Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Bu arada bende 2 gündür giremiyordum arkdaşlarla hep dışarıdaydım.O kadar çok gezmişiz ki ayaklarım sızlıyor 2 gündür.:KK50::KK50::KK50: Gerçi keyifli olmadı desem yalan olur.Evde koşu bandında yürümektense çarşı pazar 9 saat yürüdük.Dün hele 22.30da geldim eve yemek bile yiyemedim. :KK1::KK1::KK1:
Hafta başında şikayet ettiğim fazlalık 5 kilonun gitmesine az kaldı.Dün kendime lcw'den xl beden ceket aldım, ki ben lcw'den sadece 3xl beden alabilen biriydim.Başka mağazalarda zaten beden olmuyordu.Ama 2 gündür rastgele mağzalarda hep kıyafet buldum kendime.3 yıl önce etiketine bakıp aldığım kotun etiketini dün kopardım ilk defa uydu bedenime.çok mutluyuuuum :KK66::KK66::KK66::KK66:
Bugünkü menüm, geç uyandık sabah-öğle birleşti :
1haşlama yumurta+1domates+1küçük salatalık+1/2kkpeynir+1simit.
Akşama kayınvalideye gidiyoruz.Adak keseceklermiş bugün, büyük ihtimal et kavurur.Bende yağlı diye yemek istemem hem zaten koyun,kuzu eti kokuyor bana, yiyemiyorum.Ya aç kalcağım yada salata yapıp ona yükleneceğim:KK25::KK25::KK25:

canım senin için çok sevindim iyi etmişsin gezmekle..
bedenin XL e düştüüüü tebrik ederim yola devam M de giyersin tatlımm

hepinize bol kolari yakımlı günler diliyorummm. :) bugün kontrol günüm ve bu hafta 1 gram veremedim biliyorum
ama olsun ben dikkat ettim bozmadım diyetimi pes etmek yok. kendimi motive etmek için yazıyorum :)

teşekkür ederim tatlım... sana da.. kilo almadın bu çok önemli... ve yazmaya devam et:KK34: ancak böyle dayanışırız bu kilolara karşı

merhaba kızlar,

bugün de biraz moralım çökük
dizlerimden bir kaç aydır şikayetçiyim ve sürekli ve gittikçe artan sesler ortaya çıkıyor kapı gıcırdama sesi gibi.. neyse bu sabah gittim doktoraa bir yırtık olabilir MR pazartesi günü çektireceğim.. bakarız inş kötü bi şey yoktur ... ve artık benim içib diyet güzel olmak değil sağlıklı kalmak anlamını kazandı...

dün akşam yemeği iyiydi ama kaçırdım gece kurabiye yer fıstığı küt böreği 4 lokma kadar yedim soda bile içitim bir de gece 12 ye doğru:KK30:
bugün sabah :
sütlü kahve şekersiz
1 dilim ekmek + haşlanmış yumurta
20gr light peynir + 1 lokma börek

öğlende geç geldim eve bir muz yedim

saat 14h30 doğru:
yağsız salata
yağsız tarhana çorbası (küçük bir kepçe)
5 tane az yağlı tavuklu lahana sarması

herhalde abarttım sanırım sizce :KK50:

Ben içime sindiremedim geçen sefer 1 kilo falan anca verebilmiştim pazartesi tekrar başlamıştım 2 kilo vermişim çok mutluyum:))
Sabahları: peynir, zeytin 3 adet, 1 gün arayla yumurta ve domates, çay şekerli, 1 tatlı kaşığı reçel,2-3 dilim ekmek kahvaltım hiç değişmedi
Öğle ve akşamları : karnabahar haşlaması yoğurtlu akşamları, patates salatası , makarna salatası, çorba 1-2 dilim ekmek yedim sporsuz verdim biraz sağlıksız oldu protein çok azdı akşamları sütle ve yoğurtla tamamlamaya çalıştım:))aralarda kaçamaklarım oldu günde bir parça çikolata yedim kahve eşliğinde:KK9:

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

bugün de biraz moralım çökük
dizlerimden bir kaç aydır şikayetçiyim ve sürekli ve gittikçe artan sesler ortaya çıkıyor kapı gıcırdama sesi gibi.. neyse bu sabah gittim doktoraa bir yırtık olabilir MR pazartesi günü çektireceğim.. bakarız inş kötü bi şey yoktur ... ve artık benim içib diyet güzel olmak değil sağlıklı kalmak anlamını kazandı...

dün akşam yemeği iyiydi ama kaçırdım gece kurabiye yer fıstığı küt böreği 4 lokma kadar yedim soda bile içitim bir de gece 12 ye doğru:KK30:
bugün sabah :
sütlü kahve şekersiz
1 dilim ekmek + haşlanmış yumurta
20gr light peynir + 1 lokma börek

öğlende geç geldim eve bir muz yedim

saat 14h30 doğru:
yağsız salata
yağsız tarhana çorbası (küçük bir kepçe)
5 tane az yağlı tavuklu lahana sarması

herhalde abarttım sanırım sizce :KK50:
afiyet olsun :KK34: canım çok geçmiş olsun ya inş kötübirşey yoktur.annemde yırtık var neler çekiyo bir bilsen :KK43: inş sende öyle bişey yoktur

afiyet olsun :KK34: canım çok geçmiş olsun ya inş kötübirşey yoktur.annemde yırtık var neler çekiyo bir bilsen :KK43: inş sende öyle bişey yoktur

TEŞEKKÜR EDİYORUMMM... ANNENDEKİ SIKINTININ TEŞHİSİ KONULDU MU CANIM?
Annelerden söz edince.. 16 mart 2011 annemin vefatının tarihiydi yani dün 2 sene oldu :KK43:

