- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
afiyet olsun bende saat 16 tıda 1 armutum olacak
saol cnm sana da afiyet olsun mademm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun bende saat 16 tıda 1 armutum olacak
boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)[/Q
canım 1.70 dede görünüyo inanki 1.50 top oluyo ama 1.70 yani ben buzdolabı gibiyim tatlım öyle resimdeki yüzümün bi rkaresi yani
o da doğru her boyun kendisine göre fazla kilosu var
dün akşam 2 dilim börek kaçırdım tutamadım kendimi
sabah
1 poğaça
papatya çayı
öğle
mısır gevreği süt
akşam
eşim karnıyarık istedi bittim ben
ohh afiyet olsun cnm..ne guzel 3-4 kilon kalmış
Teşekkür ederim canım:))çok mutluyum oda zamanla sonrasında sıkılaşma poroğramı olacak tamamdır:)
Merhaba kızlar..Ben 1.64 boyunda ve 50.5 kiloyum.. Şimdi azmış kilon falan diceksiniz ama ben basenlerimden çok rahatsızım ve deli gibi tatlı hastasıyım .2 gün tutuyorum boğazımı 3.gün patlıyorum bi paket bitteri bitiriyorum nolur bana yardım edin 1.5 kilo versem yeter.
Merhaba kızlar..Ben 1.64 boyunda ve 50.5 kiloyum.. Şimdi azmış kilon falan diceksiniz ama ben basenlerimden çok rahatsızım ve deli gibi tatlı hastasıyım .2 gün tutuyorum boğazımı 3.gün patlıyorum bi paket bitteri bitiriyorum nolur bana yardım edin 1.5 kilo versem yeter.
diyet yaparsam gidecek daha öncede stres gibi sebeplerden farkında olmadan yemeden içmeden kesilmiştim ve 47 ye düşmüştüm çok harikaydı her şey
bana yardım etmeniz lazım kendi kendime kalırsam bu iş çok zor ve öyle şartlandı ki beynim hiç veremicekmişim gibi bu da işi daha da zorlaştırıyo
sürekli yazalım motive edelim hep beraber kararlı olalım özellikle kriz anlarında buraya yazıp oayalarsak birbirimizi süper olur.benim sıkıntım saat 4 ten sonra başlıyo
yalnız resmen kilom az diye aranıza almak istemediniz.. şaşırdım açıkçası pek beklemiyordum