- 24 Aralık 2012
- 284
- 0
sagol tatlım uçtum resmenaferin sana kızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol tatlım uçtum resmenaferin sana kızzz
bütün kızlara sormak istediğim bir şey: kendini sıktınız .. çok az yiyorsunuz arzu ettiğiniz kilolara kavuştuktan sonra .. ne olacak? bırakacak mısınız?... devam edecek misiniz..? zaten benim tek endişem bu.
kilo vermek istiyorum sizin gibi ama ben sizin gibi yapmak istemiyorum çünkü yapsam 2 olasılık va:
-Ya anoreksi olacağım ki olmuştum: saçlarım döküldü, sürekli halsizlik ve taşikardi krizleri sık oldu
-yada normal yiyeceğim ve orada patlarım
bir de kalori üzerinde hesaplıyor musunuz??? yapıyordum ama bıraktım çünkü doğrusu pek mantıklı gelmedi : örnek 900 kalorili, sebze ve metabolizma hızlandıran besinler içermeyen bir diyet belki sadece karbonhidratlı ve yağlı yemekleri içerir ( 3 kaşık pilav yok 3 kaşık makarna yok 1 kurabiye...)ama bütün bu besinler yağ depolamaya ve kilo almaya sağlıyor..kannatime göre tabi
si ne düşünüyorsunuz?:44:
1 saat bisiklet 550 kalori
neden canım ne değişti ki diyetindekizlarr ben 80.300 kilo olmusummm
napcam ben yaaaaa
neden canım ne değişti ki diyetinde
kilo geri almanın anlaşılır canım bıraktıysan..diyeti birakmistim canim yaaa
kilo geri almanın anlaşılır canım bıraktıysan..
kızlarrrrr cok mutluyum 1 bucuk kg fazla gelmem regldenmişşşş bugün gitmişşşş dün 57 gözükürken bugün 55.8 cıktımmmmm :):):): ohh bee sonundaaa:)
sabah:
mısır gevregi+süt
öğlen
1 lokma bitter çikolata
akşam
1 tabak yeşil salata
sporum
20 dk bisiklet
20 dk koşu bandı
5 dk twister
5 dk karın bölgesi calıstım
5 dk kol çalıstım
kizlarr ben 80.300 kilo olmusummm
napcam ben yaaaaa
kizlarrr yarin diyete baslamam lazim ya 2ay yada 4ay sonra türkiyeye gitcez offf yaa bari 70olsamm ya
Selam kizlar nasilsinizzz, offf yorgunum ben yaaa
Sabah : biraz müsli biraz k fleks biraz süt : hepsi bir bardaktan az oldu
ara : $ekersiz sütsüz kahve
ögle: bir tabak ha$lanmi$ mantar
bir tane domates
bir tane sütsüz az $ekerli sicak çikolata
ara : bir tane diyet yogurt
ak$am : avuç içim kadar tavuk
iki dilim peynir
iki lokma ekmek
yarim kase k fleks
biraz çikolata
uzun zamandir çikolata yememi$tim görünce dayanamadim
kizlar bu arada ha$lanmi$ mantar neredeyse kalorisiz, yani 125gr mantar sadece 15 kalori! bir tabagi 100 kalori bile degil! tabi yagsiz olacak benim yedigim gibi
Herkese günaydın.
Bugün çok zinde hissediyorum kendimi.Kilo vermeye başlayınca insan gerçekten mutlu oluyor
Bugünkü menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta+şekersiz çay
öğlen:Izgara köfte (5adet)
akşam:Fasülye piyazı(yağsız bol ekşili)
Bugün fırsatım olursa çıkıp lahana alacağım.Maksat yürüyüş olsun hem kaç gündür çorba konuştuk bende yapayım,aklıma getirdiniz
Leyyacım mantarın gerçekten kalorisi çok düşük ama haşlanmış tüketmek biraz zor oluyor.Bende kalori cetvelinde görüp denmiştim ama yiyemedim öyle.Ben biraz farklı yapıyorum istersen birde böyle dene.Mantarı suyunun çoğunu çekene kadar yağsız tavada kavurup içine 1 adet yağsız tavuk göğsü ve bol kuru soğan ekliyorum.Malum tavuk çabuk pişiyor,soğanlar pişine kadar karıştırıyorum.Altını kapatmadan içine tuz ve bol karabiber ekliyorum.(tuzu baştan koyunca tüm tuzu mantar çekiyor tavuk kısmı tuzsuz oluyor).Bu şekilde de hem kalorisi düşük hem damak tadına uygun.
KIZLAR akşam esımle yemeğe gıttık kaçırdım malesef....
et dürüm
patates kızartması
fanta
sabah kahvaltım
1 dılım kızarmış tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
2 çatal yumurta