Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

herkeze günaydın arkadaşlar. bugün ki diyet maratonunda hepimize başarılar. fito & vision kilo kontrol ve detoks çayı diyetisyenim önerdi bende başladım günde 2 fincan yemeklerden 2 saat önce işe yarayacak bitkiler var içinde.

amn canım yaa..sana da başarılar dilerim..
ee çayın tarifini bizimlede paylaşırmısın?

İştee benımde boyle yemem gerek ki zayıflayım :KK43:
masallah menün harikaaaa cnm..

günaydın canım...afiyet olsun..
tatlı yemıssın ama olmadı :KK20:

evet yememeliydim:KK17: ve yemeyeceğim.. 2 tane bana yetti dün ve bakmak istemedim daha.. kaldı 2 tanecik eşim yesinn:KK53:

kızlar ya ben doktora gitmeden önce kondisyon bisiklet siparişini verdim spor yapayım diye kararlıydım... geldi tabi bisiklet ama doktor bana yasakladı.. daha kullanmadımmm yaaa

öte yanda bir 40 beden tünik siparişini vermiştim geldi:KK76: ve cuk oturdu sevindimmmm

netten baktım gördüm canım pakette hazır bir çaymış bu :) etkili olursa haber ver bize de :KK34:

evet yememeliydim:KK17: ve yemeyeceğim.. 2 tane bana yetti dün ve bakmak istemedim daha.. kaldı 2 tanecik eşim yesinn:KK53:

ah ahh ama dayanamayıp yiyoruz ne olcak böyle yaa.. :KK43:
uff ne kadar iradesizizzz...

kızlar ya ben doktora gitmeden önce kondisyon bisiklet siparişini verdim spor yapayım diye kararlıydım... geldi tabi bisiklet ama doktor bana yasakladı.. daha kullanmadımmm yaaa

öte yanda bir 40 beden tünik siparişini vermiştim geldi:KK76: ve cuk oturdu sevindimmmm

aa ayağından dolayı mı yasakladı canım kı :26: madem ızın vermedı baska şekilde spor yap canım..
ooo 40 bedene girdin demek ne güzel...ee ben 70.6 kiloyum ben neden giremiyorum ki 40 bedene halaa :KK14:

İşte savunma diyeti 1. gün:

Sabah : Bir kase yoğurt ve bir elma
Öğle : Izgara tavuk ve salata
Akşam : Kabak, kereviz sapı, havuç ve domates küçük parçalar halinde dilimlenir ve çok az zeytinyağında kızartılır, tofu (bir tür peynir) eklenerek bir porsiyon tüketilir.

2.gün:

Akşam : Kabak, kereviz sapı, havuç ve domates küçük parçalar halinde dilimlenir ve çok az zeytinyağında kızartılır, tofu (bir tür peynir) eklenerek bir porsiyon tüketilir.

3.gün:

akşam ki menüyü tüketemem ki hiç bana göre değil

amn canım yaa..sana da başarılar dilerim..
ee çayın tarifini bizimlede paylaşırmısın?

VİTO & FİSİON KİLO KONTROL VE DETOKS ÇAYI OLARAK SATILIYOR POŞETLİ CANIM. SADECE ECZANELERDE BULUNUYOR.
ŞUAN İNDİRİMDE 20 TL DOKTORUM ÖNERDİ İÇERİ Mate , Kiraz Sapı , Mısır Püskülü , Yeşil Çay , Funda Yaprağı , Altınotu , Bamya Çiçeği. YANİ BEN POŞETLİ OLANINI ALDIM İŞTAHI KAPATIYORMUŞ BAKALIM GÖRÜCEZ :)

İşte savunma diyeti 1. gün:

2.gün:

3.gün:

akşam ki menüyü tüketemem ki hiç bana göre değil

çok güzel bir menü
sebze tüketebilseydin keşke canımm o kilolardan da hızlı kurtulurdun wallaha.. ben yakında seni geçerim:KK76:
spor yapamıyorum sadece dizler için bir kaç egzersiz uygulamamı önerdi ama yetmiyor tabi
benim bu göbek sarkması nasıl toparlayacağım.. iğrendim resmen kendimden :KK43:

VİTO & FİSİON KİLO KONTROL VE DETOKS ÇAYI OLARAK SATILIYOR POŞETLİ CANIM. SADECE ECZANELERDE BULUNUYOR.
ŞUAN İNDİRİMDE 20 TL DOKTORUM ÖNERDİ İÇERİ Mate , Kiraz Sapı , Mısır Püskülü , Yeşil Çay , Funda Yaprağı , Altınotu , Bamya Çiçeği. YANİ BEN POŞETLİ OLANINI ALDIM İŞTAHI KAPATIYORMUŞ BAKALIM GÖRÜCEZ :)

evet cnm bende baktım nette almak lazım aslında ama ıse yarıyormu işte :)

