Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

günün özeti

sabah kahvaltı yapamadım

20 dk kosu bandı
20 dk 20 bisiklet
10 dk vucut calıstım

saat 17.30 da

1 kepçe süt corbası

akşam yemeği

1 kepçe sür çorbası
1 lokma dizme yicem

canım afiyet olsun ama inan çok az yediğin için( yada hiç yemediğin için ) vücuduna kıtlık yaşattın o da savunuyor 1 kaşık yesen onu da yağa dönüştürür biraz gevşet canım

canım afiyet olsun ama inan çok az yediğin için( yada hiç yemediğin için ) vücuduna kıtlık yaşattın o da savunuyor 1 kaşık yesen onu da yağa dönüştürür biraz gevşet canım

ayyy cok mırelmmmm bozukkk kızlarrr aglamak üzereymmm
aksam yemegnde kendime hakim olamadım resmen gözüm döndüüü 1 tabak dizme yediimmmmm halbuki 1 lokma yicektmmmmm :'(
napcam yaaa üstünede 5 tane lokum yedimmm :S:S

bende diyet yapıyorum ama doktorun söylediklerine çok uyamıyorum sürekli bi aksilik çıkıyo öğünlerimi kaçırıyorum bir ay oldu başlayalı daha 4 kilo verdim :/ şu anki kilom 59 ama boyuma göre fazla görünüyor ya da ben çok rahatsız olduğum için öyle zannediyorum. bide bu diyeti yapmamın sebebi inşallah yaza düğünüm var ona hazırlık

1 aydır harika gidiyodum 8 kg verdim. son 5 kg kaldı ama 1 haftadr felaket saldımmmmmmm. cok pişmanımmm cokkk

nohutta o kadar kalorimi varmış

evet cnm varmısş valla...kalori sepeti öyle diyor

hadi bakalım 2 gün boz ama bu bozmanın devamı gelmesin sakın :)

ohh ne guzel kılo almamıssın ya verırsın ınsallah..afiyet olsun ayrıca cnm

akşamları ben olmuyorumm yınede topiki boş bırakmadığınız için tesekkürler yaz yanı sıkılma
afiyet olsun..

cnm kitlendim sanki 100 gr oynamıyooo

canım sen o kadr az yıyorsun kı dıkkat ette bu az yediğin şeyleri vücudun yağ olarak depolamasın

canım ayda 4 kılo normal yanı..ayrıca kilonda çok yokki bırden vermeye çalışma bnce...sağlıklı bi şekilde ver ki kalıcı olsun

Eki Görüntüle 662857

AKŞAM Kİ MENÜM
2 Adet kuru pasta
1 bardak vişne suyu

SABAH KAHVALTIM
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 zeytin
peynir
yumurta

hepinize günaydınlar. hayırlı sabahlar ve bol azimler arkadaşlar.

sabah kahvaltım, vaktim olmadığı için 1 küçük kase sütlaç yanlışmı yaptım acaba

slm canımcım...sütlaç yerine seni tok tutacak bişeyler yiyebilirdin

Günaydın herkese
Dün akşam bende çok kaçırdım.Sabah öğle çorbayla geçti ama akşam kızartma et ve nohutlu pilav yedim 1'er tabak
Ben evde bulyon kullanmamak için bütün tavuk alıyorum.But ve göğüslerini kemiklerde de kalacak şekilde ayırıp kalan kısmı haşlıyorum.Soğuyunca yağını ve derisini alıp çöpe atıyorum.Kalan etten çorba yapıyorum.suyun fazlasını da derin dondurucuya bir bardaklık şişelere koyuyorum.Sonraki pilav vs.için bulyona gerek kalmıyor.Dün eşimle markete gittik aylık alışverişe bende 2 bütün tavuk aldım.Eve gelir gelmez en büyük tencereye koydum(7kg galiba).Senmisin bunu yapan sudan 2lt almama rağmen yarım tencere çorba oldu.İki kişi nasıl biter ki bu, komşulukta yok apartmanda versem komşulara.Yakınlarda olsanız size getirirdim kızlar akşam 1 çeşit yemeğiniz hazır olurdu.
Şu iki gün çorbadan bıkacağım anlaşılan. Buyüzden bugün sabah-öğle-akşam tavuk çorbası.

kız 1 kase sütlaç tam 334 kalori keske yemeseydin

oh oh maşallah sana hem kızartma et yiyorsun hemde üstüne pilav bide nohutlu pilav yiyorsun aa kızdım sana şimdi..
oh bak ne guzel smdı her öğün çorba iç işteeee başka bişeyde yeme..ayrıca tavuk suyu corbayı da ben cok severım

kız 1 kase sütlaç tam 334 kalori keske yemeseydin

ayy çok üzüldüm valla inanın hep işin yüzünden geç kalıcam diye yedim üzerimi giyerken(( bir daha asla ağzıma vurmam ve bugün ara öğün yemiyorum öğlende çok az yicem biraz da hareket eritmem lazım bu kaloriyi. uyarın için çok teşekkürederim canım benim çok saol.

Vallahi kızılacak kadar varım.Eşimde görünce tepki verdi "kızartma mı yaptın"diye ters ters.Genelde ızgarayı kullanıyordum yağsız olsun diye ama özledim işte.
Bursa'ya yakınsan gel sanada yaparım alyacım
Buarada kilo cetvellerini nasıl yapıyoruz bende yapmak istiyorum ama yapamadım.

Günaydın herkese:))bugünlük listem
Sabah : 1 dilim haşlanmış patates, birazcık lor- peynir karışımı(diyet peynirim yok bende yağsız lorla peynir karıştırıyorum:)), 1 çay kaşığı şekerli çay, 2 dilim ekmek, 2 tane zeytin, 1 haşlanmış yumurtanın sarısı,1 tatlı kaşığı reçel
Öğle : salata yemeyi düşünüyorum belki yoğurt
Akşam :karnabahar yoğurtlaması bugün tartıldım tam 3 kilo gitmiş:))toplam 3-4 kilom kaldı 2 haftada vermeyi düşünüyorum:)
gece yatarken 1 büyük kupa süt:)
Dün bozmuştum bugün toparlıyorum:))

dün akşam 2 dilim börek kaçırdım tutamadım kendimi
sabah
1 poğaça
papatya çayı

öğle
mısır gevreği süt

akşam
eşim karnıyarık istedi bittim ben

ohh afiyet olsun cnm..ne guzel 3-4 kilon kalmış

dün akşam 2 dilim börek kaçırdım tutamadım kendimi
sabah
1 poğaça
papatya çayı

öğle
mısır gevreği süt

akşam
eşim karnıyarık istedi bittim ben

ooo şekerım tabı verdın kıloları boreklerı poğçaları yersin demii

canımcım ınsallah gelırım
e yanı bencede kızılcak gıbı bısey yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…