Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

modemim bozulmuştu 2 gündür giremiyodum sonunda yenisine kavustum :KK1:
lahana diyeti yapım dedim ama yapamadım :KK17: o ne kötü bi tat öyle :KK37:
bu sabah
mısır gevreği ve süt

öğle
yoğurt yulaf ezmesiyle

akşam
mısır gevreği süt :KK56:

bilgisayarın mı bozulmuştu canım neden gıremedın kı?
ayrıca menulerın cok guzel.ya ben neden doyamıyorum bunlarla kı :26:

öğlen menüm1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık
4 kaşık pilav :KK5:

öğle yemeği
1 kase salata
3 kaşık yoğurt
7 kaşık yağsız sebze yemeği

akşam üstü için tatlı yaptım :KK56: yiyeceğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

bilgisayarın mı bozulmuştu canım neden gıremedın kı?
ayrıca menulerın cok guzel.ya ben neden doyamıyorum bunlarla kı :26:
evet canım ya modem yanmıs nete bağlanmıyordu neyseki yenisini gönderdiler :KK1:
tatlım benimde pek doyduğum söylenemez aç yaşıyorum :KK5:

slm kızlarr :)
sabah kahvaltı yapamdım vaktim yoktu
öğlen arkadasımla dısardaydıkk balık ekmek ve 1 tane ekler yedim :/ ve cok zayıfladıgımı hiç yakısmadıgını söyledi ve bana cok kızdı zorla yedirdi:KK43:
akşam bu yüzden bişey yemiycem az buz degil yarım ekmek balıkk:) ve 1 ekler:)

slm kızlarr :)
sabah kahvaltı yapamdım vaktim yoktu
öğlen arkadasımla dısardaydıkk balık ekmek ve 1 tane ekler yedim :/ ve cok zayıfladıgımı hiç yakısmadıgını söyledi ve bana cok kızdı zorla yedirdi:KK43:
akşam bu yüzden bişey yemiycem az buz degil yarım ekmek balıkk:) ve 1 ekler:)

oh canım dert etme bunlardan..
eşim küt böreği kurabiyeler getirdi ya
yine battırıdım günümü:KK43:
bakarız böyle hafta sonu başlaram pazartesi günü ne durumda olacağım ...hiç hayra işaret değil

:KK9: :KK9: :KK9: YAA biz sana demiştik canım..oh ne guzel bı dunya sporda yapmışsın maşallah..

ay canım yaa..bırakınca aldın gene demek :KK43: ee hasta olmustun nasılsın pekı tıtremelerın gectı mı?

canımm 2 ayda 70 olman zor ya :KK43: yanı ne bıleyım belkı verırsın ama cok sıkman lazım..

afiyet olsun canım..valla mantarın kalorisi iyimiş azmıs ama ben yıyemem kı :KK43:

canim daha gidemedim doktora cünki baska doktorlarda terminlerim var
cook yedigim halde yinede titreme geliyor ara sira
biliyorumm canim yaa 70de olamam:KK43::KK43:

oh canım dert etme bunlardan..
eşim küt böreği kurabiyeler getirdi ya
yine battırıdım günümü:KK43:
bakarız böyle hafta sonu başlaram pazartesi günü ne durumda olacağım ...hiç hayra işaret değil

yarın aksamba babam yemege götürcekmiş:KK43:
aksama kadar bsey yemycem hakkmı aksam yemekte kullncm.
ee biyerden kesmek gerekk:KK43:

Hoşbulduk tatlım..yaş37..arada bir iki çiğ köfte bir de içli köfte kaçamağım oldu ne yazıkki...dün yürüyemedim..inşallah bugün bantta bir saat yürücem ama altı günde 1.200 kg vermişim buna rağmen..ayça kaya nın diyetini buldum netten onu uyguluyorum şimdilik...

Sabah bir bardak süt 3 kaşık müsli (ama ben yiyemedim tadı çok kötü corn flakes yiyorum.)bir muz iki ceviz.
Öğlen bir kase çorba salata yogurt (ben buradada çorba ve cacık yiyorum.)
İkindi kepekli tost ekmeğine beyaz peynirli tost bir bardak ayran bir portakal.(buradada normal tost ekmeği yiyorum)
Akşam bir kase çorba salata yoğurt.gün içinde 2 litre su.
Kızlar 4 öğünlük bir diyet.ayça kaya nın.gayet tok tutuyo.ufak kaçamağıma ve yaşımın 37 olmasına rağmen 6 günde 1.200kg gitti.ben başlayalı on gün oldu ama pazartesiden beri çok istikrarlıyım açıkçası.. Bir saat yürüyorum en az dört gün.76kg ile başladım bu sabah itibari ile 74.800 hadi hayırlısı....hepimiz gönlümüzdeki kiloya ulaşırız inşallah...

hepinize bol kolari yakımlı günler diliyorummm. :) bugün kontrol günüm ve bu hafta 1 gram veremedim biliyorum
ama olsun ben dikkat ettim bozmadım diyetimi pes etmek yok. kendimi motive etmek için yazıyorum :)

