Vallahi süper azmine bayıldım8de kalktım sabah sporumu yaptım hava o kadar güzel ki
şimdi sirkeli suyumu içtim birazdanda kahvaltımı yapacam
kahvaltı=domates salatalık yeşil zeytin 1 dilim ekmek papatya çayı
öğle=sebzeli kepekli makarna ve yoğurt
akşam=sebze haşlaması yoğurtla birlikte
akşam karnıyarık yemedim sebze haşladım kendime irademi bozmadım
Bende öyle yaptım işte bu hafta sürekli gezdim.Ama pahalıya maloldu sürekli alış veriş yaptımben senın yerınde olsam koşu bandı yerıne cıkar dısarı gezerdım tam gezmelık yerdesın :) hem hava alırsın canımcım..vala ne bıleyım kı koşu bandında dolayı mı?
bence kılonunda etkısı vardır cnm 90 falan olsan belkı ağrı yapmazzz..
sağol tatlımooo tebrıkler valla ıste azımlı olmak budurkarnıyarık varken sebze haşlama yemektir
Vallahi süper azmine bayıldım
Bende öyle yaptım işte bu hafta sürekli gezdim.Ama pahalıya maloldu sürekli alış veriş yaptım
Haklısın bencede kilodan.Dyetisyenler aşırı kilolularda koşu bandını kullandırmıyorlar ilk etapta, dizlerini korumak için.Bende o yüzden hata mı yaptım acaba diye düşünmeye başladım.Belim için ağrıdan endişelenirken şimdi birde bu çıktı başıma.Bakalım yeniden başlayacağım yürümeye.Ağrılar dayanılmaz olursa gideceğim doktora.:44::44::44:
İnşallah görürüm 90ları
sağol tatlımeşim yalvardı ye diye yemem dedim inat ettim şu bebişim bi gelsinde yemek önemli değil
azimli olduğundan seni ebrik ederim .. inşallah kilolarını korursun canım..sağol tatlımeşim yalvardı ye diye yemem dedim inat ettim şu bebişim bi gelsinde yemek önemli değil
inş alırız bebişlerimizi kucağımızavalaa ıyı dayanmıssın..
aynen bende bebiş istiyorum artık
sağol canım inş korurum nisanda o mutlu haberi almak istiyorum alır almaz diyetisyene başvuracam zatenazimli olduğundan seni ebrik ederim .. inşallah kilolarını korursun canım..
günaydın kızlar
bu sabah geç kalktım işte (9h20) kahvaltım da bir dilim ekmek+6 gr peynir + şekersiz sütlü kahve
Alyacığım.. kilo bildirime katılmayı düşünmüyorum.. fena şiştim karnım patlayacak tuvalete çıkamıyorum salı günü olabilir adet geçene kadar
Verda ya anlattığım kaçamaklar onlar son bildirimi yapmadan önce.
dün öğle yemeğimi yazdım (7 kaşık tavuklu mantar sote+yoğurt + 2 diyet kurabiye + şekersiz sulandırmış kahve)
ara öğün almadım ve 20 dk bisiklet yaptım (300 Kal) yaktım
akşam 2 kaşık tavuk sote+ 1 ufak tabak yağsız salata+ 1 ufak tabak yağsız sebze haşlama +2 kaşık yoğurt
gece sulandırılmış sütlü kahve ( hep vardı diyetimde yazmıyorum )
bana yardım etmeniz lazımkendi kendime kalırsam bu iş çok zor ve öyle şartlandı ki beynim hiç veremicekmişim gibi bu da işi daha da zorlaştırıyo
cnmcım sen bılırsın katılma madem..zaten topu topu kaç kısı kaldık kılisteye kımı yazayım
canım sıkıldı vallahi.neyse..
ayrıca bıtkı cayı fln ıc yada kayısı ye barsaklarını calıştırsın cnm ya cıkmamak zor vallahi...lütfen salma kendını ama ne olur
günaydın kızlar
bu sabah geç kalktım işte (9h20) kahvaltım da bir dilim ekmek+6 gr peynir + şekersiz sütlü kahve
Alyacığım.. kilo bildirime katılmayı düşünmüyorum.. fena şiştim karnım patlayacak tuvalete çıkamıyorum salı günü olabilir adet geçene kadar
Verda ya anlattığım kaçamaklar onlar son bildirimi yapmadan önce.
