Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Vallahi süper azmine bayıldım

Bende öyle yaptım işte bu hafta sürekli gezdim.Ama pahalıya maloldu sürekli alış veriş yaptım
Haklısın bencede kilodan.Dyetisyenler aşırı kilolularda koşu bandını kullandırmıyorlar ilk etapta, dizlerini korumak için.Bende o yüzden hata mı yaptım acaba diye düşünmeye başladım.Belim için ağrıdan endişelenirken şimdi birde bu çıktı başıma.Bakalım yeniden başlayacağım yürümeye.Ağrılar dayanılmaz olursa gideceğim doktora.:44::44::44:
İnşallah görürüm 90ları

evet cnm olabılır yabı kosu bandı yapmış olabilir..sen ıyı hıssetmezsen kendını doktora gitt bebeim ya..

sağol tatlım eşim yalvardı ye diye yemem dedim inat ettim şu bebişim bi gelsinde yemek önemli değil

valaa ıyı dayanmıssın..
aynen bende bebiş istiyorum artık

günaydın kızlar

bu sabah geç kalktım işte (9h20) kahvaltım da bir dilim ekmek+6 gr peynir + şekersiz sütlü kahve

Alyacığım.. kilo bildirime katılmayı düşünmüyorum.. fena şiştim karnım patlayacak tuvalete çıkamıyorum salı günü olabilir adet geçene kadar

Verda ya anlattığım kaçamaklar onlar son bildirimi yapmadan önce.
dün öğle yemeğimi yazdım (7 kaşık tavuklu mantar sote+yoğurt + 2 diyet kurabiye + şekersiz sulandırmış kahve)
ara öğün almadım ve 20 dk bisiklet yaptım (300 Kal) yaktım
akşam 2 kaşık tavuk sote+ 1 ufak tabak yağsız salata+ 1 ufak tabak yağsız sebze haşlama +2 kaşık yoğurt
gece sulandırılmış sütlü kahve ( hep vardı diyetimde yazmıyorum )

cnmcım sen bılırsın katılma madem..zaten topu topu kaç kısı kaldık kı listeye kımı yazayım
canım sıkıldı vallahi.neyse..
ayrıca bıtkı cayı fln ıc yada kayısı ye barsaklarını calıştırsın cnm ya cıkmamak zor vallahi...lütfen salma kendını ama ne olur

bana yardım etmeniz lazım kendi kendime kalırsam bu iş çok zor ve öyle şartlandı ki beynim hiç veremicekmişim gibi bu da işi daha da zorlaştırıyo

çok takılınca öyle oluyoo sıkınca bende kendimi şartladım mesala dün akşamdan kahvaltıyı hazırlarım hiç yapmadığım şeyi yaptım mesela peynir ekmek 2 tane koko kurabiye yedim :26: oha bana dedim

bu sabah kalktım yarım saatliik yürüyüş yaptım kahvaltımı yaptım kahvaltıda peynir ekmek saat 10 gibiydi

mate çayı biberiye yeşil çay karışımı yaptım şimdi içiyorum... inş geçer ..20 dk bisiklet yaptım şimdi de akşam da yaparım inş o da bağırsaklarımı belki çalıştırır. salmayacağım kendimi
bildirim için katılmamın sebebi doğru kilo olmayacağından eminim ama yazarım..
canın sağ olsun sıkılma... ben zaten canım fena sıkkın 2-3 gündür bir türlü geçmiyor

bağırsak tembelliği için yani rahatlamak için ben yapıyorum ne güzel oluyoo 2 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı yaban mersini 2 tatlı kaşığı keten tohumu çekilmişi üzerine 2 -3 bardak su ve kayısı ılıksu yada incir ılık su süper oluyo tabi hepsi bir yapılırsa cırcır olunuyoo fazla değil arada yapılmalı

bu tarif için çok teşekkür ederim tatlım.keten tohumu nereden alıyorsun cnm. yaban mersini tazesini mi kullanıyorsun??

saat 12 gibi yarım yağlı süt içine bi cimcik nescafe şekersiz sütün şekeri yeter diye diye düşünüyorum 1 litre suyum bitti 2. litredeyim

öğle yemeği

1 portakal + 2 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşı yoğurt+ çay kaşığı ucu kadar tarçın
70gr kadar tavuk göğsü haşlama

sanki bisikletten sonra şekerim düştü bir elma yedim ama geçmiyor başım dönüyor ve çok ağrıyor çok halsiz oldum..
tavsiyeniz arkadaşlar.. bebişlerime bakmakta zorlanıyorum şu an

canım geçmiş olsun. kesme çeker atabilirsin ağzına dil altına koyarsın çabuk eridiği için hemen etkisini gösterir. tansiyonunda düşmüş olabilir. tuzlu ayran içebilirsin. canıım kendine dikkat et

anladım canım olsun ya gercekten bıldırım yapmak zorunda deılsın daha sonrakı haftaya kalabılır yanı :)
bısıklet yada yuruyuste barsakları hareketlendırır yap canım..

hmm denemek lazım saol cnm :)

saat 12 gibi yarım yağlı süt içine bi cimcik nescafe şekersiz sütün şekeri yeter diye diye düşünüyorum 1 litre suyum bitti 2. litredeyim

ohh ne guzell afiyet olsun bende 1 litreyi bitirdim

ay canım ya neden oyle oldu kı acaba tansıyonun falan mı dustu ala ala..şimdi nasılsın?

sağol tatlım. denerim halsizliğim geçmedi 4 tane badem aattım ağzıma

galiba tansyonum düşmüş canım.. yatmaya çalıştım oğlum da maşallah ı var durmuyor şimdi uyuttum biraz dinleneceğim inş düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…