorum aksine bozdum bu hafta iştahm acıldı geri almaktan korkuyorum. 1 bucuk kg vermen gerktgni görünce sokk sokk oldum... komik geldi 1 bucuk kg yani:) kilon az diye aramıza almamk gibi bsy zatn söz konusu olamaz öle olsa zaten belli bi kg sınırı konurdu bu baslk altında:) saskınlıgımı yanls anldn:)

ahh canım benimmm... cok iyi geldi su an bu yazını görmek cokk:) cumartesden beri vahim durumdaym... pazara kadar sıkıcam kendmi., sonra düzenli bi programa gircem cnm.. cok sagol iyi ki varsınızzz:)

canım bu örnek menün bakınca .bir sebze eseri bile yokk ( patates sebze olarak görmüyorum, daha çok bir ekmek çeşidi )ne salata ne sebzeli yemeği zaten dedin hepsi früktozmuş yani dengesiz.. ve ne kadar az yesen,vermezsin belki verirsin ama çok yavaş verirsin
birde bil canım ne kadar tatlı yersen o kadar da tatlı canın çeker.. yani çıkılmayacak bir döngü.. benim prensibim ve buna artık inanıyorum az yemek zayıflatmıyor ..

kahvaltın güzel bir yeşillik eklesen mesela..
öğlende yağsız yada çok az yağlı çorba yoğurt bir salata.. yanında bir et türü
ikindi çok iyi :bir kuru meyve yoğurtla yada elma yoğurtla yersen tok tutar
akşam: yoğurt bir sebze yemeği ekle yağsız olsun ..patates ve benzeri kaldır akşamları
gece canım bir şey çekerse meyve salatası yap
bir de bol bol su iç bir program izledim ve diyetisyen diyor ki o tatlıya eğilimi çoğunluğu vücudumuzun suya ihtiyacını yanlış algılaması.. canın tatlı isterse bol su iç.

uzun yazdım ama benim Kanaat'ıma göre naçizane tavsiyem ve önerilerim..ve bu kalıcı bir zayıflama yöntemi( sabır gerekir )..jet zayıflama istersen belki arkadaşlar yardım eder

ahh canım benimmm... cok iyi geldi su an bu yazını görmek cokk:) cumartesden beri vahim durumdaym... pazara kadar sıkıcam kendmi., sonra düzenli bi programa gircem cnm.. cok sagol iyi ki varsınızzz:)
ne demek tatlımm.. ben geçen hafta 3 gündür bayağı bayağı salladım çöp şiş fırında kaşarlı yemekler tatlılar bilmem ne 76,300
sıktım kendimi 2 gündür 75,400 işte

işte yarın yola devam daha dikkatli olarak.. öpüldüüünnn

sabah kahvaltımı yaptım iki kibrit kutusu peynir 4 zeytin biraz yeşillik çavdar ekmeği. aslında benim su sıkıntım var öğrenci olduğum için okulda pek içemiyorum akşam da hepsini bitiremiyorum

canım nereye gidersek gidelim yada önümüze ne gelirse gelsin yiyip yememek bizim elimizde bunu anladım..eğer ben yemicem yada sadece tatlarına bakıcam dersek yapabilirz..
ama biz ne yapıyoruz yok mısafır geldı yedim yok eşim getirdi yedim yok arkadaşlara gittim yedim.....BİZ kendimiz dayanamıyoruzzz

merhaba canımcım vermen gerekn ne kadar az kılon var ya :) 15 gun sıksan azcık rahat rahat verırsınn bize takıl

bana yardım etmeniz lazım kendi kendime kalırsam bu iş çok zor ve öyle şartlandı ki beynim hiç veremicekmişim gibi bu da işi daha da zorlaştırıyo

canım burda menülerini paylaşırsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz...

sürekli yazalım motive edelim hep beraber kararlı olalım özellikle kriz anlarında buraya yazıp oayalarsak birbirimizi süper olur.benim sıkıntım saat 4 ten sonra başlıyo

ah cnm sorma zaten aksam ne oluyorsa oluyor evde yanı.ben işteyken daha dikkatliyim ama evime gidince yaptığım güzel yemeklerden taTlılardan yiyorum
ama dıkkat edicezz başka yolu yok..

yalnız resmen kilom az diye aranıza almak istemediniz.. şaşırdım açıkçası pek beklemiyordum

canımcım burda kımse bunu sana yapmaz merak etmee aranıza almadınız yemışşin ya yanlış anladın demek ki..neden almayalım kı..hem burda baybcan diye bir arkadaşımız var kılo verdı isteği kiloya ulaştı ama yine bizimle yanı ılla kılo vermek isteyen yok burda

canım bence menün gayetttt iyi..simit hariç..ama demem o ki tek yememekle olmaz bence spor yapman şarttttttttt

kendını toparla dıyene bak heleeee sen ne yaptın bakalım soyle dun kı menulerını paylaşmadın bizimleeee kendını toparladın mı yoksa hala salık mısın
bak pazartesıye az kaldı bakalım 2 hafta sonunda ne kadar kilo verildi görcez...

ooo aferin aylin ye canım yee..sen beni geçicektin he haha çok komiksin..boyle gidersen gecemzsın haberın olsun

sabah kahvaltımı yaptım iki kibrit kutusu peynir 4 zeytin biraz yeşillik çavdar ekmeği. aslında benim su sıkıntım var öğrenci olduğum için okulda pek içemiyorum akşam da hepsini bitiremiyorum

afiyet olsun canımmm benım kahvaltın guzelmıs..valla canım akşam içmeye çalışcan madem en azında 2 litre iç..
bende 2 l,tre içiyorum hala

alyacım 10dakikada bir mesaj atılabiliyormuş yazamadım özelden buraya yazayım dedim.32 canım.
Sabah menüm 1portakal +şekersiz kahve
öğlen brokoli salatası
akşam tavuk salatası

Son düzenleme:
akşam menüm:
karışık ızgara
azcık patates kızartması :18:
ayran

sabah kahvaltım:

2 dılım kızarmıs tam buğday ekmeği
3 yeşil zeytin
şekersiz çay
yumurta azcık
peynir azcık

tmm cnm..bende 25 :) ee senın dıyet nasıl gidiyor bakalım
Diyet iyide yürüyüşü aksattım bende.Evde koşu bandında yürümedim bu hafta hiç.Dışarı çıktım gezdim bol bol ama dizlerim acıyor korkuyorum koşu bandından.Kilo diz ağrısı yapıyor biliyorum ama 114 iken yoktu bu hafta başladı diz ağrısı.Kilo verince olması beni şaşırttı.Koşu bandından mı kaynaklandı diye düşünmeye başladım ben.

8de kalktım sabah sporumu yaptım hava o kadar güzel ki
şimdi sirkeli suyumu içtim birazdanda kahvaltımı yapacam

kahvaltı=domates salatalık yeşil zeytin 1 dilim ekmek papatya çayı
öğle=sebzeli kepekli makarna ve yoğurt
akşam=sebze haşlaması yoğurtla birlikte

akşam karnıyarık yemedim sebze haşladım kendime irademi bozmadım

ben senın yerınde olsam koşu bandı yerıne cıkar dısarı gezerdım tam gezmelık yerdesın :) hem hava alırsın canımcım..vala ne bıleyım kı koşu bandında dolayı mı?
bence kılonunda etkısı vardır cnm 90 falan olsan belkı ağrı yapmazzz..

ooo tebrıkler valla ıste azımlı olmak budur karnıyarık varken sebze haşlama yemektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…