Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Günaydın herkese:)))bugün sabah tartıldım 2.5 kilo vermişim ama ölçülerimde bir değişiklik yok
Sabaheynir,lor karıştırdım :), 4 zeytin, 2.5 dilim ekmek,1 çay kaşığı şekerli çay, 1 tatlı kaşığı reçel, birazcık ıspanak kahvaltılarımı abartıyorum sanırım gece aç hissettiğim için sabah zor tutuyorum kendimi
Öğleye atlamayı düşünüyorum elmayla geçiştirmeyi planlıyorum kahvaltıyı geç yaptım:)
Akşama sabah yediğim ıspanak var onu yoğurtlamayı düşünüyorum:))
Birde hep aynı yemekleri yiyorum görenler bu kız bir yapıyor kaç gün yiyor demesinler az az büyük cezve tarzı bir şeyin içinde haşlıyorum günlük taze taze öyle yoğurtluyorum

Maşallh cnm kahvaltını gayet güzel ve doyurucu yapıosun
inşallah kılo vermeye devam edersin

maşallah güzel verdin ... uyguladığın diyet çok iyi
ben takılmam milletin lafına wallah 2 -3 günlük yemeği hazırlarım ..

canım bence kendini çok sıkıyorsun ( kaçırdıklarından hariç)

Bencede verdacım zafiyet geçireceksin allah korusun.Sen hep aç duruyorsun,diyet değil eziyet ediyorsun vücuduna.Anoreksia olma sonra.Senin kendini bu kadar sıkmana neden olacak aşırı kilon yokki

inşallah veririsin genelde adetin geçtikten sonra 3-4 gün sonra ancak normale döner ... ben adet olmak üzereyim ama bu kilo verebildim
geçen hafta 76,33 bugün 74,700.

evet dediğin gibi kilolardan dolayı ve sanırım bir takım travma geçirdim( kaza+düşme) ama ciddi almadım.. şimdi dizlikleri takıyorum yarın MR sonuçları çıkar çarşamba bakarız doktor ne diyecek .. ama dizimden çıkan ses gerçekten fena uzaktan duyuluyor bile çekirgenin çıkardığı ses gibi yaa... işte şimdi kilo vermek şart oldu

Bencede verdacım zafiyet geçireceksin allah korusun.Sen hep aç duruyorsun,diyet değil eziyet ediyorsun vücuduna.Anoreksia olma sonra.Senin kendini bu kadar sıkmana neden olacak aşırı kilon yokki
aynen wallaha .
Hopecumm( gerçek ismini bilsek tabi daha güzel olurdu ) nasılsın ?hafta sonun sıkıntılı geçmiş anlaşılan canım

kıslar gecen hafta 78,5
bu hafta 78.00 ya nıye kılo veremıyorum ben eskıden haftada kedın 1 kılo gıderdı

merhaba kızlar,
haftanız neşeyle ve büyük azimle başlamasını diliyorum

bu sabah
1 dilim ekmek - 1 diyet kurabiye
1 KK light peynir -1/2 domates -1 ufak salatalık
1 kupa şekersiz sütlü kahve

ÖĞLEN : 6 kaşık fırında sebze (dünden kalan)-bir kase yoğurt + 1/2 kase salata

akşam : sebze haşlama + meyve

BU ARADA ARA ÖĞÜNLERİM SABAH HEP SULANDIRMIŞ SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ TABİ
AKŞAM ÜZTÜ KURABİYE OLACAK + BİR ZAYIFLATAN İÇECEK (1 ç.k BAL+ 1/2 LİMON SUYU+ 1GREYFRUT SUYU+ 1KİVİ )

inş. Canım ama ben 2 aydır hiç olmuyorum ((( bu ayda günüm geçti ama yok çok şiştimm.

Kendine dikkat canım. Umarım en kısa sürede geçer giderr. Kesinlikle şart zaten çoğu gitmiş azı kalmış senin kiloların 76 larda olmayı isterdim inan :)

kıslar gecen hafta 78,5
bu hafta 78.00 ya nıye kılo veremıyorum ben eskıden haftada kedın 1 kılo gıderdı
oluyor canım sen ne zaman diyete başladın ?? kaçırdıysan bu hafta sonu.. bugünkü gördüğün kilolara bakma kendini sık bir gün ertesi günde gitmiş olur

canım verirsin seni yeni başladınn görürüsün. şişlik gidermek için maydanoz suyu yap ve sabah limonlu sıcak su ödemlere iyi gelir

ben kendime bir lahana suyu hazırlayacağım bir web sayfasında buldum sayfa sahibi yağ yakan içeceğin tarifi bile olumlu neticesini garantili

Malzemeler:
Yarım litre su
4 beyaz lahana yaprağı
Yarım demet maydonoz
Bir limon suyu
Yapılışı:Suyu kaynatın içine önce lahanaları bölmeden koyun 3 dakika haşlatyın sonra maydonozu ekleyin 2 dakika kaynatın ve ocaktan alın.Süzün ve suyun içine limon suyunu da ekleyin.Kür hazır.Sabah aç karnına öğlen ve akşam olmak üzere 3 kere için.

inşallah canım deniycem kesin. Lahana suyu kürünüde muhakkak yapıcam çok saol.

kıslar gecen hafta 78,5

canım bu hafta kılo bıldırım yapmadık hiçbirimiz..ama 500 gr olsada vermısın :)
ıkı hafta dıkkat edıp kılo bildirimi yapalım dedık..ben gecen hafta uyamadım bu hafta sıkıcammm

ah canımm herkesın ıstedeği farklı işte..bende keske 60 olsam dıyorumm...

aynen canımm :)

kızlar bugunde yememe dıkkat edemediğim için menülerimi paylaşamıyorum

ben ıyıce ipin ucunu kaçırdım ya

kızlar bugunde yememe dıkkat edemediğim için menülerimi paylaşamıyorum

ben ıyıce ipin ucunu kaçırdım ya
alyacım kendini fena saldın... kaçırdın anlaşılır ama en az ertesi gün telafi etmeye çalış.. pes etme canım
10 gündür sala sala gittin yaaa kızarım sana beni gaza getirdin zayıflamak için sonra yoldan ayrıldın Tavşanımmkendine gelll

merhaba arkadaşlar arınıza girimmi ? bende bi şikoyum 87 kiloyum akapunktura gidiyorum yarın üçüncü haftam ilk haftadan sonra diyet nasip olmadı bi kaybım oldu duaya gitgel yedik valla o bitti eşim mardinli akraba ziyaretleri vardı bu hafta sonu ordada yedim valla bugün silkelendim bi yadiklerimi yazdım ajandama adam akıllı yarın baştan başlım diyorum nedersiniz motivasyonum düşük biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…