Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

öğlen yemeğine gidicem az sonra..ah neler var neler...

ama ben sadece çorba ve yoğurt yicem :KK56:

gelince görürüşürzz :KK34:

canım ayda 4 kılo normal yanı..ayrıca kilonda çok yokki bırden vermeye çalışma bnce...sağlıklı bi şekilde ver ki kalıcı olsun[/QUOTE]

boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)

canım ayda 4 kılo normal yanı..ayrıca kilonda çok yokki bırden vermeye çalışma bnce...sağlıklı bi şekilde ver ki kalıcı olsun

boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)[/QUOTE]

canım haklı olabilirsin ama birden kilo vermek gerçekten sağlıklı değil..sen doktorunu dinlee :KK34:

sabah
bir br ılık su ve yeşil çayım kalmadığı için açık siyah çay
iki kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir domates
bir tatlı kaşığı bal ve pekmez yedim
iki dilim kepek eğmeği

öğlen
iki kepçe çorba
4 kaşık haşlanmış karnabahar
salata
iki dilim ekmek

selam kızlarr

herkes kaçırmış ben de herhalde adet olduğumdan bir de canım çok sıkkın evde kalmaktan boğuldum harbiden 3 aydır tek gittiğim yer o da hastaneydi.

dün akşam üstü
1 portakal +2 kurabiye+ 1 baklava

akşam yemeği
beyaz lahana haşlama+ 1 ufak kase yoğurt + ıspanaklı yumurta

gece : 1 tutam kuru üzüm+4 badem+2 kurabiye+ 2 kupa sütlü kahve + 1 türk kahvesi+1 fındık aromalı 3 u 1 arada+ rezene çayı

bu sabah ise
1 dilim ekmek + 2 çatal peynir
1 şekersiz sütlü kahve+1 yağsız omlet + yeşillik

ara : 2 kupa sulandırmış sütlü lahve şekersiz

öğlen : 2 diyet kurabiye + sütlü kahve
1 ufak kase yoğurt + 7 kaşık tavuklu mantar sote + 2 kaşık meyhane pilav

ne oluyor bana bilmiyorum .. öğleden sonra bisiklet yapacağım dizime ne olurssa olsun artık..

boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)

canım haklı olabilirsin ama birden kilo vermek gerçekten sağlıklı değil..sen doktorunu dinlee :KK34:[/QUOTE]

evet bunu dikkate alacağım teşekkürler :)

sabah
bir br ılık su ve yeşil çayım kalmadığı için açık siyah çay
iki kibrit kutusu peynir
4 zeytin
bir domates
bir tatlı kaşığı bal ve pekmez yedim
iki dilim kepek eğmeği

öğlen
iki kepçe çorba
4 kaşık haşlanmış karnabahar
salata
iki dilim ekmek

afiyet olsun.. sana güzel zayıflamalar diliyorum

boy 1.50 olunca kilo da çok görünüyo :) inşallah kalıcı olur çektiğim sıkıntılara değer :)[/Q

canım 1.70 dede görünüyo inanki 1.50 top oluyo ama 1.70 yani ben buzdolabı:nazar: gibiyim tatlım öyle resimdeki yüzümün bi rkaresi yani :KK1:

Son düzenleme:
selam kızlarr

herkes kaçırmış ben de herhalde adet olduğumdan bir de canım çok sıkkın evde kalmaktan boğuldum harbiden 3 aydır tek gittiğim yer o da hastaneydi.

dün akşam üstü
1 portakal +2 kurabiye+ 1 baklava

akşam yemeği
beyaz lahana haşlama+ 1 ufak kase yoğurt + ıspanaklı yumurta

gece : 1 tutam kuru üzüm+4 badem+2 kurabiye+ 2 kupa sütlü kahve + 1 türk kahvesi+1 fındık aromalı 3 u 1 arada+ rezene çayı

bu sabah ise
1 dilim ekmek + 2 çatal peynir
1 şekersiz sütlü kahve+1 yağsız omlet + yeşillik

ara : 2 kupa sulandırmış sütlü lahve şekersiz

öğlen : 2 diyet kurabiye + sütlü kahve
1 ufak kase yoğurt + 7 kaşık tavuklu mantar sote + 2 kaşık meyhane pilav

ne oluyor bana bilmiyorum .. öğleden sonra bisiklet yapacağım dizime ne olurssa olsun artık..

bana kendıne gel dıyene bakkk kızım sen kacırmamıssın resmen salmışsın kendını aaaaaaaa :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
bende adet olcam ama senın kadar kaçırmıyorum naber kendıne gel :KK47:

facenbooktan oğuzhan ceylanı takip ediyorum sormadan bi göz atın derim arkadaşlar dedikleri çıkıyoo video paylaşmış birde vaktinizde varsa dinleyin derim

bana kendıne gel dıyene bakkk kızım sen kacırmamıssın resmen salmışsın kendını aaaaaaaa :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
bende adet olcam ama senın kadar kaçırmıyorum naber kendıne gel :KK47:

ne bileyim canımm çok sıkıldım bazen tek yemekle geçiyor sıkıntılarım... eşimle sıkıntılarımdan söz edemem şimdilik hemen da sıkılıyor eski olaya dönmek istemiyorum.. napayım sence ... kendime salmamak için fena tuttum kendimi olmuyor ama bu sabah : 74,600 kg

kendimi toparlayayım akşama sadece sebze haşlama yoğurt ve meyve.

şimdi bisiklet yapayım 20 dk..

X