çok güzel bir menü
sebze tüketebilseydin keşke canımm o kilolardan da hızlı kurtulurdun wallaha.. ben yakında seni geçerim:KK76:
spor yapamıyorum sadece dizler için bir kaç egzersiz uygulamamı önerdi ama yetmiyor tabi
benim bu göbek sarkması nasıl toparlayacağım.. iğrendim resmen kendimden :KK43:

valla ya aramızda azcık kılo kaldı :) kızımmmm bende yıne eskı alyayım gecemıcen ışte hıhhh :KK1: :KK1:
şaka bi yana hepimizzzzz incecik olalımm cnm
vlla göbek eritmekte en zoru...

valla ya aramızda azcık kılo kaldı :) kızımmmm bende yıne eskı alyayım gecemıcen ışte hıhhh :KK1: :KK1:

valla bilmiyorum canım ama denemekte fayda görüyorum diyetisyenimde kullanıyomuş ve içeriğindeki otlar kilo vermeye yardımcı şeyler aynı zamanda sindirim sistemini çalıştıracak şeyler bakalım düzenli içip görücem :)

doğumdan sonra fena sarktı göbeğim bir de çatlaklar var hiç bir tedavisi var mı bunun yaa:KK50:

valla bilmiyorum canım ama denemekte fayda görüyorum diyetisyenimde kullanıyomuş ve içeriğindeki otlar kilo vermeye yardımcı şeyler aynı zamanda sindirim sistemini çalıştıracak şeyler bakalım düzenli içip görücem :)

canım günaydın o tür çaylar işe yarıyor.. Ayhan ercan çayını denedim de neredeyse aynı otlar içeriyor ve gerçekten yararı var tabi diyetle beraber. inş sana yardımcı olur doktorun verdiği çay.

Günaydın arkadaşlar.Herkeste bir moral bozukluğu,herkes diyette kaçamaklardan şikayetçi.Yapmayın kızlar Allah aşkına.Birgün kaçırıyorsanız ertesi gün az yiyip telafi edin ama böyle moral bozdukça daha çok yiyesi geliyor insanın.Karamsarlığa kapılıyorsunuz:KK20::KK20::KK20:Geçen hafta eşim yaş pasta getirdi.Evde 2 kişiyiz sonuçta ve ben o pastayı 4'e bölüp tam yarısını yedim,ertesi gün eşime kalan çeyreğin yarısını da bana verdi,2 gün sonra profiterol getirdi.haftasonu dışarıdan yemek söyledik fast food,patetesi kolası düşünün yani.Buna rağmen geçen hafta 104.8 iken pazartesi 103.1 çıktım.Kendinize eziyet etmeyin diyet yapıyoruz diye mutsuz olmamız gerekmiyor.:KK34::KK34::KK34:
Buarada bitki çayları ile ilgili benimde denyimim oldu.Öncelikle içerisinde sinameki olan karışımlardan uzak durun.Bu bitki dünyadaki en kuvvetli müsili fakat ilk ayların sonunda bağırsak tembelliğine;6 aydan sonra da bağırsak kanserine neden oluyor.
Birde bu forumda "6 ayda 35 kilo verdiren çay" konusuna bakıp 9'lu çay denen karışımı aldım.1 hafta içtim mide ağrıları başladı,boşaltımım durdu...vb.
Bazı insanlar faydalı diyor bizde koşup alıyoruz oysa her bitki her insanda farklı etki yapabiliyor.Mesala mate de zararsız değil.Üstelik hangi oranlarda karıştırmamız gerektiğini bile bilmiyoruzLlütfen bitkileri kullanmadan netten zararlarını da araştırın kızlar.Şuan güvendiğim tek bitki yeşil çay onuda içemiyorum malesef.Balık kokusu algılıyorum sanki çayda:KK50::KK50::KK50:

tamam canım bakalım iki gündür kullanıyorum yazarım sonuçlarını :)

tamam canım bi 15 gün falan kullan sonuçları söylersin..
benımde sindirim sistemimi çalıştıracak ürünler tüketmem gerek aslındaa..

doğumdan sonra fena sarktı göbeğim bir de çatlaklar var hiç bir tedavisi var mı bunun yaa:KK50:

doğrudur cnm yaa..benım bıle kılo alıp vermekten göbeğimde çatlaklarım var ve malsef geçmiyor :KK43:

tamam canım bi 15 gün falan kullan sonuçları söylersin..
Benımde sindirim sistemimi çalıştıracak ürünler tüketmem gerek aslındaa..

