he yiorum valla ama inş geri almam yaaaa :26: spora devamooo şekerım tabı verdın kıloları boreklerı poğçaları yersin demii
he yiorum valla ama inş geri almam yaaaa :26: spora devam
tamam şekerimcanım dıkkat edersen bısey olmaz ama hemen salma kendını tamam mı :)
afiyet olsun :80:öğlen yemeğine gidicem az sonra..ah neler var neler...
ama ben sadece çorba ve yoğurt yicem
gelince görürüşürzz
ac geziyorum desem in yeridir abartmıorm ama acımmmmm .....
canım ayda 4 kılo normal yanı..ayrıca kilonda çok yokki bırden vermeye çalışma bnce...sağlıklı bi şekilde ver ki kalıcı olsun
boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)
sabah
bir br ılık su ve yeşil çayım kalmadığı için açık siyah çay
iki kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir domates
bir tatlı kaşığı bal ve pekmez yedim
iki dilim kepek eğmeği
öğlen
iki kepçe çorba
4 kaşık haşlanmış karnabahar
salata
iki dilim ekmek
afiyet olsun.. sana güzel zayıflamalar diliyorum
boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)[/Q
canım 1.70 dede görünüyo inanki 1.50 top oluyo ama 1.70 yani ben buzdolabıgibiyim tatlım öyle resimdeki yüzümün bi rkaresi yani
selam kızlarr
herkes kaçırmış ben de herhalde adet olduğumdan bir de canım çok sıkkın evde kalmaktan boğuldum harbiden 3 aydır tek gittiğim yer o da hastaneydi.
dün akşam üstü
1 portakal +2 kurabiye+ 1 baklava
akşam yemeği
beyaz lahana haşlama+ 1 ufak kase yoğurt + ıspanaklı yumurta
gece : 1 tutam kuru üzüm+4 badem+2 kurabiye+ 2 kupa sütlü kahve + 1 türk kahvesi+1 fındık aromalı 3 u 1 arada+ rezene çayı
bu sabah ise
1 dilim ekmek + 2 çatal peynir
1 şekersiz sütlü kahve+1 yağsız omlet + yeşillik
ara : 2 kupa sulandırmış sütlü lahve şekersiz
öğlen : 2 diyet kurabiye + sütlü kahve
1 ufak kase yoğurt + 7 kaşık tavuklu mantar sote + 2 kaşık meyhane pilav
ne oluyor bana bilmiyorum .. öğleden sonra bisiklet yapacağım dizime ne olurssa olsun artık..
bana kendıne gel dıyene bakkk kızım sen kacırmamıssın resmen salmışsın kendını aaaaaaaa
bende adet olcam ama senın kadar kaçırmıyorum naber kendıne gel
ara:
1 elma