- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
görüşürüz tatlım çok yeme ha
YOK CANIM cok yemedim..kızarmıs tavuk ve azcık pilav yedım :) bide ayran içtim..
sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn
ohh afiyet olsun canım..
ALYAAA yaniliyorsun sondan birinci ben oldumm kilo aldim 70 kiloyum (
kizlar ben lahana çorbasini denedim geçen sene ama ilk zamanlar güzel geliyor tabi ben tuz katmi$tim ve her yaptigimda farkli baharatlar koydum, baya acili yaptim ama en son yaptigimda yani 4. de artik içemedim tiksindim ve kilo verdimde o kadar abartili degil 2 kilo verdim bir haftada ama birakinca her$eyi abarttim birde hep dogum günleri davetler falan olmu$tu hemen sonraki hafta geri aldim
$imdi ise uzun süre aç kalmayi deniyorum leptin hormonu salgilansinda yag yakayim diye her ögün arasi 5 ila 6 saat arasi aç kaliyorum aslinda acikmiyorum insan hafifliyor öglede falan çok yese bile, ama evde imkansiz aç kalamiyorum bu yüzden hafta ici ancak yapacagim böylee
aaa ne bıleyım canım sen bıldıırm yapabılmısmıydun kı :26: uzuldum ya kılo almana hemen kendıne gel lütfen....
gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
ala ala manyak mı esın yaa..kilo aldın dıye sorun edıyosa gondersın bı guzellık merkezıne zayıflatsın senı..anlamıyorum ya kılo aldın dıye kavga mı edılırmıs
günaydın kızlar
bu sabah çok şükür moralim yerinde tartıldım bu sabah 75,300 kg yaniii kilolar gidiyorrrrrrrrrrrr
neyse bugün kahvaltım:
22 gr kepekli ekmek
20gr light peynir
1/2 domates+ 1/2 salatalık
1 yağsız omlet
1 kupa şekersiz naneli yeşil çay
günaydın canım afiyet olsun :)) ohh ne guzell zayıflıyosun
bende bu sabah tartıldım ve sok oldum 70.3 cıktım 600 gr nereye gitti ki hehe