Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

sorma canım yaa fena saldım hemde bu aksam yoğurttan baska bişey yemicemm söz herkese :)

merhaba cnm hoşgeldin.akupunktur deneyimlerini paylaşırsın sen bıze ne guzel olur..
senı aramızda görmekten mutluluk duyarız

kulak akapunkturuna gidiyorum 1100 kalorilik diyeti verdi ama 1 günü haftaya böldü günde 3 lt su 1 saat yürüyüş yeter dedi
ilk haftamda sabah 50gr peynir yumurta 1 dilim ekmek sabah en geç 09:30 a kadar
öğlen salata yağsız 2 köfte büyüklüğünde et engeç 13 :30
ikindi 1 elma 16 :30
akşam haşlanmış sebze veya yemeğin sadece taneleri 18:30
gece saat 21 :00 da 1 bardak süt
fakat 1 hafta yaptım kaldı olumsuzluklar yaşadım bu sayede 2 kilo vermiştim 1 kilo aldım gecen hafta salı günü tekrar gittim haftada bir bantları değiştiriyoo gecen hafta 1 kilo almışım ben daha alırım diyodum ama almamışım valla gene yedim tabiki yarın kontrol var eşim süzüldün diyo banada gene aynıymışım gibi geliyoo bugün gene dikkat edim diyorum yarın gene bu diyete başlım diyorum motive düşük yahu karar veremedim 3. hafta diyetinemi geçim sil baştanmı yapim silbaştan daha çok motive düşürecek gibi 3 haftadan başlım diyorum sizce hangisini yapim bu diyettede sabah 1 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir zeytin öğlehaşlanmış sebze 2 köfte yada et ikindi 1 muz akşam 2 kaşık zeytinyağlı yemek balık minik diyet konserve kadar gece süt yerine 1 bardak meyva suyu saatler gene aynı bu arada akapunktur 30 tl bu kulaktan vücut 50 her hafta aynı ücreti ödüyorum

Maşallh cnm kahvaltını gayet güzel ve doyurucu yapıosun
inşallah kılo vermeye devam edersin

Teşekkürler:)evet doyuyorum baya:))inşallah canım :)))

maşallah güzel verdin ... uyguladığın diyet çok iyi
ben takılmam milletin lafına wallah 2 -3 günlük yemeği hazırlarım ..

Protein biraz az geldi gibi ama neyse tavukla süt, yoğurtla destekliyorum
Bende 1 günlük yerim fazla takılmamcanım tatlı istiyordu kendime gelirken meyveli yoğurt, pikolata çayın yanında yiyebileceğim diyet krakerlerden aldım atıştırmalık:))
Bakalım 1 ay düşünüyordum 1 haftası gitti:)

kızlarr ben cıkıyorum..görüşürüz

canım bence sil baştan başlama bu seni sıkabilir ama 3. haftadan başlayabilirsin..ben akupunkturda açlık hissi yok sanıyordum öyle mi gerçekten?

canım bence sil baştan başlama bu seni sıkabilir ama 3. haftadan başlayabilirsin..ben akupunkturda açlık hissi yok sanıyordum öyle mi gerçekten?

Evet bayağı azalıyoo bide çabuk doyuyosun açlık hissi gitmiyoo tam anlamıyla ama abur cuburu kesti evet bencede kesinlikle 3. haftadan başlım hatta 2 haftayı bugün uygulim ki devamı 3 gelsin

Son düzenleme:

canım ilk önce aramıza hoş geldin ve inşallah dilediğin forma kavuşursun.

soruna gelince ilk diyet en makul ve kalıcı bir etkisi olandır onu sana tavsiye ediyorum.... kilo vermenin sırrı ise sabır ve azim.. ben başladığım gün cuma günüydü ( yani yok pazartesi günü başlayayım yok adetim geçsin yapayım ... demedim)..başlayacaksan azimli ol ve başla hatta bu akşam başlarsın..
ama en önemlisi devam ettirmek ve bunun için burada yazışırız herkes menüsünü paylaşır kilo bildirimi yaparız
.. akupunktur yapıyosun sana çok yararlı olacak.
sana kolay gelsin canım

canım bence kendini çok sıkıyorsun ( kaçırdıklarından hariç)

son 5 kg kaldı ve aceleyle vermekk istiyorum sabredemiormm

günüm özeti

sabah kahvaltı yapamdm
öğlen
1 sütlü kahve 1 şekerli
1 tane lokum

akşam

3 kaşık haşlama yemeği

teşekürler evet bu akşam 2 tane mardin usulü(lahmacun) yani sembüsek yedim 2 litre su içim lazım neyseki yarım saat önce yolculadım büyük gelince böyle oluyoo saat 17 :00ı geçerken neyseki geç değildi şu insanların allahaşkına ye demesi beni bitiriyooooo