TEŞEKKÜR EDİYORUMMM... ANNENDEKİ SIKINTININ TEŞHİSİ KONULDU MU CANIM?
Annelerden söz edince.. 16 mart 2011 annemin vefatının tarihiydi yani dün 2 sene oldu :KK43:
allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm :KK5:
evet anneme teşhisi kondu işte yırtık var kilo vermesi ve ameliyat olması gerekiyo ama ikisinide yapamıyo çok köto bi durum.sen sakın ihmal etme ha tatlım

Günaydın herkese:KK76:dün sabah kahvaltım aynıydı öğlene elma yedim 2 tane akşam karnabahar haşlaması yoğurtlu ve yarım saat spor
bugün sabah:) 2.5 dilim ekmek, 1.5 tatlı kaşığı reçel, lor ,ıspanak, şekerli çay,peynir
öğleye: çorba 1 kase
akşama :grillde tavuk yanına salata
ve 1.5 saat spor:)) kahvaltıyı abarttım bugün sanki :KK1:yarım saat spor cezası verdim kendime:)

allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm :KK5:
evet anneme teşhisi kondu işte yırtık var kilo vermesi ve ameliyat olması gerekiyo ama ikisinide yapamıyo çok köto bi durum.sen sakın ihmal etme ha tatlım

sağol canım allah razı olsun.. annen de dikkat etmesi lazım wallah ilerisi hiç iyi değil Allah muhafaza daha beter olur.. durumumda ameliyat gerekecekse olacak...ben şimdi zor idare ediyorum çocuklarımla kötüleşmesine izin veremem

iyi günler kızlar

bu sabah :
1 yağsız omlet+ 1 küçük dilim ekmek
1/2 salatalık+ 1/2 domates
40gr kadar light peynir
1 bardak şekersiz yeşil çay

öğlen :
sebze haşlama (patates yok)üzerinde 2 kaşık sarımsaklı yoğurt
150gr tavuk göğsü haşlama

akşama fırında tavuklu sebze

:44:bu akşam tatlı hep canım çekti... ben de kurabiye diyet şekersiz yaptım çok güzel olduuu 4 tane götürdüm:KK56:

sağol canım allah razı olsun.. annen de dikkat etmesi lazım wallah ilerisi hiç iyi değil Allah muhafaza daha beter olur.. durumumda ameliyat gerekecekse olacak...ben şimdi zor idare ediyorum çocuklarımla kötüleşmesine izin veremem
inş iyi olursun tatlım :KK16:

kızlar kendmi toplamam gerekirken cumartesi babam yemege götürdü aksam ve yedimmm:KK43:
cumartesi özeti
sabah yok
öğlen 3 kasık makarna
aksam kebabplar künefeler baya baya baya bozuldu diyet anlıcgnız

pazar
kahvaltı 1 bardak süt
öglen
cilekli milkshake
yarım elma

akşam
yarım elma
yarım tabak salata
3 kasık bulgur
1 kase puding:KK43::KK43:

yarından itibaren cokkk fena sıkmalıyım cok

Günaydın kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
İğrenç bir haftasonu geçirdim.Eşim 2 gün evden çıkmadı.Bilgisayarı hep kucağında.Bugün çıkarız dedi oda market için.Çatladım sıkıntıdan.:KK19::KK19::KK19:
Buarada Lunapiena yok günlerdir.Merak ettim nerde bu kızlar?Bugün kilo bildirimi yapıyor muyuz yoksa haftaya mıydı?
Menüm
sabah: şekersiz kahve +1portakal
öğlen: haşlanmış karnıbahar+3 kaşık yoğurt
akşam: ızgara balık+yeşillik

teşekkür ederim tatlım... Sana da.. Kilo almadın bu çok önemli... Ve yazmaya devam et:KK34: Ancak böyle dayanışırız bu kilolara karşı

günaydın canım, evet kilo almamışım 900 gr da vermişim ama 2 kilo vermem gerekti bu hafta :KK43:( adte dönemim geçti ve ben hala olamadım şiştim resmen
canım tatlı istedi onu bile sürmedim ağzıma sonuç hüsran :KK43: diyetisyenim mevsimsel bu gecikmeler benim bile gecikti ve bir çok hastamın dedi ama inş olsun gidicek 3 kilo en az.

Bu arada sanada geçmiş olsun canım benim iki bacağımdada var aşırı kilodan dolayı, merdiven çıkarken ses gelir ağrısı da dayanılmazdır. Doktor kilo vermemi söylemişti. Başka çözüm yok :) umarım seninkinde de önemli bişiy yoktur.

dün çok fena saldım kendimi bugün salmamalıyım kilo almamalıyım :KK19:
sabah
mısır gevreği
süt

öğlen
sebze çorbası
salata

akşam
daha bilmiyorum :26:

SLM kızlar günaydın
kilo bildirimini haftaya yapalım dıe dusundum bakalım 2 hafta olunca ne kadar kilo verılcek merek ettım..
bu arada gecmısın okuyamadım işim çpk :KK43:
h.sonuda giremedim gezmektekten neler oldu bilmiyorum..
pembe den haber var mı?

SLM kızlar günaydın
kilo bildirimini haftaya yapalım dıe dusundum bakalım 2 hafta olunca ne kadar kilo verılcek merek ettım..
bu arada gecmısın okuyamadım işim çpk :KK43:
h.sonuda giremedim gezmektekten neler oldu bilmiyorum..
pembe den haber var mı?
pembeden haber yok tatlım ne oldu acaba :26:

X