Doğrudur cnm yaa..benım bıle kılo alıp vermekten göbeğimde çatlaklarım var ve malsef geçmiyor :KK43:

tamam canım muhakkak ki yazarım sonuçlarını

Günaydın arkadaşlar.Herkeste bir moral bozukluğu,herkes diyette kaçamaklardan şikayetçi.Yapmayın kızlar Allah aşkına.Birgün kaçırıyorsanız ertesi gün az yiyip telafi edin ama böyle moral bozdukça daha çok yiyesi geliyor insanın.Karamsarlığa kapılıyorsunuz:KK20::KK20::KK20:Geçen hafta eşim yaş pasta getirdi.Evde 2 kişiyiz sonuçta ve ben o pastayı 4'e bölüp tam yarısını yedim,ertesi gün eşime kalan çeyreğin yarısını da bana verdi,2 gün sonra profiterol getirdi.haftasonu dışarıdan yemek söyledik fast food,patetesi kolası düşünün yani.Buna rağmen geçen hafta 104.8 iken pazartesi 103.1 çıktım.Kendinize eziyet etmeyin diyet yapıyoruz diye mutsuz olmamız gerekmiyor.:KK34::KK34::KK34:
Buarada bitki çayları ile ilgili benimde denyimim oldu.Öncelikle içerisinde sinameki olan karışımlardan uzak durun.Bu bitki dünyadaki en kuvvetli müsili fakat ilk ayların sonunda bağırsak tembelliğine;6 aydan sonra da bağırsak kanserine neden oluyor.
Birde bu forumda "6 ayda 35 kilo verdiren çay" konusuna bakıp 9'lu çay denen karışımı aldım.1 hafta içtim mide ağrıları başladı,boşaltımım durdu...vb.
Bazı insanlar faydalı diyor bizde koşup alıyoruz oysa her bitki her insanda farklı etki yapabiliyor.Mesala mate de zararsız değil.Üstelik hangi oranlarda karıştırmamız gerektiğini bile bilmiyoruzLlütfen bitkileri kullanmadan netten zararlarını da araştırın kızlar.Şuan güvendiğim tek bitki yeşil çay onuda içemiyorum malesef.Balık kokusu algılıyorum sanki çayda:KK50::KK50::KK50:

günaydın kokoş.. bayağı götürdün yemekleri ve buna rağmen kilo verebildin tebrik ederim.. demek iyi gidiyorsun

çaylar hakkında kesinlikle herkese işe yarayacak değil. kim ağır bitkiler kaldırır kim hiç kaldıramaz.. ben kullandım ve bitirdim ve kilo vermeme yardımcı olmaktan başka hiç bir yan etkisi yoktur.
aldığın yeşil çay sallamaysa ben de öyle bir koku aldım iğrendim. ondan aktardan alıyorum.. bir demliğin varsa içine 1 Y kaşığı kadar yeşil çay, içine yıkanmış 1/2 demek taze nane koy üzerine suyu dök .. bütün gün içebilirsin nane çayını tatlandırıyor ve çay kokusu daha hoş olur

aynen wallaha .
Hopecumm( gerçek ismini bilsek tabi daha güzel olurdu :KK3:) nasılsın ?hafta sonun sıkıntılı geçmiş anlaşılan canım

Bunu yeni gördüm canım kusura bakma.Ben adımı söylemiştim aslında kızınla adaşız:KK1::KK1::KK1:
Aslında 9'lu çayın biri yeşil çaydı zaten onu aktardan almıştım, kokuyu alınca içmedim.Birde sallama olanlardan denemek istedim, ballı yeşil çayı aldım.Ama aynı tadı onda da hissettim.Yeşil çaya nane karıştırmak hiç aklıma gelmemişti sağol fikir için.

Son düzenleme:
abaww kızlar KK arşivlerinde bir arkadaş bir tarif verdi çatlaklar için

o tarif aslındaSuna Dumankaya'nın verdiği bir tarif ( sitesinde okumuştum)ama selülit için kız denemiş selülitler için ve 2 günde çatlakları yok olmuş.
ufak bir şişe içinde 10 tane aspirin 5 limon suyu ile bir şişe badem yağ kariştirilir.... günde 2 defa uygulanır : çatlakta olduğu bölgede sürülür, masaj yapılır ondan sonra streçlenir ve 10 dk hareket yapılır
kız 3. gün kullandıktan sonra yani yok olmuş...

deneyeceğim... cildim zaten ciddi bir hasar gördü .. daha ne kaybedeceğim :KK43:

X