Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

görüşürüz tatlım çok yeme ha

YOK CANIM cok yemedim..kızarmıs tavuk ve azcık pilav yedım :) bide ayran içtim..

sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn

ohh afiyet olsun canım..

aaa ne bıleyım canım sen bıldıırm yapabılmısmıydun kı :26: uzuldum ya kılo almana hemen kendıne gel lütfen....

gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye

ala ala manyak mı esın yaa..kilo aldın dıye sorun edıyosa gondersın bı guzellık merkezıne zayıflatsın senı..anlamıyorum ya kılo aldın dıye kavga mı edılırmıs

günaydın canım afiyet olsun :)) ohh ne guzell zayıflıyosun
bende bu sabah tartıldım ve sok oldum 70.3 cıktım 600 gr nereye gitti ki hehe

artık kilomun başında 6 ları gormek istiyorum uffff

teşekkür ederim tatlım.. zayıflarızzz inşallahhhhh ..70 kg görmek isterim bu ayın sonunda acaba olur muuuu

hmmmm inş bende beğenirim kesinlikle deneyecem
bunuda deneyecem inş yiyebilirim
gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
bu erkekleri anlamıyorum eşlerini nasıl kırabiliyorlar yaa.canım kaç kiloydun sen

bende umut ediyorum ki arkadaşlar şu göbek ve basen çıktısından kurtulcam :/ hergün ev içinde kendimce egzersizler yapıyorum inşallah faydası olacak.

bugün yine canım pek bşey istemiyor
sabah
1 kepekli ekmek
krem peynir
kayısılı çay

öğlen
domates salatalık

akşam
yoğurt yulaf ezmesi ve tarçın ile

65 :s ama göbek ve basen kendini acayip belli ediyor..anne olmak istiyorum ama önce bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum yoksa yapı olarak doğumdan sonra asla veremiyebilirim..

teşekkür ederim tatlım.. zayıflarızzz inşallahhhhh ..70 kg görmek isterim bu ayın sonunda acaba olur muuuu

AYYY inşallah ya..sen 70 kg ol bende 65 kılo 5 kılo versek keske nısan basına kadar ama cok zor cnm ya...
aslında ıstesek olur..nese havalar sıcakladıkça ınsanın ıstahı kesılıyor sankı nısanda mayısta daha cabuk kılolar verırız ınsallah..

bende umut ediyorum ki arkadaşlar şu göbek ve basen çıktısından kurtulcam :/ hergün ev içinde kendimce egzersizler yapıyorum inşallah faydası olacak.

merhaba canım hoşgeldın :) senın sıkıntın göbek ve basen mı sadece kılon ne kadar ?

65 :s ama göbek ve basen kendini acayip belli ediyor..anne olmak istiyorum ama önce bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum yoksa yapı olarak doğumdan sonra asla veremiyebilirim..

hmm keske bende suan 65 olsam :) yaa ıste kımı 70 olmak kımı 65 kımı 60-50-45 kılo olmak ıstıyor..
bende anne olmak ıstedığim için kılo vermek ısteyenlerdenım hemde kendım ıcınde tabıkı

özel bi diyet yapmıyorum..ama un ve un mamüllerini tüketmemeye çalışıyorum

anladım canım..umarım basarırsın

taşınacağımda.dün çok az bişeyler yedim.eşim açlıktan bayılacağın diyor aMA olsun devam etmeliyim bu sabah tam 70 kilo geldim şaştım kaldım ya bide regl olucagım bakım olduktan sonra sonuç ne olacak kızlar benim tek sorunum basen ya spor yapıyorum ama sanki aynılar ya hep üsten gidiyor
kahvaltı:1 tene yumurtayla cokkk az yağlı melemen ve yeşil çay 1 dilim ekmek 300 basen çalıştım

bugün yine canım pek bşey istemiyor
sabah
1 kepekli ekmek
krem peynir
kayısılı çay

öğlen
domates salatalık

akşam
yoğurt yulaf ezmesi ve tarçın ile

kızım bu yetiyor mu sana ?? istediğin kiloya vardıktan sonra böyle mi devam edeceksin???

canım bosver ya esıne bakma sen.bende spor yapıcam esım bosver yat dınlen dıyor sınır oluyorum :)

merhabalar :)evet.. kilo 65 göbek ve basen bi yoksa :) çünkü insan elbise bile giyemiyor :s

hmm anladım canım..o zaman spor yapman şart

ayy canım günaydın .. Moralın bozulmasın ama.. eşinle kilo hakkında mı tartıştınız.??? olur mu öyle bi şey.. biraz sana destek olsun tartışacağına

evet tatlım kılo yuzunden tartıstık

aynen poyle cnm ya sınırden daha cok yıyorum ben

hmmmm inş bende beğenirim kesinlikle deneyecem

bunuda deneyecem inş yiyebilirim

bu erkekleri anlamıyorum eşlerini nasıl kırabiliyorlar yaa.canım kaç kiloydun sen

tatlım 78,5 yım suan ama kımse ınanmıyo o kıloda olduguma gostermıyomusum morelım cok bozuk

tatlım 78,5 yım suan ama kımse ınanmıyo o kıloda olduguma gostermıyomusum morelım cok bozuk

şekerim, hiç bozma kendini... adamı boş ver; kilo vermene odaklan.. incecik olacağını..güzel kıyafetleri giyebileceğini....kendini salma lütfen

cok kızdım esıne yaa..ben olsam beğenmıyosan boşa zayıf bırını bul derdim..hayret bişey

kızım bu yetiyor mu sana ?? istediğin kiloya vardıktan sonra böyle mi devam edeceksin???
yetiyo canım evet böyle devam edecem tekrar kilo almak istemiyorum
hiç sıkma canını tatlım herkesi boşver kendine göre hareket et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…