Günaydın arkadaşlar.Herkeste bir moral bozukluğu,herkes diyette kaçamaklardan şikayetçi.Yapmayın kızlar Allah aşkına.Birgün kaçırıyorsanız ertesi gün az yiyip telafi edin ama böyle moral bozdukça daha çok yiyesi geliyor insanın.Karamsarlığa kapılıyorsunuzGeçen hafta eşim yaş pasta getirdi.Evde 2 kişiyiz sonuçta ve ben o pastayı 4'e bölüp tam yarısını yedim,ertesi gün eşime kalan çeyreğin yarısını da bana verdi,2 gün sonra profiterol getirdi.haftasonu dışarıdan yemek söyledik fast food,patetesi kolası düşünün yani.Buna rağmen geçen hafta 104.8 iken pazartesi 103.1 çıktım.Kendinize eziyet etmeyin diyet yapıyoruz diye mutsuz olmamız gerekmiyor.
Buarada bitki çayları ile ilgili benimde denyimim oldu.Öncelikle içerisinde sinameki olan karışımlardan uzak durun.Bu bitki dünyadaki en kuvvetli müsili fakat ilk ayların sonunda bağırsak tembelliğine;6 aydan sonra da bağırsak kanserine neden oluyor.
Birde bu forumda "6 ayda 35 kilo verdiren çay" konusuna bakıp 9'lu çay denen karışımı aldım.1 hafta içtim mide ağrıları başladı,boşaltımım durdu...vb.
Bazı insanlar faydalı diyor bizde koşup alıyoruz oysa her bitki her insanda farklı etki yapabiliyor.Mesala mate de zararsız değil.Üstelik hangi oranlarda karıştırmamız gerektiğini bile bilmiyoruzLlütfen bitkileri kullanmadan netten zararlarını da araştırın kızlar.Şuan güvendiğim tek bitki yeşil çay onuda içemiyorum malesef.Balık kokusu algılıyorum sanki çayda
abaww kızlar KK arşivlerinde bir arkadaş bir tarif verdi çatlaklar için
o tarif aslındaSuna Dumankaya'nın verdiği bir tarif ( sitesinde okumuştum)ama selülit için kız denemiş selülitler için ve 2 günde çatlakları yok olmuş.
ufak bir şişe içinde 10 tane aspirin 5 limon suyu ile bir şişe badem yağ kariştirilir.... günde 2 defa uygulanır : çatlakta olduğu bölgede sürülür, masaj yapılır ondan sonra streçlenir ve 10 dk hareket yapılır
kız 3. gün kullandıktan sonra yani yok olmuş...
deneyeceğim... cildim zaten ciddi bir hasar gördü .. daha ne kaybedeceğim
kızlar bı ara kalori sepetine giriyordum ne guzel yedıklerımı yazıyor aldığım kaloriyi hesaplıyordum diyeti saldığım gibi orayada girmiyordum bugun girdim 1 hazirana kadar 60 kilo olmam gerektiğini yazmıştım daha once almam gereken kalori miktarı 1064 tü suan 801 kalori almam gerekmiş günlük...
yani resmen aç gezmem gerek
kızlar sıkılaşmam lazım
deneyecem canım saĞOLplates yap ebru şallının işe yarıyoo
kızlar bı ara kalori sepetine giriyordum ne guzel yedıklerımı yazıyor aldığım kaloriyi hesaplıyordum diyeti saldığım gibi orayada girmiyordum bugun girdim 1 hazirana kadar 60 kilo olmam gerektiğini yazmıştım daha once almam gereken kalori miktarı 1064 tü suan 801 kalori almam gerekmiş günlük...
yani resmen aç gezmem gerek
kızlar sıkılaşmam lazım
oyyy sağlığına dikkat ette kilo gene alınır verilir sen doğru bildiğinden şaşma bence canım benim
sabah kahvaltısı peynir ekmek 1 saatten sonra sütlü kahve
canım 801 kalori hiç SAĞLIKLI DEĞİL 1000kalori tutmaya çalış ama biraz kendin üstüne gel. senin 801 kalori pilav makarna alıyorsun doymadan bir de kilo verdirmez böyle besinler
sebze yemiyorsan meyveleri ye ve biraz sebzeye alışmaya çalış. bak internette çok güzel tarifler var ilk kiloları vermek kolay ve verdin şimdiyse derin yağlar yakmak ve zayıflamanın devamını görmek için emek ister az yemekle değil zengin ve zayıflamana yardım edecek besinlerle yemek
canım kusura bakma öyle yazdım ama seni bataktaki araba gibi görüyorum.. lastik dönüyor ama boşta çıkamaz oldu
tabi yine seçim senin tatlım
öğle yemeği
bir tabak etli sebze
1 kase yoğurt
nohutta o kadar kalorimi varmışöğlen menüm
4 kaşık pialv
1 kase cacık..
nohutta vardı yemekte nohut yerıne pilav yedım cnku pilavın kalorisi nohuta göre daha az
Bende saldim kendimi nasil toparlayacam bilmiyorum kizlar yeniden adapte olamiyorum
hı hı bende oyle bılıyorum canım baya etkılı dıyorlar ama bırakınca da fazlasınla kılo alıyosun dıyorlar aman anlamadım gitti.. :)
nese sen devam et bakalım ınsallah kılo verdıkten sonra kılonu korursun...
ooo masallah canım sen bu azımle kalan 5 kıloyuda verırsın valla...
ay canım sorma ya mısafır gelınce bozuluyor haklısın valla..ama dıkkat etmemız lazım boyle olmazz...
mıllet yet der kendılerıne gelınce aç gezerler :)
ayy bende salmıştım taki dün akşama göre...SİLKELEN ve kendine gell canım....
aynen canım ya bende tartılmıyorum valla korkuyorum gerçekleri görmekten..
o yüzden pazartesiden önce tartılmıcam ve sıkıcam kendimi...
dikkat ettimde sen cok yemek yemiyosun ama abur cubura devam ediyosun
afiyet olsun cnm cok bişey deil ki yedıklerın..k.valtıyı sıkı yapmak lazım kı gun ıcerısınde cok acıkmayalım
genemi ben yazcam şimdiherkeşşşşler kaçmış mıki :) akşam ton ton ton dardanel ton 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yani kıymasız saat 21 :00 da da 1 bardak meyva suyum var bakalım haydi hayırlısı:82: