görüşürüz tatlım çok yeme ha
sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn
ALYAAA yaniliyorsun sondan birinci ben oldumm kilo aldim 70 kiloyum(
kizlar ben lahana çorbasini denedim geçen sene ama ilk zamanlar güzel geliyor tabi ben tuz katmi$tim ve her yaptigimda farkli baharatlar koydum, baya acili yaptim ama en son yaptigimda yani 4. de artik içemedim tiksindimve kilo verdimde o kadar abartili degil 2 kilo verdim bir haftada ama birakinca her$eyi abarttim birde hep dogum günleri davetler falan olmu$tu hemen sonraki hafta geri aldim
$imdi ise uzun süre aç kalmayi deniyorum leptin hormonu salgilansinda yag yakayim diye her ögün arasi 5 ila 6 saat arasi aç kaliyorum aslinda acikmiyorum insan hafifliyor öglede falan çok yese bile, ama evde imkansiz aç kalamiyorum bu yüzden hafta ici ancak yapacagim böylee
gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
günaydın kızlar
bu sabah çok şükür moralim yerinde tartıldım bu sabah 75,300 kg yaniii kilolar gidiyorrrrrrrrrrrr
neyse bugün kahvaltım:
22 gr kepekli ekmek
20gr light peynir
1/2 domates+ 1/2 salatalık
1 yağsız omlet
1 kupa şekersiz naneli yeşil çay
YOK CANIM cok yemedim..kızarmıs tavuk ve azcık pilav yedım :) bide ayran içtim..
ohh afiyet olsun canım..
aaa ne bıleyım canım sen bıldıırm yapabılmısmıydun kı :26: uzuldum ya kılo almana hemen kendıne gel lütfen....
ala ala manyak mı esın yaa..kilo aldın dıye sorun edıyosa gondersın bı guzellık merkezıne zayıflatsın senı..anlamıyorum ya kılo aldın dıye kavga mı edılırmıs
günaydın canım afiyet olsun :)) ohh ne guzell zayıflıyosun
bende bu sabah tartıldım ve sok oldum 70.3 cıktım 600 gr nereye gitti ki hehe
hmmmm inş bende beğenirim kesinlikle deneyecemKızlar ne çok yazışmışsınız geriden sayfalarca beğene beğene okudum
diyoncum geçmiş olsun öncelikle.Bugün lahana çorbası konuşulmuş bende nacizane birkaç bilgi ve denyimimi aktarayım hemen size.
Öncelikle lahana vücutta biriktirdiğimiz toksinlerin(gıdalardaki koruyucular gibi.Bunlar protein gibi depolanıyor ve vücuttan dışarı atılmıyorlar) hücre dışına çıkmasını sağlayan tek bitki.yalnız lahananın beyaz kısmı değil en dış yeşil yaprakları kaynatılarak içilecek.Uzmanlar sağlık için bu mevsimde mutlaka kürünü öneriyorlar.Çorbasına gelince ben 2 ayda 14 kg mı verirken çok içtim bu çorbayı.Mercimek çorbası 200kl ama lahana çorbası 50kl yani doyana kadar içtim.Tarifinin püf noktası içine kimyon baharatı konuyor.Kimyon çok baskın bir baharat dolayısıyle çorbadaki iğrenç koku gidiyor.Birde suyunu çok koymayın lahanın üzerini 2 parmak geçsin sadece,koyu bir çorba yapın.bendeki tarifi yazayım:
yarım lahana(orta büyüklükte)+3domates+2 yeşil biber+2 soğan+karabiber+kırmızıbiber+maydanoz+1 tavuk bulyon(yağ yok) ben yeşil biber sevmediğim için kullanmadım.
Tüm malzemeleri çiğ olarak düdklüye koyup 20dk haşlayıp sonra blendrdan geçiriyorum.7kg'lık düdüklünün yarısı doluyor.Sadece yiyeceğiniz kadarını ısıtıp geri kalanı dolapta 4-5gün saklayabilirsiniz.Kolay bozulmuyor.Sabah ve öğle bununla geçirip akşam istediğim yemeği yedim ben.Bir süre sonra canım istemedi tabi ama zorlada olsa yedim ve çok işe yaradı.
