- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
Günaydın arkadaşlar.Herkeste bir moral bozukluğu,herkes diyette kaçamaklardan şikayetçi.Yapmayın kızlar Allah aşkına.Birgün kaçırıyorsanız ertesi gün az yiyip telafi edin ama böyle moral bozdukça daha çok yiyesi geliyor insanın.Karamsarlığa kapılıyorsunuzGeçen hafta eşim yaş pasta getirdi.Evde 2 kişiyiz sonuçta ve ben o pastayı 4'e bölüp tam yarısını yedim,ertesi gün eşime kalan çeyreğin yarısını da bana verdi,2 gün sonra profiterol getirdi.haftasonu dışarıdan yemek söyledik fast food,patetesi kolası düşünün yani.Buna rağmen geçen hafta 104.8 iken pazartesi 103.1 çıktım.Kendinize eziyet etmeyin diyet yapıyoruz diye mutsuz olmamız gerekmiyor.
Buarada bitki çayları ile ilgili benimde denyimim oldu.Öncelikle içerisinde sinameki olan karışımlardan uzak durun.Bu bitki dünyadaki en kuvvetli müsili fakat ilk ayların sonunda bağırsak tembelliğine;6 aydan sonra da bağırsak kanserine neden oluyor.
Birde bu forumda "6 ayda 35 kilo verdiren çay" konusuna bakıp 9'lu çay denen karışımı aldım.1 hafta içtim mide ağrıları başladı,boşaltımım durdu...vb.
Bazı insanlar faydalı diyor bizde koşup alıyoruz oysa her bitki her insanda farklı etki yapabiliyor.Mesala mate de zararsız değil.Üstelik hangi oranlarda karıştırmamız gerektiğini bile bilmiyoruzLlütfen bitkileri kullanmadan netten zararlarını da araştırın kızlar.Şuan güvendiğim tek bitki yeşil çay onuda içemiyorum malesef.Balık kokusu algılıyorum sanki çayda
HAKLISIN canım aslındaaa...her bitki herkese ıyı gelmiyorrrr..
abaww kızlar KK arşivlerinde bir arkadaş bir tarif verdi çatlaklar için
o tarif aslındaSuna Dumankaya'nın verdiği bir tarif ( sitesinde okumuştum)ama selülit için kız denemiş selülitler için ve 2 günde çatlakları yok olmuş.
ufak bir şişe içinde 10 tane aspirin 5 limon suyu ile bir şişe badem yağ kariştirilir.... günde 2 defa uygulanır : çatlakta olduğu bölgede sürülür, masaj yapılır ondan sonra streçlenir ve 10 dk hareket yapılır
kız 3. gün kullandıktan sonra yani yok olmuş...
deneyeceğim... cildim zaten ciddi bir hasar gördü .. daha ne kaybedeceğim
aaa işe yarıyor mu?? kız dene de yaz bana daaaa