Bende saldim kendimi nasil toparlayacam bilmiyorum kizlar yeniden adapte olamiyorum

Selam kizlar 3 gündür hatta 4 gündür tartilmiyorum korkumdan :18::18::18::18:

bugün i$tahim bayagi açik yada Sabah uzun süre yemedim diyemi ne bilmiyorum

Sabah : müsli ve k fleks kari$tirdim yarim bardak sütle hepsi bir bardak etmedi
saat 6.15 te

ögle : saat 1 de
bir tabak ha$lanmi$ brokoli ve bir diyet yogurt
bir tane sütsüz sicak çikolata

ara : bir kaçtane jelibon
bir kuru kayisi
bir diyet yogurt

ak$am : bir kase yagsiz sebze çorbasi
iki çatal makarna
bir avuç k fleks
biraz findik ezmesi ve çikolata (((((

AKŞAM MENÜM:
1 kase domates çorbası
1 tuzlu kuru pasta

Sabah menüm:
2 küçük dilim kızarmış tam buğday ekmeği
zeytin (3 adet)
azcık peynir
şekersiz çay....

Evet bayağı azalıyoo bide çabuk doyuyosun açlık hissi gitmiyoo tam anlamıyla ama abur cuburu kesti evet bencede kesinlikle 3. haftadan başlım hatta 2 haftayı bugün uygulim ki devamı 3 gelsin

hı hı bende oyle bılıyorum canım baya etkılı dıyorlar ama bırakınca da fazlasınla kılo alıyosun dıyorlar aman anlamadım gitti.. :)
nese sen devam et bakalım ınsallah kılo verdıkten sonra kılonu korursun...

son 5 kg kaldı ve aceleyle vermekk istiyorum sabredemiormm

günüm özeti

sabah kahvaltı yapamdm
öğlen
1 sütlü kahve 1 şekerli
1 tane lokum

akşam

3 kaşık haşlama yemeği

ooo masallah canım sen bu azımle kalan 5 kıloyuda verırsın valla...

ay canım sorma ya mısafır gelınce bozuluyor haklısın valla..ama dıkkat etmemız lazım boyle olmazz...
mıllet yet der kendılerıne gelınce aç gezerler :)

Bende saldim kendimi nasil toparlayacam bilmiyorum kizlar yeniden adapte olamiyorum

ayy bende salmıştım taki dün akşama göre...SİLKELEN ve kendine gell canım....

aynen canım ya bende tartılmıyorum valla korkuyorum gerçekleri görmekten..
o yüzden pazartesiden önce tartılmıcam ve sıkıcam kendimi...
dikkat ettimde sen cok yemek yemiyosun ama abur cubura devam ediyosun

gunaydın kızlar
1.öğün
1kase mercimek corba 3 kucuk dılım ekmek((

afiyet olsun cnm cok bişey deil ki yedıklerın..k.valtıyı sıkı yapmak lazım kı gun ıcerısınde cok acıkmayalım

kızlar bı ara kalori sepetine giriyordum ne guzel yedıklerımı yazıyor aldığım kaloriyi hesaplıyordum diyeti saldığım gibi orayada girmiyordum bugun girdim 1 hazirana kadar 60 kilo olmam gerektiğini yazmıştım daha once almam gereken kalori miktarı 1064 tü suan 801 kalori almam gerekmiş günlük...
yani resmen aç gezmem gerek

harika bir bahar havası var ve benim iştah çooooooook açık ama yemeyecem işte

sabah
msır gevreği
süt

öğle
karışık meyve

akşam
sebze haşlaması yoğurtlu

günaydın kızlar..

akşama sebze haşlama + yağsız omlet ama adet odum.. eşim baklava getirdi tutamadım kendimi 2 tane yedim akşam
bu sabah

kalkınca limonlu beyaz lahana suyu ( itiraf edeyim iğrencin dik âlâsı bir içecek:83:)
2 dilim ekmek
1 T. kaşığı labne peyniri+ 1 çay K. reçel
1 kupa şekersiz biberiyeli yeşil çay

sabah
msır gevreği
süt

öğle
karışık meyve

akşam
sebze haşlaması yoğurtlu

ben de senin gibi yapacağım tatlıya teslim olmak yok

menün güzel canım afiyet olsunn

herkeze günaydın arkadaşlar. bugün ki diyet maratonunda hepimize başarılar. fito & vision kilo kontrol ve detoks çayı diyetisyenim önerdi bende başladım günde 2 fincan yemeklerden 2 saat önce işe yarayacak bitkiler var içinde.

sabah
msır gevreği
süt

öğle
karışık meyve

akşam
sebze haşlaması yoğurtlu

İştee benımde boyle yemem gerek ki zayıflayım
masallah menün harikaaaa cnm..

günaydın canım...afiyet olsun..
tatlı yemıssın ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…