Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Kızlar çok mutluyum pazartesiye göre 1 kg daha gitmiş.Çok dikkat ediyorum şimdi.Pazartesi, sizin gazınızla spora da başladım yenidenBilgisayar başında çok oturuyordum o yüzden geziyorum bol bol.Foruma da çok giremiyorum o yüzden kusura bakmayın.Gece de olsa okuyorum yazdıklarınız ama takipteyip.:126:

gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye

Canım ya hiç üzme tatlı canını.Bu erkekler yontulmamış odunlar gerçekten.Senin abartı kilon mu var ki sorun ediyor?Benim kilom ortada benim eşimde baskı yapıyor ama o haklı olduğu halde ben bile ona karşı sinirli oluyorum.Onun açıklarını yüzüne vuruyorum.Benim eşimde keltoş mesala "sen önce kendi saçlarına yan yada her yerin dökülüyor(migren,miyop,diz kapağı,tendon yırtığı,sinüzit...birsürü hastalığı mevcut)yağız delikanlı diye aldık çürük çıktın diyorum"Bazen"kıskanma ye seninde kilon olsun"diyorum şakaya vurup kapatıyorum meseleyi.Ki ben aşırı obezim ama sen öyle değilsin.Ben şimdi kilo verdikçe mutlu oluyor ya ona bile bozuluyorum "sokakta başkaları laf atmaya başlayınca göreceğim ben seni "diyorum sinir etmek için

ğlende
büyük kase sebze çorbası
fırında karnabahar sebze
70g tavuk haşlama
1 kase kırmızı lahana salatası+ 1/4 turp

Sabah:
1kase hazır çorba
şekersiz kahve
öğlen:
1portakal
akşam:
haşlanmış karnıbahar
yoğurt

kızz bu az değil mi ya
Biliyorum canım ama başka türlü gitmiyor ki benden.Yerimde sayıyorum miktarı arttırınca.Hatta geri almaya başlıyorum.Geçen ay geri aldığım 5 kilodan kurtulmak istiyorum hemen,gerçi 3,5 kaldı ama olsun.Bugün yarın eşim "bir tartılalım bakalım kaçını geri almışsın "der bana.Zaten anladı hemen lafını söyledi.Pazartesi yazmıştım ya.2 ay önce annem ameliyat olmuştu bende yanına gitmiştim 100kg ile.Gören herkes kilo mu verdin dedi bende mutlulukla 14kg verdim diyordum ve hiç geri almadan eve dönmüştüm.Şimdi annem her konuşmamızda "şimdi kaç oldun,diyetine dikkat ediyor musun" diye soruyor. "ancak 98'e düştüm yerimde sayıyorum" diyebildim.Geri alıyorum desem çok üzülecek

kızlar karar verdim yarından itibaren 1 hafta lahana diyeti yapacam :18:

Bir hafta boyunca yiyemezsin tatlım bir süre sonra midesi bulanıyor insanın.En fazla 3 gün bir yada 2 öğünde tüket.İster az pişir ister kalanını poşetle derin dondurucuya koy ama 3gün sonra başka gıdalar tüket ara ver yani.Sonra yeniden 3 gün iç.Ben denedim 1 hafta dayanamadım.

yaptın mı bari beğendin mi ??
yok daha yapmadım tatlım ama tadını biliyorum zaten inş yiyebilirim :26:
1 hafta yiyip 2 gün ara verecem canım yapmalıyım yapacam

kuru fasülye
tam buğday ekmeği (1 dilim)
yoğurt
azcık browni

canım benim seni çok iyi anlıyorum yaa... bir dönem ailem beni sofradan kovar oldu hatta.. ama bu şekilde devam edebilir misin?. şimdi evet böyle kendini sıkacaksın..ama tatlı krizini girebilirsin canın sıkılır... ve bir lokma ağzına atacağın zaman kilolar geri alınır ...ve yeni bu hale düşersin...

bence yavaş yavaş ve takıntı yapma... gerekirse diyetisyene git yardımı kesinlikle dokunur

çorba hakkında evet doğru dedin . hem sıkılmamak açısından hem de sebzeyi fazla sevmeyen için haftada 2 defa içmek yeterli sanırım... kür gibi

olsun canım ya ınsan herzmn vakıt bulamıyor tabıkı gırmeye..sen sporunu yap bol bol hareket et bızı de ıhmal etme yeterr..
ohh ne guzel kilo vermeye başlamışsın :)

ğlende
büyük kase sebze çorbası
fırında karnabahar sebze
70g tavuk haşlama
1 kase kırmızı lahana salatası+ 1/4 turp

afiyet olsun..menun guzelmiş

Sabah:
1kase hazır çorba
şekersiz kahve
öğlen:
1portakal
akşam:
haşlanmış karnıbahar
yoğurt
,anammm nu ne kız azcık

kızlar karar verdim yarından itibaren 1 hafta lahana diyeti yapacam :18:

1 hafta mı aman tanrım nasıl dayancan kuzum

şekerim, hiç bozma kendini... adamı boş ver; kilo vermene odaklan.. incecik olacağını..güzel kıyafetleri giyebileceğini....kendini salma lütfen

stresten yerım ben cnm ya oyle kotu bı huyum var: ( ama sızın sayenızde tutucam kedndımı
cok kızdım esıne yaa..ben olsam beğenmıyosan boşa zayıf bırını bul derdim..hayret bişey
kıs evlendıgımızde daha kıloluydum kı ben
yetiyo canım evet böyle devam edecem tekrar kilo almak istemiyorum

hiç sıkma canını tatlım herkesi boşver kendine göre hareket et
oyle yapmaya calışıyorum cnm

hayırlısı cnm ya saldım gıttı

bütün kızlara sormak istediğim bir şey: kendini sıktınız .. çok az yiyorsunuz arzu ettiğiniz kilolara kavuştuktan sonra .. ne olacak? bırakacak mısınız?... devam edecek misiniz..? zaten benim tek endişem bu.
kilo vermek istiyorum sizin gibi ama ben sizin gibi yapmak istemiyorum çünkü yapsam 2 olasılık va:
-Ya anoreksi olacağım ki olmuştum: saçlarım döküldü, sürekli halsizlik ve taşikardi krizleri sık oldu
-yada normal yiyeceğim ve orada patlarım

bir de kalori üzerinde hesaplıyor musunuz??? yapıyordum ama bıraktım çünkü doğrusu pek mantıklı gelmedi : örnek 900 kalorili, sebze ve metabolizma hızlandıran besinler içermeyen bir diyet belki sadece karbonhidratlı ve yağlı yemekleri içerir ( 3 kaşık pilav yok 3 kaşık makarna yok 1 kurabiye...)ama bütün bu besinler yağ depolamaya ve kilo almaya sağlıyor..kannatime göre tabi

si ne düşünüyorsunuz?:44:

çok haklısın canım o besinler baya kilo yapıyo eğer diyetteysek onları yememek lazım.diyetten sonrada dikkat etmek ve spor şart canım form tutmak için.yani sürekli diyet olmaz tabi :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…