dün öğle yemeğimi yazdım (7 kaşık tavuklu mantar sote+yoğurt + 2 diyet kurabiye + şekersiz sulandırmış kahve)
ara öğün almadım ve 20 dk bisiklet yaptım (300 Kal) yaktım
akşam 2 kaşık tavuk sote+ 1 ufak tabak yağsız salata+ 1 ufak tabak yağsız sebze haşlama +2 kaşık yoğurt
gece sulandırılmış sütlü kahve ( hep vardı diyetimde yazmıyorum )
bağırsak tembelliği için yani rahatlamak için ben yapıyorum ne güzel oluyoo 2 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı yaban mersini 2 tatlı kaşığı keten tohumu çekilmişi üzerine 2 -3 bardak su ve kayısı ılıksu yada incir ılık su süper oluyo tabi hepsi bir yapılırsa cırcır olunuyoofazla değil arada yapılmalı
bu tarif için çok teşekkür ederim tatlım.keten tohumu nereden alıyorsun cnm. yaban mersini tazesini mi kullanıyorsun??
öğle yemeği
1 portakal + 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşı yoğurt+ çay kaşığı ucu kadar tarçın
70gr kadar tavuk göğsü haşlama
sanki bisikletten sonra şekerim düştü bir elma yedim ama geçmiyor başım dönüyor ve çok ağrıyor çok halsiz oldum..
tavsiyeniz arkadaşlar.. bebişlerime bakmakta zorlanıyorum şu an
mate çayı biberiye yeşil çay karışımı yaptım şimdi içiyorum... inş geçer ..20 dk bisiklet yaptım şimdi de akşam da yaparım inş o da bağırsaklarımı belki çalıştırır. salmayacağım kendimi
bildirim için katılmamın sebebi doğru kilo olmayacağından eminim ama yazarım..
canın sağ olsun sıkılma... ben zaten canım fena sıkkın 2-3 gündür bir türlü geçmiyor
bağırsak tembelliği için yani rahatlamak için ben yapıyorum ne güzel oluyoo 2 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı yaban mersini 2 tatlı kaşığı keten tohumu çekilmişi üzerine 2 -3 bardak su ve kayısı ılıksu yada incir ılık su süper oluyo tabi hepsi bir yapılırsa cırcır olunuyoofazla değil arada yapılmalı
saat 12 gibi yarım yağlı süt içine bi cimcik nescafe şekersiz sütün şekeri yeter diye diye düşünüyorum 1 litre suyum bitti 2. litredeyim
öğle yemeği
1 portakal + 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşı yoğurt+ çay kaşığı ucu kadar tarçın
70gr kadar tavuk göğsü haşlama
sanki bisikletten sonra şekerim düştü bir elma yedim ama geçmiyor başım dönüyor ve çok ağrıyor çok halsiz oldum..
tavsiyeniz arkadaşlar.. bebişlerime bakmakta zorlanıyorum şu an
sağol tatlım. denerim halsizliğim geçmedi 4 tane badem aattım ağzımacanım geçmiş olsun. kesme çeker atabilirsin ağzına dil altına koyarsın çabuk eridiği için hemen etkisini gösterir. tansiyonunda düşmüş olabilir. tuzlu ayran içebilirsin. canıım kendine dikkat et
galiba tansyonum düşmüş canım.. yatmaya çalıştım oğlum da maşallah ı var durmuyor şimdi uyuttum biraz dinleneceğim inş düzeliranladım canım olsun ya gercekten bıldırım yapmak zorunda deılsın daha sonrakı haftaya kalabılır yanı :)
bısıklet yada yuruyuste barsakları hareketlendırır yap canım..
hmm denemek lazım saol cnm :)
ohh ne guzell afiyet olsun bende 1 litreyi bitirdim
ay canım ya neden oyle oldu kı acaba tansıyonun falan mı dustu ala ala..şimdi nasılsın?
galiba tansyonum düşmüş canım.. yatmaya çalıştım oğlum da maşallah ı var durmuyor şimdi uyuttum biraz dinleneceğim inş düzelir