Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

HAKLISIN canım aslındaaa...her bitki herkese ıyı gelmiyorrrr..

aaa işe yarıyor mu?? kız dene de yaz bana daaaa

oyyy sağlığına dikkat ette kilo gene alınır verilir sen doğru bildiğinden şaşma bence canım benim

canım 801 kalori hiç SAĞLIKLI DEĞİL 1000kalori tutmaya çalış ama biraz kendin üstüne gel. senin 801 kalori pilav makarna alıyorsun doymadan bir de kilo verdirmez böyle besinler
sebze yemiyorsan meyveleri ye ve biraz sebzeye alışmaya çalış. bak internette çok güzel tarifler var ilk kiloları vermek kolay ve verdin şimdiyse derin yağlar yakmak ve zayıflamanın devamını görmek için emek ister az yemekle değil zengin ve zayıflamana yardım edecek besinlerle yemek
canım kusura bakma öyle yazdım ama seni bataktaki araba gibi görüyorum.. lastik dönüyor ama boşta çıkamaz oldu
tabi yine seçim senin tatlım

öğlen menüm

4 kaşık pialv
1 kase cacık..

nohutta vardı yemekte nohut yerıne pilav yedım cnku pilavın kalorisi nohuta göre daha az

kızlar sıkılaşmam lazım

cnm pilates yap derim..bide bol bol yürüyüş bacaklara kalçalara iyi geliyor..

oyyy sağlığına dikkat ette kilo gene alınır verilir sen doğru bildiğinden şaşma bence canım benim

canımcım aslında 800 kalorilik diyetlere falan baktımda bol bol protein ile beslenirsem olur yanı..
ızgara yada haslanmıs tavuk balık gibi..valla bugun zaten yedıklerımı yazıyorum sıze 800 ü geçmemesine özen göstericem..

sabah kahvaltısı peynir ekmek 1 saatten sonra sütlü kahve

afiyet olsun cnm..

canım ben zaten meyve yiyorum az cok sebze de yiyorum ıspanak taze fasulye bezelye gibi ama coğunluk olarak sevmıyorum işte napim...
söylediklerinde haklısın ama boğazımdan geçmiyor içim almıyor işte

Merhaba herkese bugün diyetimin 9. günü bu hafta mecburiyet nedeniyle diyetimi iki günde bir bozmayı düşünüyorumbugün bozdum
sabah : 3 diyet kraker, çeyrekten biraz az simit, şekersiz çay
öğleye : yarım ekmek arası inegöl köfte, ayran, üstüne meyveli yoğurt küçük küplerde olanlardan:))
akşama : yemek yemeyi düşünmüyorum tokum:))sade(şekersiz, kremasız ) kahve yanında pikolata:))
yarım saatte spor yapmayı düşünüyorum:))

öğlen bir saatlik yürüyüş kulakdaki küpelerimi değiştirdim ne kilo almışım ne de vermişim aynıyım 87 o kadarda yedim sonra öğlen yemeğine ve araya gelelim 1 armut 3 köfte 1 litre su 1 soda sizlerede afiyet oldun :))

genemi ben yazcam şimdi herkeşşşşler kaçmış mıki :) akşam ton ton ton dardanel ton 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yani kıymasız saat 21 :00 da da 1 bardak meyva suyum var bakalım haydi hayırlısı:82:

günün özeti

sabah kahvaltı yapamadım

20 dk kosu bandı
20 dk 20 bisiklet
10 dk vucut calıstım

saat 17.30 da

1 kepçe süt corbası

akşam yemeği

1 kepçe sür çorbası
1 lokma dizme yicem

cnm kitlendim sanki 100 gr oynamıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…