Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

bende böyle yapmıştım yiyemedim döktüm

kızlarben cıkıyorum yarın görüşmek üzere....
bakalım aksama neler yicez evde hehe :)

canım bence o çorbayı hiç deneme
lahana salatası yap ye çok daha güzel

Son düzenleme:
canım bence o çorbayı hiç deneme
lahana salatası yap ye çok daha güzel
kızlar blenderden geçirip şu an içiyorum içine tuz ve kara biber kattım.. ve normal bana geldi
dediğim gibi ben böyle çorbalara alıştım ve menülerimde normal yaptığım çorba bunları içeriyor üstesinde havuç ıspanak brokoli karnabahar kabak ve pırasa

belki de siz alışmamışsınız böyle çorbalara

valla içebilyorsan ne güzel tatlım iç iç yarasın

afyet olsun ozaman tatlım içebldgn kadar iç zayıflatma etkisi var lahana corbasının:)

afyet olsun ozaman tatlım içebldgn kadar iç zayıflatma etkisi var lahana corbasının:)
sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn

sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn

afyet olsun cnm tam tarifi yazarmsn tekrar denemek istiyorum ama senin yaptıgın gibi yaz:)

Kızlar ne çok yazışmışsınız geriden sayfalarca beğene beğene okudum
diyoncum geçmiş olsun öncelikle.Bugün lahana çorbası konuşulmuş bende nacizane birkaç bilgi ve denyimimi aktarayım hemen size.
Öncelikle lahana vücutta biriktirdiğimiz toksinlerin(gıdalardaki koruyucular gibi.Bunlar protein gibi depolanıyor ve vücuttan dışarı atılmıyorlar) hücre dışına çıkmasını sağlayan tek bitki.yalnız lahananın beyaz kısmı değil en dış yeşil yaprakları kaynatılarak içilecek.Uzmanlar sağlık için bu mevsimde mutlaka kürünü öneriyorlar.Çorbasına gelince ben 2 ayda 14 kg mı verirken çok içtim bu çorbayı.Mercimek çorbası 200kl ama lahana çorbası 50kl yani doyana kadar içtim.Tarifinin püf noktası içine kimyon baharatı konuyor.Kimyon çok baskın bir baharat dolayısıyle çorbadaki iğrenç koku gidiyor.Birde suyunu çok koymayın lahanın üzerini 2 parmak geçsin sadece,koyu bir çorba yapın.bendeki tarifi yazayım:
yarım lahana(orta büyüklükte)+3domates+2 yeşil biber+2 soğan+karabiber+kırmızıbiber+maydanoz+1 tavuk bulyon(yağ yok) ben yeşil biber sevmediğim için kullanmadım.
Tüm malzemeleri çiğ olarak düdklüye koyup 20dk haşlayıp sonra blendrdan geçiriyorum.7kg'lık düdüklünün yarısı doluyor.Sadece yiyeceğiniz kadarını ısıtıp geri kalanı dolapta 4-5gün saklayabilirsiniz.Kolay bozulmuyor.Sabah ve öğle bununla geçirip akşam istediğim yemeği yedim ben.Bir süre sonra canım istemedi tabi ama zorlada olsa yedim ve çok işe yaradı.

afyet olsun cnm tam tarifi yazarmsn tekrar denemek istiyorum ama senin yaptıgın gibi yaz:)

canım tarifi bu
içinde bir demek maydanos+ 1 küçük soğan+ 1 domates+ 1 adet biber+ 1/4 beyaz lahana
hepsini yıkarsın domates soyup kabaca doğrarsın soğan biberi ve lahanayı da aynı şekilde,,, hepsini tencereye koy su sebzeleri kapacak kadar doldur koy ocağa... yumuşayana kadar pişir
piştikten sonra blenderden geçir... içinde lifler kalır ben süzgeçten de geçirdim sonra tuz ve karabiber koyarsın

ALYAAA yaniliyorsun sondan birinci ben oldumm kilo aldim 70 kiloyum (

kizlar ben lahana çorbasini denedim geçen sene ama ilk zamanlar güzel geliyor tabi ben tuz katmi$tim ve her yaptigimda farkli baharatlar koydum, baya acili yaptim ama en son yaptigimda yani 4. de artik içemedim tiksindim ve kilo verdimde o kadar abartili degil 2 kilo verdim bir haftada ama birakinca her$eyi abarttim birde hep dogum günleri davetler falan olmu$tu hemen sonraki hafta geri aldim

$imdi ise uzun süre aç kalmayi deniyorum leptin hormonu salgilansinda yag yakayim diye her ögün arasi 5 ila 6 saat arasi aç kaliyorum aslinda acikmiyorum insan hafifliyor öglede falan çok yese bile, ama evde imkansiz aç kalamiyorum bu yüzden hafta ici ancak yapacagim böylee

cokk sagol cnm yarın deniycem içinde kereviz ve taze sogan yok ya belki hos olur. İçine sarmısak ve 1 havucta atmayı düşünüyorum ben:)

gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye

gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye

ayy canım günaydın .. Moralın bozulmasın ama.. eşinle kilo hakkında mı tartıştınız.??? olur mu öyle bi şey.. biraz sana destek olsun tartışacağına

günaydın kızlar

bu sabah çok şükür moralim yerinde tartıldım bu sabah 75,300 kg yaniii kilolar gidiyorrrrrrrrrrrr
neyse bugün kahvaltım:
22 gr kepekli ekmek
20gr light peynir
1/2 domates+ 1/2 salatalık
1 yağsız omlet
1 kupa şekersiz naneli yeşil çay

günaydın bende o duyguları yaşadım canım anlıyorum seni bozma moralini üzüntü kilo artışına sebep oluyo toparla kendini zayıflamaya çalış ıspatla kendini ona herşey daha güzel olacak inşallah allah yardımcın olsun

günaydın afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…