950 gramda gittmiş bulunmakta :KK52: hedefime ulaştım artık 60 kiloyum ve dahada zayıflamayacam çünkü boyum uzun olduğu için inanılmaz inceyim :KK1: artı kilo koruma diyeti yapcam geri almak istemiyorum almam dimi kızlar :KK17:

950 gramda gittmiş bulunmakta :KK52: hedefime ulaştım artık 60 kiloyum ve dahada zayıflamayacam çünkü boyum uzun olduğu için inanılmaz inceyim :KK1: artı kilo koruma diyeti yapcam geri almak istemiyorum almam dimi kızlar :KK17:

hedefine ulaşmana cokk sevindim cnm:) bende 55 kilo olmusum kaldı geriye 5 kg :)
cnm korumak vermekten daha zor ins verdiklerimizi geri almayızz:)

Kimse görmiycek sanki yazdıklarımıı. Destek istiyorumm bende verebilecekmiyimmm :KK43:((
canlarımm

Selam kızlar...bende diyete başlayalı on gün oldu...hafta içi hergün bir saat yürüyorum.boyum 1.68 kilom76..hayırlısı yaza kadar tam gaz devam inşallah....

selam ne kadar sürede bu kiloya ulaştınız bende 80 kiloyum ama çok sabırsızım hemen kilo vermek istiyorum
Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Gittikçe büyük bir aile oluyoruz anlaşılan:KK16::KK16::KK16:
Elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz.Ben kaybolan azmime kızlar sayesinde kavuştum umarım sizede faydası olur. Aydönence yaş olarak değil ama listemize göz attıysan kilo olarak hemen hemen aynıyız seninle.Üzülme bende senin kadar vermek zorundayım.Herkesin diyeti bitse bile biz ikimiz olacağız yalnız kalmayacaksın :KK17::KK17::KK17:

canim ben konserve mantar kullaniyorum ve çok seviyorum, dün bir,domates rendeledim pi$irdim biraz, ardindan ha$lanmi$ mantari koydum yagsiz çok lezzetliydi zatende mantara bayılırım
Tetlım bende etli yada tavuklu,bol acılı salçalı yemeğini yapıyordum ama yağlı diye yapmamıştım uzun zamandır.senin tarifini de denerim mutlaka:KK34:

Canım çok sevindim senin adına.Ne güzel hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza.Sakın bizi ihmal etme ama zayıfladım diye özleriz biz seni :KK5::KK5::KK5:

gözün aydın canım benim darısı başımıza....
:KK66::KK66:

öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.gittikçe büyük bir aile oluyoruz anlaşılan:KK16::KK16::KK16:
Elimizden geldiğince birbirimize destek oluyoruz.ben kaybolan azmime kızlar sayesinde kavuştum umarım sizede faydası olur. Aydönence yaş olarak değil ama listemize göz attıysan kilo olarak hemen hemen aynıyız seninle.üzülme bende senin kadar vermek zorundayım.herkesin diyeti bitse bile biz ikimiz olacağız yalnız kalmayacaksın :KK17::KK17::KK17:

Tetlım bende etli yada tavuklu,bol acılı salçalı yemeğini yapıyordum ama yağlı diye yapmamıştım uzun zamandır.senin tarifini de denerim mutlaka:KK34:

Canım çok sevindim senin adına.ne güzel hedefine ulaşmışsın darısı bizim başımıza.sakın bizi ihmal etme ama zayıfladım diye özleriz biz seni :KK5::KK5::KK5:

inşallah canım teşekkürediyorum ilgin için inşallah bizde diğer arkadaşlar gibi hedef kilolarımıza ulaşırız :)

Bu arada bende 2 gündür giremiyordum arkdaşlarla hep dışarıdaydım.O kadar çok gezmişiz ki ayaklarım sızlıyor 2 gündür.:KK50::KK50::KK50: Gerçi keyifli olmadı desem yalan olur.Evde koşu bandında yürümektense çarşı pazar 9 saat yürüdük.Dün hele 22.30da geldim eve yemek bile yiyemedim. :KK1::KK1::KK1:
Hafta başında şikayet ettiğim fazlalık 5 kilonun gitmesine az kaldı.Dün kendime lcw'den xl beden ceket aldım, ki ben lcw'den sadece 3xl beden alabilen biriydim.Başka mağazalarda zaten beden olmuyordu.Ama 2 gündür rastgele mağzalarda hep kıyafet buldum kendime.3 yıl önce etiketine bakıp aldığım kotun etiketini dün kopardım ilk defa uydu bedenime.çok mutluyuuuum :KK66::KK66::KK66::KK66:
Bugünkü menüm, geç uyandık sabah-öğle birleşti :
1haşlama yumurta+1domates+1küçük salatalık+1/2kkpeynir+1simit.
Akşama kayınvalideye gidiyoruz.Adak keseceklermiş bugün, büyük ihtimal et kavurur.Bende yağlı diye yemek istemem hem zaten koyun,kuzu eti kokuyor bana, yiyemiyorum.Ya aç kalcağım yada salata yapıp ona yükleneceğim:KK25::KK25::KK25:

X