bunuda deneyecemcanım tarifi bu
içinde bir demek maydanos+ 1 küçük soğan+ 1 domates+ 1 adet biber+ 1/4 beyaz lahana
hepsini yıkarsın domates soyup kabaca doğrarsın soğan biberi ve lahanayı da aynı şekilde,,, hepsini tencereye koy su sebzeleri kapacak kadar doldur koy ocağa... yumuşayana kadar pişir
piştikten sonra blenderden geçir... içinde lifler kalır ben süzgeçten de geçirdim sonra tuz ve karabiber koyarsın
bu erkekleri anlamıyorum eşlerini nasıl kırabiliyorlar yaa.canım kaç kiloydun sengunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
kilon kaç canım nasıl diyet yapıyosunbende umut ediyorum ki arkadaşlar şu göbek ve basen çıktısından kurtulcam :/ hergün ev içinde kendimce egzersizler yapıyorum inşallah faydası olacak.
teşekkür ederim tatlım.. zayıflarızzzinşallahhhhh ..70 kg görmek isterim bu ayın sonunda acaba olur muuuu
bende umut ediyorum ki arkadaşlar şu göbek ve basen çıktısından kurtulcam :/ hergün ev içinde kendimce egzersizler yapıyorum inşallah faydası olacak.
inş verebilirsin canım bende anne olabilmek için 15 kilo verdim65 :s ama göbek ve basen kendini acayip belli ediyor..anne olmak istiyorum ama önce bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum yoksa yapı olarak doğumdan sonra asla veremiyebilirim..
65 :s ama göbek ve basen kendini acayip belli ediyor..anne olmak istiyorum ama önce bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum yoksa yapı olarak doğumdan sonra asla veremiyebilirim..
özel bi diyet yapmıyorum..ama un ve un mamüllerini tüketmemeye çalışıyorum
bugün yine canım pek bşey istemiyor
sabah
1 kepekli ekmek
krem peynir
kayısılı çay
öğlen
domates salatalık
akşam
yoğurt yulaf ezmesi ve tarçın ile
taşınacağımda.dün çok az bişeyler yedim.eşim açlıktan bayılacağın diyor aMA olsun devam etmeliyim bu sabah tam 70 kilo geldim şaştım kaldım ya bide regl olucagım bakım olduktan sonra sonuç ne olacak kızlar benim tek sorunum basen ya spor yapıyorum ama sanki aynılar ya hep üsten gidiyor
kahvaltı:1 tene yumurtayla cokkk az yağlı melemen ve yeşil çay 1 dilim ekmek 300 basen çalıştım
merhabalar :)evet.. kilo 65 göbek ve basen bi yoksa :) çünkü insan elbise bile giyemiyor :s
ayy canım günaydın .. Moralın bozulmasın ama.. eşinle kilo hakkında mı tartıştınız.??? olur mu öyle bi şey.. biraz sana destek olsun tartışacağına
günaydın bende o duyguları yaşadım canım anlıyorum seni bozma moralini üzüntü kilo artışına sebep oluyo toparla kendini zayıflamaya çalış ıspatla kendini ona herşey daha güzel olacak inşallah allah yardımcın olsun
YOK CANIM cok yemedim..kızarmıs tavuk ve azcık pilav yedım :) bide ayran içtim..
ohh afiyet olsun canım..
aaa ne bıleyım canım sen bıldıırm yapabılmısmıydun kı :26: uzuldum ya kılo almana hemen kendıne gel lütfen....
ala ala manyak mı esın yaa..kilo aldın dıye sorun edıyosa gondersın bı guzellık merkezıne zayıflatsın senı..anlamıyorum ya kılo aldın dıye kavga mı edılırmıs
günaydın canım afiyet olsun :)) ohh ne guzell zayıflıyosun
bende bu sabah tartıldım ve sok oldum 70.3 cıktım 600 gr nereye gitti ki hehe
hmmmm inş bende beğenirim kesinlikle deneyecem
bunuda deneyeceminş yiyebilirim
bu erkekleri anlamıyorum eşlerini nasıl kırabiliyorlar yaa.canım kaç kiloydun sen
evet tatlım kılo yuzunden tartıstık
aynen poyle cnm ya sınırden daha cok yıyorum ben
tatlım 78,5 yım suan ama kımse ınanmıyo o kıloda olduguma gostermıyomusummorelım cok bozuk
evet tatlım kılo yuzunden tartıstık
aynen poyle cnm ya sınırden daha cok yıyorum ben
tatlım 78,5 yım suan ama kımse ınanmıyo o kıloda olduguma gostermıyomusummorelım cok bozuk
yetiyo canım evet böyle devam edecem tekrar kilo almak istemiyorumkızım bu yetiyor mu sana ?? istediğin kiloya vardıktan sonra böyle mi devam edeceksin???
hiç sıkma canını tatlım herkesi boşver kendine göre hareket ettatlım 78,5 yım suan ama kımse ınanmıyo o kıloda olduguma gostermıyomusummorelım cok bozuk